Тръмп заплаши да спре социалните мрежи в интернет

Тwitter предупреди абонатите си да проверяват твърденията му
Обновена: 27 май 2020 15:56 | 27 май 2020 15:50, Елка Василева
40
Тръмп заплаши да спре социалните мрежи в интернет
Доналд Тръмп. Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп заплаши днес да въведе регулации за социалните мрежи в интернет или дори да ги спре - ден след като Тwitter за първи път постави предупредителен знак на някои негови постове, подсказвайки на абонатите си да проверят достоверността на съдържащите се в тях твърдения, предаде Ройтерс.

Тръмп, без да представи никакви доказателства, в няколко ранни поста в Тwitter повтори своите обвинения в политическо пристрастие към такива технологични платформи, като написа: "Републиканците чувстват, че социалните медийни платформи тотално заглушават консервативните гласове. Ние ще въведем строги регулации или ще ги затворим, преди да позволим това изобщо да се случи."

А после добави: "Веднага почистете онова, което направихте, СЕГА!!!"/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
...да умираме достойно..
30
1
 
3
 
! Отговори
ББ преди 3 години
САЩ винаги са били символа на Свободата на човешките същества,в 21 век в ЕС човешките същества населяващи източна европа са роби...да,да Роби в икономиките на богатите Западноевропейци,назначиха мафиоти и диктатори в политиката и ги финансират за да задържат властта си...в 21 век в ЕС цари фашизма,хора живеят и работят при нечовешки условия...режим финансиран с парите и труда на робите...и Свободна Америка го приема...хората не са слепи,Справедлив Свят в които да живеем достойно...
29
1
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
и докога ще си затваряте очите за негласният съюза между ЕС,Китай и Русия,САЩ остава единственият борец за свободата на Народите,мафиоти и дребни диктатори се опитват да откупят правото си на мародерстване,подкрепят управляващите ЕС,купуват самолети от Вас,строят руски енергийни проекти,лъжат всички ви,цената я плаща Народа ни,мафиоти които трябваше да са в затворите ви ви манипулират и ограбват и убиват свободни и добри човешки същества,и го допускате,отглеждате и храните врагове на Свободата
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А докога ще има завод в Шанхай на Intel?
27
3
 
8
 
! Отговори
Е това е дилема преди 3 години
Е, че ако ги спре къде ще си публикува мъдрите мисли и указания? Не се връзва
26
4
 
3
 
! Отговори
Баце преди 3 години
Нервен е, щото си няма *** да му пеят "гулю гулю гулю"...И някоя като Севда да му прави Фейсбука...
25
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откачалник. От ден на ден започва да почернява за разлика от Бараката.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
", без да представи никакви доказателства, в няколко ранни поста в Тwitter повтори своите обвинения в политическо пристрастие към такива технологични платформи"Ааххаха, какви доказателства?! Това всеки го знае!
23
0
 
12
 
! Отговори
Крив е преди 3 години
До ПРАВ Е !Всичко много добре сте написали, само дето не сте се научили, че в българския език няма окончание на Й в множествено число. ФондациИ.....фалшификациИ и т.н. Ако става дума обаче за КонфуциЙ, литий, калий и други подобни, то там има "Й", но тези думи са в ед.ч.!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПРАВ Е !Ми те машините са техни,дали може да се фалшифицира чрез писма или машини,все тая,пак ще се фалшифицира!
21
5
 
18
 
! Отговори
Драган преди 3 години
Много добре ще направи. Една позната ми показа, че има над 600 покани във фб, и се хвали с това. Нека видим колко покани ще има без фб и без разврат !
20
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, колко демократично!?
19
12
 
16
 
! Отговори
Твитерко преди 3 години
Явно за Туитър настават тежки времена . Или трябва да слушкат Русия перчем или да затварят кепенците. Няма по-отмъстителен и гневен човек от малоумниия гл0пак. Защото обикновенно говори глуп0сти, които нито може да докаже , нито да ги обясни защо ги казва .А такъв , който е на висок пост , направо е опасен за здравето. Скоро Туитър ще пият доброволно Белина и ще я хвалят колко е полезна а бат Дончо ще си пише каквото му дойде на мозъчната клетка и никой няма да смее да му се противопоставя.
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Див чалгар...
17
9
 
20
 
! Отговори
ПРАВ Е ! преди 3 години
краино времне е контролираните от юдо-масонките фондаций фабрики за лъжи да бъдат спрени !!!юдо-масоните искат да се гласува по пощата Тръмп каза че това ще доведе до масови фалшификаций на вота и евреите го обявиха за лъжец ето за това става дума !!!вие искате ли да гласувате по пощата !?щото евреите точно това се опитват да направят !!!
16
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този що не си пое белината...
15
14
 
8
 
! Отговори
Аз, Тръмпоний преди 3 години
До сега мислех , че само думите на диктатора не трябва да бъдат подлагани на съмнение . Например Диктатора Ким , казва че е ходил на слънцето и всички в С.Корея задължително му се възхищават и го поздравяват за смелата постъпка . Или Диктатора Джудже казва че всички в Раша са добре и са щастливи и всички пляскат с ръце и веят с червените знаменца .....Изглежда Тръмп също е диктатор. Велик Диктатор. Думите му са истина . ИзБелени и дезифекцирани . И който се съмнява е конспиратор и враг.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То тея социални мрежи промват мозъците на хората .Естественно че са вредни но са създадедени за следене и затова ги държите .Кой кво ял кой кво пил къде ходил кво правил ?Все пак ви помагат да слдите хората пък и са американки .Мога да са фана на бас че няма да ги забрани .То и да иска не може .
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДодоНе си написал нищо за Бил Гейтс първо и второ какво е това Ковид-19.
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо негодува срещу същото ли, което десетилетия наред Пиндостан с помощта на соцмрежите прави в други страни?