Тръмп убеден: Коронавирусът ще изчезне и без ваксина

Можело да има епидемия и през следващата година
67
Тръмп убеден: Коронавирусът ще изчезне и без ваксина
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп вярва, че коронавирусът в крайна сметка ще изчезне без ваксина, пише БГНЕС.
"Всичко това може да мине без ваксина, надявам се, че след известно време няма да се появи отново", заяви държавният глава, отговаряйки на въпросите на журналистите в Белия дом.

Още по темата


"Може пак да има епидемия, но както мнозина казват, ще можем да я потушим. Може да има епидемия през следващата година, но в крайна сметка и тя ще изчезне", добави той.

"Основавам се на това, което казват лекарите. Лекарите казват, че вирусът ще изчезне. Това не означава наесен или след това", каза Тръмп.

Според университета Джонс Хопкинс, който прави изчисления въз основа на данни от федералните и местните власти, в САЩ досега са регистрирани повече от 1 270 000 случая на зараза с новия коронавирус, починалите са над 76 000.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Ха! Един вирус не си заминава току-така. Просто хората развиват имунитет. През 20-30 години се появява някой по-лош, който взима повече от старците и болните. И в природата е така - ако няма хищници, рано или късно с увеличаване на популацията на зайците и елените се стига до поголовни болести и смърт - защото няма кой да регулира популацията. Цинично - но факт! И с вируса така - ако смятате че с маски ще го спрем, помислете пак! Все едно да стреляш със съчми срещу товарен влак!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Измъкна се пак по терлици...Другия път да им е за урок, не можеш да запупиш устите на 7 млрд човека, и не може да промиеш 7 млрд мозъци, които работят усилено в брейнсторминг за да ти разкрият кирливите ризи!
50
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
"А жизн стала лучше, веселее!"
49
3
 
0
 
! Отговори
Дони_БГ преди 3 години
Изборите наближават и няма нужда от ваксина. А се говори от САЩ колко е страшна чумата и важна "войната" с нея. Сега без маски! Новината ми напомня за приказката за новите дрехи на царя или овчарчето-БГ вариант. И сега царя трябва да се готви за 2-ри мандат. Бог да ни пази !
48
2
 
1
 
! Отговори
Доцент Мангалов преди 3 години
Допита се до мен
47
3
 
22
 
! Отговори
МИМИС преди 3 години
Тръмп е голям пич и много прав. Ваксината не само,че не е нужна,ами и сигурно,ще бъде причинител на други заболявания,т.е. отрова, каквато я искат психопатите,които управляват света.
46
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп прави живота по разнообразно-интересен
45
5
 
13
 
! Отговори
Бил Гей преди 3 години
Тоя май иска да фалира Интернационала?! 7 милиарда ваксини приготвих и чипове.Сега рибите в океана ли да ваксинирам и чипирам.И тоя вашия дебелия сума пари пръсна и не ги изучи зомбираните дистанционно.
44
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хм, това пак от неговите шеги ли е или не, като тази с дезинфектантите? За всяка негова грешка може да каже след време, че се е шегувал.
43
29
 
4
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Аз пък съм убеден, а и не само аз, че от Тръмпът по-*** президент САЩ не са имали в цялата си история. Те крепостниците начело с джуджето затова се месиха в изборите, за да бъде точно той - глупендера, а не Хиларито, че щеше да скъса жартиерите на Джуджанка, ако беше дошла тя на власт
42
1
 
11
 
! Отговори
$?£ преди 3 години
За първи път да съм на едно мнение с блондинЪТ
41
1
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 3 години
Спомням си че при последния тежък грип първо ваксинираха фупетатите. Радвам се и сега ще е така.
40
5
 
17
 
! Отговори
садфда преди 3 години
Тоя продължава да им проваля плановете. А аз така исках да ми бият една експериментална РНК ваксина с наночастици, за която учените щели да имат имунитет за евентуални грешки(смъртни случаи). Ако спечели следващите избори, със сигурност по един или друг начин, ще го свалят от власт.
39
1
 
35
 
! Отговори
и аз съм убеден преди 3 години
Знае,че е световна измама
38
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той е ваксиниран Тръмп,даже прати лекарство на Б.Джонсън.Само бедните ***,богатите ги лекуват.
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баба мара много си наивна бабо маро, макар че се имаш за хитра, но не си....
36
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!Да така е но човека вече не е свободен.Снощи искаха да ми мерят температурата на входа на един мол, който до сега не спазваше мерките за своите служители, но сега изведнъж реши да си отмъщава на някакви хора, които просто искахме да си купим хранителни продукти, в единствения работещ магазин.
35
19
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
янките да пият белина и да не се страхуват от вируса и пак да гласуват за тръмп
34
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казва защото вируса е тяхен и много е на ясно.
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Gorskio Явно казваш това от личен опит. Веднага се разбира.