САЩ праща три самолета, за да приберат туристи от София

Пътниците се връщат от други дестинации
61
САЩ праща три самолета, за да приберат туристи от София
Снимка: Посолството на САЩ

Три самолета за Съединените щати, организирани от правителството на САЩ, кацат тази седмица в София на връщане от други дестинации. Това става ясно от прессъобщение на американското посолство у нас.

От посолството уточняват още, че полетите са стандартни, а не евакуационни.

"По време на пандемията Ковид-19 посолството на САЩ  в София има задължението да уведомява всички американски граждани в случаите, когато в полети до Съединените щати, организирани от правителството на САЩ, има свободни места.  Това е т.нар. система MASCOT (Messaging Alert System for Citizens Overseas Tool). Мисията на САЩ в София продължава да оценява високо ангажимента на правителството на България да не затваря Летище София за международни полети. Тези полети носят приходи за Летище София и допринасят за устойчивостта на българската икономика", пише още в съобщението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
15
 
! Отговори
123123 преди 3 години
Летище София има приходи за сметка на българските граждани, които имат купени билети за самолети а не могат да летят заради това, че не могат да влезнат в държавата за коята летят. Самолетите пътуват празни, авиокомпаниите, които летят до София не връщат пари защото нямат отложени полети. Живи здрави да са от летището, изгоряха ми 1000 лева билети за днес до Дортмунд, отиване и връщане за четири човека. Уиз еър и те да са живи и здрави. И най вече да са живи и здрави нашите китайски братя.
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плъховете напускат потъващия кораб
23
9
 
27
 
! Отговори
Мислеща преди 3 години
Много се активира Мудтафата напоследък. Срещна се с Радев, сега с Караянчева, някакви самолети летят напред назад, имат изисквания към военните ни болници. Всичко това навежда на мисълта, че нещо се мъти, но какво...... ще видим!
22
5
 
24
 
! Отговори
Шоп преди 3 години
Мирише на партньорство! Ще кацнат да заредят безплатно и ще си приберат агентите и пръскачите на К19.
21
4
 
22
 
! Отговори
Мак преди 3 години
Каквито и да са полетите, ние ги приемаме! Каквото и да кацне, ние сме в очакване. Ние сме умилени и благодарни. Не е ли хубаво, да си логистична точка? После ще се хвалим!
20
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
https://youtube/watch?v=H7VsbqduEeo"ИЗПОВЕДТА НА ИКОНОМИЧЕСКИЯ УБИЕЦ" - в този филм се обяснява технологията на обедняването на населението,за сметка на няколко човека от корпорациите,които контролират американското правителство и света,това е съкратения вариант на филма,та в този филм казат,че когато ЦРУ не може да се справи,тогава идват военните и тогава дупе да ви е яко.
19
5
 
27
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Горките, оставете ги да се приберат най-после. Да си кацнат в Ню Йорк, където *** като мухи с помощта на напредничавото американско здравеопазване..........
18
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е имало краварски туристи,за коитода има вой.Значи са шпиони на мисията или военни.Все пак три самолета са.Ами,ако ни доставят " туристи" - кравар-ски,то откъде ни ги пращат.Херо,нещое намислила и явно послъгва.Лишчетое едно ,а реалностите ще се окажат други.
17
8
 
21
 
! Отговори
Гейзерин Дохан преди 3 години
Ае стига сте показвали тоя рептилл бе!Мустафа?!?познайте турция ко влезне,тзя за кого ще е??сащ,мри ве!
16
4
 
29
 
! Отговори
Онбонго дава Любов преди 3 години
Хехеее. .кви са тия туристи бе!?!Цереуута някви!Че и три самолета!Но поне разбрахме защо не затвориха летището.Началниците са казали да е отворено,ние да се гъчим по домовете,всяква папплач да си си внася вирОззи и агенти!Мразя фащ така както ссср не съм мразил,душевно,с дълбока проникновена омраза!Убиййци !!
15
6
 
32
 
! Отговори
Лелеее, преди 3 години
толкова ли много кравари са се домъкнали в България!? А ***, че много руснаци имало в България, а краварите какъв го дирят тук, все агенти да скапват държавата!
14
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да отиват където щат и хич да не се връщат, без тях и тяхната демокрация сме по-добре.Да си държат демокрацията у тях и да си я ядат те, че ни писна да им ядем демокрацията вече 30 г.***!!!
13
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 20 юни 2014 г. обаче вложителите започват масово да изтеглят парите си от клоновете на банката КТБ и настъпва паника.5-6 милиарда са откраднати и Василев е в чужбина и е издирван чрез Интерпол за злоупотреба със служебно положение в особено големи размери. Предава се на властите в Белград на 16 септември 2014 г.
12
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците си ги прибраха техните хора, просто страната ни в момента е опитен полигон за биотерористичен експеримент (понеже точно за това говорим) без дори да се знае дали това ще има някакъв ефект. И да напомним - стратегията на "стаден имунитет" преведена на нормален език означава "няма да правим нищо да спрем вируса, колкото умрат, умрат, който оцелее, оцелее". Въобще не е сигурно, че дори ще се изгради изобщо някакъв имунитет.
11
3
 
25
 
! Отговори
до стаден имунитет преди 3 години
Абе то и благодарение на естествения подбор е оцелял света,ама сега никой не иска да ражда по 10 деца -от тях оцеляват половината,да разчитаме само на имунната система,да не ходим по доктори и т.н.Никой не иска да се гътне..
10
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме си Цветанов и не искаме да сваляме законното правителство,не искаме насилници от които всички се страхуват,да вземат властта чрез насилие и управляват!
9
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
според изтекла през Уикилийкс информация, през 2009 г. временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Джон Ордуик в дипломатическа грама определя Божков като най-печално известния гангстер и констатира, че Божков все още е активен в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета и в незаконната търговия с антики Във финансовите среди и в печата са изказани съмнения, че Божков извършва манипулации за сметка на миноритарните собственици, като източва Нове холдинг чрез изваждането на непублични дъщерни фирми и премии лично за себе си
8
9
 
37
 
! Отговори
Шон Пен преди 3 години
Не вярваме на краварите нито дума.Щом си обират крушите с тия самолети,значи се мъти нещо зловещо.Извода е един: Където стъпи краварски крак,трева не никне!
7
4
 
26
 
! Отговори
А преди 3 години
Базите в БГ изпразнихте ли.За тях не плащате.
6
7
 
11
 
! Отговори
Стаден имунитет преди 3 години
е това с което човекът а и всички останали живи същества на тази планета са оцелели с милиони години. А разбира се всичко което новите кукловоди на света ви казват би трябвало да е също истина и само да сте посмели да кажете че не е, затвор и глоби.