Десетки американци в болница, пили белина, дезинфектант...

Тръмп се ядоса на подигравките към него
Обновена: 27 апр 2020 11:09 | 27 апр 2020 11:08,
109
Десетки американци в болница, пили белина, дезинфектант...
Снимка: БГНЕС

Думите на Доналд Тръмп от петък, когато на брифинг в Белия дом той предложи да се инжектира дезинфекант на болните от коронавирус, са довели до хоспитализирането на над 100 души в САЩ.

Само в Ню Йорк десетки хора са потърсили помощ, след като са погълнали дезинфактанти.

Националното радио на Америка съобщава, че има регистрирани 30 случая само за 18 часа след думите на Тръмп.

Още по темата

Девет от случаите са на хора, които са погълнали бензалкониев хлорид, 10 са пили белина, а 11 са "предпочели" други препарати за домакинството, съобщи говорител на департамента за здраве и чистота на Ню Йорк.

"Казахте и, че дезинфектантите убиват вируса за минута. За една минута. Няма ли начин да изчистим тялото с инжектиране на дезинфектанти?, запита Тръмп. - Ще е интересно да проверите и това", заяви в петък Тръмп.
 
Не след дълго той стана обект на подигравки, което силно го ядоса. След като в петък съкрати брифинга си за COVID-19 до 20 минути и отказа да отговаря на въпроси, ден по-късно реши изобщо да не говори пред медиите.

"Какъв е смисълът да провеждаме брифинги в Белия дом, при положение, че некадърните медии задават само и единствено враждебни въпроси и отказват да отразяват истината. Имат високи рейтинги, а на американските граждани предоставят само фалшиви новини. Не си струва времето и усилията!", ядоса се Тръмп.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми то и тука така. Овцете поверваха на некъв хирург, че като носят маски са безсмъртни.
78
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аха, ей сега повярвахме на тези глупости!! Верваме ви другари, верваме ви. Минимум!!
77
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ТРЪМП САМО ЧЕТЕ КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ и прави каквото са му казали ,за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго"=============Точно като нашия ТИКВАР. Слуша Тръмпи, за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго!
76
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В САЩ нема Доместос ве кратуни!"===========Боко Тикваря като добър приятел на Перчема, ще му занесе Доместос + Меглио, бонус! Може да ги инжектират заедно на работна вечеря, в спалнята на Тръмпи!
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ нема Доместос ве кратуни!
74
5
 
5
 
! Отговори
баи преди 3 години
повече белина да пият вьв борба с коронката и доместос -там е спасението
73
4
 
16
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Велика и умна нация са , признал съм ги !
72
12
 
9
 
! Отговори
Дан сан преди 3 години
Тази статия строши бул*итомера. Националнто радио в САЩ било съобщило,хахаха какво национално радио ве в САЩ всички са частни.Естествено никой в САЩ не чувал такава новина, но в Бегейница разбирателите вече ехидно и се радват. Мераци!
71
3
 
3
 
! Отговори
Велес преди 3 години
Ъъъъъ..... Техническата нация...... Ъъъъъъ...- Ми кат нямат боярщник !!!!!!!!!
70
5
 
5
 
! Отговори
истината до Оптимус преди 3 години
Не, не мразя държавата си и съгражданите си, просто съм разочарован от тях.Аз съм от хората, които имат логично,аналитично и критично мислене. Пределно ми е ясно какви са американците, познавам такива, пределно ми е ясно какви са и българите. Всички народи, етноси си имат позитивни и негативни черти. Нашите негативни черти просто изпъкват много в последните години и това си личи в коментарите под повечето новини.Мога да говоря много по темата, но едва ли си тук за това. Храни ме колкото искаш :)
69
2
 
6
 
! Отговори
Оптимус Прайм преди 3 години
До истинатаДа, може би си прав . А ти освен всичко изброено от теб мразиш и собствената си държава, съгражданите /съселяните си и най-вероятно мразиш самия себа си .С две думи - глобален хейтър.п.с. Вероятно вече мразиш и това което си написал и обмисляш дали да ме си сложиш един обърнат палец
68
11
 
10
 
! Отговори
истината преди 3 години
Кефи ме как мнозинството хейтят по американците и президента им. Какви били ***, какви били ***. Ние пък сме много хубави , заради това сме на това дередже. Мразещи другите, съседите, мразещи колегите си , различните от тях, завиждащи , цинични , груби , невъзпитани, меркантилни , неподдържани, радващи се на мутри и кифли и за ваша голяма изненада ***. Да, българите са ***, ако изляза навън и почвам да изпитвам съгражданите с въпроси резултата ще е същия като с американците
67
6
 
17
 
! Отговори
a преди 3 години
Проста нация, *** президент
66
4
 
16
 
! Отговори
MakeTrumpGreatAgain преди 3 години
Всъщност както и в много други държави Тръмп НЕ Е ТОЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА . Това го правят корпорациите , банкерите и правителствената администрация . Те издават законите , те определят външната и вътрешна политика. Дърртия изрусен перчем е само една кукла на конци използваща късмета да е на висок държавен пост за да оправи финансовото състояние на фалиращите си фирми.ТРЪМП САМО ЧЕТЕ КАКВО СА МУ НАПИСАЛИ и прави каквото са му казали ,за да се задържи на поста си колкото се може по-дълго
65
2
 
5
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
Не е издухал толкова много, ама е тръгнал по пътя....
64
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 38Нямам в предвид президента. (не сме президентска република) друг "гений" визирам в държавата.
63
7
 
17
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Това е Предизборна Пропаганда срещу Тръмп,Всичко е нагласено от Холивуд,Но, в Американската Тъпотия - не се съмнявам, даже и за секунда. И Тръмп го е казал, Вярвайки си, Там всеки 3-ти - Чупи ***,Преди няколко години - при репортаж , питаха случайни минувачи по улиците в САЩ - кой е сегашния президент на САЩ - имаше отговори като Ейбрахам Линкълн, и всякакви Изцепки ,И малко от тях знаеха - кой им е президент.Все едно си в Махалата в България - даже в нашите махали са по Интелигентни:)
62
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре стига наричахте тая сбирщита от цял свят нацияА иначе ,не белина, ако искат ,и урина от бял носорог да пиятСкоро абаносовите и латиносите ще са половината население
61
9
 
10
 
! Отговори
Додо преди 3 години
100% фейк нюз. 3-ти ноември наближава и оттук нататъка очаквайте подобни режисури и хибридни атаки към оранжевия веселяк да станат хронични. През ден, всеки ден, понякога по два пъти на ден. Очаквайте и платени актьори, специализиращи в кризи (crisis actors) да ви заливат от телевизия и интернет. Те играят ролята или на жертва на режисиран инцидент, или на близък на такава жертва.
60
3
 
30
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Ако е истина, значи са изключително ***.