Коронавирусът тръгнал от лаборатория в Китай, Тръмп видял доказателства

Напрежението между Вашингтон и Пекин се засили
293
Коронавирусът тръгнал от лаборатория в Китай, Тръмп видял доказателства
Снимка: БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп заяви вчера, че е уверен, че коронавирусът може би е произлязъл в китайска лаборатория, но отказа да даде подробности за евентуални доказателства за това, предаде БТА като цитира Ройтерс.

По този начин напрежението между Вашингтон и Пекин във връзка с произхода на вируса се засили.

Още по темата

На вчерашно събитие в Белия дом Тръмп заяви, че е видял доказателства, които са му вдъхнали "висока степен на увереност", че вирусът произхожда от Уханския институт по вирусология.

"Да, да, видях", отговори Тръмп на въпрос дали е видял доказателства, които да подкрепят тази теза. Тръмп обаче отказа да разкрие подробности във връзка с тези доказателства.

"Нямам право да ви кажа това", каза американският президент.

Уханският институт по вирусология отхвърли твърденията, че коронавирусът произхожда от него. Тази възможност бе отхвърлена и от американски представители. Повечето експерти са на мнение, че вирусът произхожда от пазар в китайския град Ухан, продаващ диви животни за храна.

Президентът републиканец изразява през последните седмици все по-голямо недоволство от Китай във връзка пандемията от коронавируса, която само в Съединените щати отне живота на десетки хиляди хора, доведе до икономическа рецесия и застраши шансовете на Тръмп да бъде преизбран за президент на изборите през ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Общото м/у всички конспиративни теории е, пълната липса на доказателства! Общото м/у всички които вярват на конспиративни теории е, че са неудачници! Това не означава, че необосновано на доказателства твърдение не може да се окаже истина! Но вярвайки в неаргументирано мнение и най вече желанието да го наложиш като истина на другите е признак на желание за изява в следствие на чувство за малоценност и доказателство за наивност!
230
0
 
1
 
! Отговори
5 цента на коментар преди 3 години
До До 5 цента на коментКой ти ги плаща тия 5 цента, за да плюеш по Тръмп ?Омръзнало ти е да ти плащат в дребни копейки и търсиш по-добри оферти ли ? Не си доволен че изборът на джуджето Пуутан и Кремъл не се харесва на хората и не си доволен когато някой го плюе ? ХахахаНе мога да ти помогна . Свиквай . ..пс. Ако търсиш по-високо заплащане за тролския си труд , записвай се доброволец в новата кремълска кампания за презибирането на Тръмп. Копейки ще падат, ей. Ще има за одеколон.
229
0
 
7
 
! Отговори
**** преди 3 години
Тръмп видял доказателства за вируса,на Г..А на вируса имало табела с надписmade in china.
228
5
 
4
 
! Отговори
Е преди 3 години
Чайниците отровиха Света!И Светът ще им го нацепи така,че ще го помнят вовеки!
227
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Жорохахах, не ме карай да се смея. федералния резерв е частната банка на ротшилд, америка е основана от масони, няма президент освен кенеди който да не е бил масон, масоните още преди 300 год са инфилтритрани от еврейски илюминати и практически са марионетки на ротшилд, а израел е толкова навътре в американския военно промишлен комплекс, че сащ не могат да вземат едно самостоятелно решение от втората световна насам. сащ са военната сила на израел, и всички войни които сащ води са на израел
226
3
 
2
 
! Отговори
До 5 цента на комент преди 3 години
Кой ти ги плаща тия 5 цента, за да плюеш по Тръмп ?
225
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 246 записал си,Ротшилд притежава всички държавни банки без две - на Иран и на Северна Корея.Затова и тези двете държави са под постоянна критика за всичко.Фамилията Ротшилд е най-богатата в света, състоянитето им е толкова огромно, че никога няма да го покажат във Форбс -около 30 трилиона долара = това са 30 хиляди милиарда !!
224
1
 
5
 
! Отговори
Дебелия преди 3 години
"уверен, че може би произлязъл")))
223
3
 
5
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 3 години
До Жоро от 244Жоро, аз неразбирам кой е твоя президент.Щото БГ е ясен.Името му е Румен Радев.
222
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименпост 241Записал си :А тая лаборатория май била финансирана от СЗО, която пък е финансирана от фондацията на Гейтс, който пък бил финансиран от Ротшилд. Така че от кой е финансиран вируса питам аз ?Гейтс,СЗО и Ротшилд са субекти и са много малки за световните финанси.Когато стана атентата на 2-те кули световния търговски център, застраховката я плати Алианц./немски концерн/. Япония е най-големия финансов кредитор в света. Ротшилд и компания вече не са това което са били.
221
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
народе и слепите и глухите ( не ги обиждам хората с такъв недъг), разбраха че лабораторията 4 ниво на секретност в Ухан е разработвала различни варианти на коронавирус! Защо и с каква цел е било това упражнение засега е неизвестно, защото китай крие информацията и преследва всеки се разприказва! Дали е било правено био оръжие, лекарство или ваксина за нещо си- това са въпроси които западните служби и специално САЩ ще трябва да изяснят! Доказването на изкуствения характер на Ковид19 не е СЛОЖНО!
220
6
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Анонимен 241 Ротшийлдс и Гейтс и особено СЗО нямат нищо общо с официалната политика и власт в САЩ.Много прости хора претендират,че това е едно и също.С други думи-плюят по нашият Президент позовавайки се на Fake News.Ти си един от тях. Но вашето време отмина.САЩ са (както винаги) и ще бъдат FREE country.И никой и никога не може да промени това.Затова мучите и квичите щото ви боли. Пак ще ме изтрият"другарите' от Днес, но България няма светло бъдеще с тази бивша соц.прослойка на власт.
219
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До 5 цента на коментар И 5 цента са много за елементар като тебе. И освен това говориш непристойно(извинявай за сложната дума)-чудя се защо за много полеки постове от мене,постояно ме изтриват.Дали в.Днес не е копие на Медиата слуга на Дем.Партия в САЩ?
218
4
 
16
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Който и да стои зад целия заговор ако има такъв, Китай на 100% сигурно НЕ СА невинни! Това искам да кажа...
217
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тая лаборатория май била финансирана от СЗО, която пък е финансирана от фондацията на Гейтс, който пък бил финансиран от Ротшилд. Така че от кой е финансиран вируса питам аз ?
216
0
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Щирлиц 230Смени си заглавието.
215
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В белината е истината...
214
2
 
8
 
! Отговори
Котки преди 3 години
До АнонименЦялото семейство Кенеди бяха ***, но на президента Кенеди поне му признавам, че е спрял идиотската операция Нортуудс. (Тази, в която Щатите са искали сда извършат терористични актове с десетки хиляди жертви на собствена земя, за да обвинят Куба и да започнат война с тях)
213
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кенеди е нацист и си получи своето. Приемал е радушно нацисти. Справка автобиографията на Хана Райч, която е носела железен кръст на приема. Съгласен съм, че това не се прощава.
212
7
 
9
 
! Отговори
Котки преди 3 години
Както обикновено на мен не ми е ясно нищо. Китай е вече доказано всячески, че не само прикриваха информация, но и откровено лъгаха и продължават да правят и двете и да се държат нагло е надменно. Даже и старец с деменция като Тръмп го вижда и като мен се чуди защо целия свят им го позволява. Даже и да не са разработили и пуснали вируса нарочно (поне в началото), Китай вече са виновни за една купчина престъпления срещу човечеството само за "мерките" им към този "инцидент".