Български полицай от САЩ: Беше хаос, не очаквахме протест с такива мащаби

Хората винаги виждат това, което е удобно за тях, смята Петя Балабурова
Обновена: 2 юни 2020 09:07 | 2 юни 2020 08:50, Красимир Ангелов
124

Продължават протестите и размириците в САЩ породени от смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд. Kaкво е в момента да си в деликатната ситуация на човек, който се опитва да опазва реда, но върху него тегне петното на хората, които убиха Флойд?

Още по темата

"Беше нещо, за което ни бяха подготвили в Академията. Сан Хосе е много интересен град с групи от най-различни страни. Въпреки това пак срещаме трудности, определени хора не ни харесват", каза за "България сутрин" Петя Балабурова, която е полицай в Българо-американската полицейска асоциация в Сан Хосе.

"В петък беше голям хаос, не очаквахме да е толкова мащабно. Когато изкараха всички полицаи навън - един от моите колеги изпадна в безсъзнание, хората мятаха бутилки, камъни по нас", изтъкна Петя.

Бирена бутилка паднала в предната част на крака ѝ и се счупила.

"Когато хората почват да се избиват и да крадат, нещата стават извън контрол. Имаме вечерен час за гражданите от 20:30 до 5:30 сутринта", добави Петя Балабурова в ефира на Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ хората винаги виждат това, което е удобно за тях.

"Един полицай може да измие това, като си върши работата. Обожавам да работя с деца, с хора, които наистина имат нужда от тази подкрепа. Усещала съм неща към себе си заради акцента си", отбеляза Петя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"По думите ѝ хората винаги виждат това, което е удобно за тях."Тази нормална ли е? Не видя ли как нейния "колега" притискаше гърлото на чернилката в продължение на минути...Така ли Ви учеха Академията?
21
1
 
8
 
! Отговори
АнтиСедераст преди 3 години
Хората гладуват
20
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не правят изключение всякакви *** катайци и тн.Да продават имотите по Лас Вегас Монако и тн. и айде друм към комоналное и Лада Калината.Човек трябва да е мноу пpoзд за да не може да схване че парите са стремеж на всеки и приказването на глупости как еди къде си е гадно е единствено за да се преразпределят парите и да се премахне конкуренцията на балъците вярващи колко е зле там.Навремето комунистите лъжеха за прогнилия запад а те първи отидоха.Ама балъци все ще се намерят.
19
0
 
15
 
! Отговори
Яшар преди 3 години
и там ли има бежанска вълна от африка? афро-американец не-гър ли значи?
18
3
 
12
 
! Отговори
Удри преди 3 години
Тази госпожа, защо се дава интервюта, а не ходи да бъхти нега рчета.
17
0
 
27
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Че хаосът е спонсориран е ясно и на малките деца, но когато същото юмруче беше на плакати в Украйна, Сърбия, Египет , Либия и Сирия не беше спонсориран протест , а беше арабска пролет, а сега същите кукловоди направиха Майдан в САЩ и ревнахте , че е спонсориран. Лошо е , като нещо се върне като бумеранг нали? Сърбайте сега попарата на Сорос след като не го спряхте навреме
16
0
 
10
 
! Отговори
дедо Динчо преди 3 години
Когато безконтролно печатиш своите пари, можеш да купуваш лесно всичко по света, включтелно и по-отбраната част чужди граждани.Също така лесно можеш да подкупваш и да корумпираш................Но шило в торба не стои!
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оказва се, че хаосът е спонсориран. По улиците се доставят палети с тухли. Журналист от Фриско, Тексас проверил доставчикът - AcmeBrick, Ft Worth, TX. Собственик на фирмата е Berkshire Hathaway, в борда на която сигурно случайно доскоро е бил Бил Гейтс.
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето това е проблема на Сащ.Расовите миксове.А можеше просто да си седят под англииско управление.До това води отказа от англосаксонка-европейска принадлежност.Ставаш васал на всякакви китайци азиатци латиноси и друг крайно-ляв или десен каквито са японците ***.
13
3
 
25
 
! Отговори
*/* преди 3 години
Човека го убиха като животно.Това видях и чух от клипчето. Това ли са евроатлантическите ценности на Пасито. С крак на врата окован и безпомощен. Егати гадоста.
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
крадат маратонкидемократични американски ценности
11
12
 
14
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Коментарът ти е безсмисленНяма полицайка, а има полицай.Няма кметица, а има кмет.Няма министърка, а министър и много други.Нищо, че по различните информационни канали постоянно ни го навират, но е неправилно
10
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кардиналният проблем на Пиндостан е, че той с удоволствие чака протести, размирици, хаос и разрушение в стотици държави по целия свят, но когато се случат на негова територия е безкрайно изненадан, объркан и разбит.
9
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 2И за това в САЩ има само 3160000 руснака, а в Русия са около 50000 американеца.
8
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на другия край на света да отидат има хора които стават за нищо, или пуцулай.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако флойд беше бял никой нямаше да го интересува. Половината се възползват да крадат, а другите половина за да си промотират някакви безумни идеологии. Това е истината.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицай или полицайка!
5
7
 
8
 
! Отговори
543 преди 3 години
Егати и фамилията- Балабурова !
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
У България швед да си крадеш и убиваш колкото си искаш на никои не му пука дори не дават да се говори защото е не толерантно.
3
2
 
26
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Божков пусна банковите извлечения.