Бил Гейтс: Нормализиране - след ваксина срещу вируса за всички

Той призова САЩ да строят производствени мощности
6 апр 2020 17:37, Елка Василева
94
Бил Гейтс: Нормализиране - след ваксина срещу вируса за всички
Бил Гейтс. Снимка: архив, БГНЕС

Животът може да се нормализира само когато се осигури ваксина срещу новия коронавирус за всички, заяви съоснователят на "Майкрософт" и филантроп Бил Гейтс, цитиран от ДПА.

Очаква се ваксина срещу вируса да има не по-рано от догодина, отбелязва агенцията.

Трябва спешно да се разработи нова ваксина, от която възможно най-бързо да се произведат милиарди дози, каза Гейтс в интервю за американската телевизия "Фокс нюз". Развити страни като САЩ рано или късно ще успеят да се справят с вируса, но това трябва да стане в целия свят. Нещата няма да се нормализират напълно, докато не се създаде ваксина, която да стигне до всекиго, каза Гейтс.

Още по темата

В четвъртък той призова американското правителство да започне да строи производствени мощности за най-обещаващите разработки на ваксини. Това може да доведе до загуби за милиони долари, тъй като някои ваксини може така и да не потрябват, отбеляза Гейтс в блога си.

Нито една частна компания не може да поеме този риск, но федералното правителство може, тъй като само така би могло да се осигури масово производство на ваксина, допълни той.

Фондация "Гейтс", която финансира предимно здравни програми, вече отпусна 105 милиона долара за борба с коронавируса. Още през 2015 г. Бил Гейтс предупреди, че най-голямата заплаха за света би била една пандемия.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Цйцйцйцкцйц преди 3 години
Вече ясно ли ви е пумпали, кой направи тези простотии по целият свят! Едрият капитал! Следва редуциране!
75
0
 
0
 
! Отговори
Ог. преди 4 години
до ТЯТой последните години говори само за съкращаване на населението на света,според теб как става?Може би *** глупостите имат същата цел,пробват различни варианти.
74
0
 
2
 
! Отговори
хайд.Велко преди 4 години
Ши та нормализират,споко
73
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
под лупа,ясно,цимента
72
0
 
8
 
! Отговори
тя преди 4 години
Тоя предвиди пандемията !Как става това ?
71
0
 
1
 
! Отговори
ще чуете преди 4 години
Тоя ще го отсвирят по бързата,процедура до 2 месеца.има Бил,нема Бил
70
0
 
1
 
! Отговори
...... преди 4 години
От всичко това най-много страдат и ще страдат децата, абсолютно във всички аспекти. Но за тях никой не мисли. И това е така в цял свят без няколко страни.
69
0
 
8
 
! Отговори
gogo преди 4 години
Заглавието е сбъркано. Трябва да е:"Бил Гейтс: Нормализиране - след чиповер за всички?
68
0
 
2
 
! Отговори
....... преди 4 години
Бих искал да използвам момента, за да поздравя щаба в България на чело с ген. Мутафчийски (капитан Америка) и неговите подчинени от лгата на необикновенните. Но им липсва само един клоун от цирка, за да допълни брпйката. Така ще са още по силни в битката срещу невидимия враг. Този яростен и смъртоносен вирус единствен по рода си.
67
0
 
5
 
! Отговори
......... преди 4 години
Сега ще ни втълпят,че само ваксините ще ни спасят. Малко уточнение. За България не съм запознат, но мога да кажа за Германия. Население около 82 милиона. Миналата година са починали 25 000 човека от грип, беше съвсем нормално, 10 000 са се самоубили. Сега от началото на годината са около 1000 които са имали и по няколко съпътстващи болести. Само от ПТП-та са починали до сега за 2020 година 800 човека. Не искам да съм негативен, но тази масова психоза ми загатва, че това е един подъл сценарии.
66
3
 
7
 
! Отговори
........ преди 4 години
До всички невежи, ако се поразровите малко повече ще се убедите че Бил Геитс и съпругата му са главни спонсори на Междунароната здравна организация. Какво ви подсказва това?.....От къде е дошла цялата паника - точно от там. Също така той финансира и научен институт в Германия.През цялото време този институт дава грешна информация за статистиката в страната като основен източник на управляващите в страната, с цел всяване на паника и страх. Същото става по целия свят.
65
2
 
16
 
! Отговори
7 преди 4 години
Малко хора знаят че Бил Гейтс има лаборотория за ваксини във Китай точно във град Ухан!Вие сте основател на Covid19 (Поразровете се малко драги коментатори във Google и ще разберете лека ви вечер)
64
36
 
7
 
! Отговори
Смях преди 4 години
А бе, шушумиги. Мразите Гейтс щото е умен, предприемчив и богат. Я се завивайте с кирливите юргани и си помечтайте малко...
63
2
 
10
 
! Отговори
Учуден преди 4 години
Бил що не си гледа малкото-меко и филантропията, ами се вре къде не му е работа?
62
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Набий си я ти тази ваксина ти,гадино гнусна. С тези вакини ще убият бавно голяма част от хората,като им се развият болести впоследствие.
61
3
 
22
 
! Отговори
Z преди 4 години
Били, какво казва съвета на 300-тате? Успяхте ли да разделите баницата? А нас къде ни навряхте?
60
1
 
10
 
! Отговори
До NWO преди 4 години
БЕЗПЛОДИЕ!!!!
59
3
 
38
 
! Отговори
NWO преди 4 години
Бил Гейтс в последните години само за 2 неща говори: пандемия в глобален мащаб и ваксина. С какво ли искат да ни тровят??
58
2
 
41
 
! Отговори
До 60 преди 4 години
Злото винаги се е дегизирало с маската на доброто - така е било, тска и ще бъде. От прекомерна, даже натрапчива филантропия и алтруизъм, човек да бяга надалеч
57
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил Гейтс е олицетворение на злото, скрито под маската на благовидна усмивка и филантропия.