Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР

Мъжът казва, че не е човекът, който търсят, те му слагат белезници
3 юни 2020 07:00, Нели Христова
406
Полицаи в САЩ с късата клечка - арестуваха чернокож агент на ФБР
Снимка: Facebook

Полицията в Америка не се държи по-различно с чернокожите?

Видеата от последните дни показват, че далеч не е така  - чернокожи журналисти са нападани от органите на реда докато си вършат работата, полицаи бият чернокожо семейство, което се опитва да предпази бизнеса си от грабежи, хвърлят се и срещу протестиращите. Едно от тези видеа обаче покзва, че понякога кармата си знае работата.

"Вие ме тормозите", казва чернокож мъж, докато си пуши спокойно цигарата пред заведение. Двама полицаи се опитват да го арестуват, защото е заподозрян. Мъжът им казва, че не е човекът, който търсят, но те настояват да му сложат белезници.

"Вие смятате, че съм някой, който не съм", казва мъжът, а полицаите му отговарят, че ако това, което казва е истина, то те ще го освободят.

Спорът продължава няколко минути, в които чернокожият мъж отказва да бъде арестуван, тъй като полицаите нямат заповед, нямат и доказателства, че той е човекът, който търсят. Самите те казват, че "просто мислят, че той е престъпникът".

Когато мъжът се дърпа, органите на реда се хвърлят отгоре му и му слагат белезници. Няколко пъти той им казва:

"Вие сте най-глупавите хора, които съм срещал" и ги кара да извадят документите от джоба му, като специално се обръща към човека, който снима видеото и му казва: "Гледайте какво ще стане сега". 

Когато вадят документите от джоба му, те разбират, че той е служител на ФБР и бързо махат белезниците му. След това той събира идентификационните им карти, за да попаде оплакване срещу тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


406
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
8
 
10
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Първо, ти си достатъчно голям и зрял, за да си намериш нужната информация. Но ти е по-лесно някой друг да я намери, а ако не желаe, което е и логично, никой не ти е длъжен за нищо, по-удобно ти да кажеш, че няма такива документи. Потърси не само в нета, виж книги, статии, документи, има даже карти, доказващи азиатския произход на българите. Никакви европейци не са българите, само се самозалъгваш. Първите българи не са от днешна Украйна а от дивите азиатски високопланински степи на Памир.
246
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След щатите бунтовете започнаха да се принасят и в западна Европа.Франция и Англия пламнаха. и те от мащабни протести срещу системата.истината е,че англо-саксонския и ционистки западен модел на лъже(демокрация) се провали.За каква (демокрация) може да говорим,когато флагмана на запада -САЩ армия и национална гвардия газят народа на САЩ.Представяте ли си ако това се случеше в Русия примерно какъв медиен вой щеше да има от световните еврейски медии.мо сега същите тези медии ,,мълчат като П**ки
245
1
 
8
 
! Отговори
Двустранна монета преди 3 години
Всички имат право и пак има проблем. Сега нямаше да има такъв бунт, ако проблемът не се беше натрупвал с години. Определено има проблем и той е двустранен!Откъм двете страни! Както има бели така има и чернокожи расисти. Чернокожите расисти в момента трошат, безчинстват и са движени само от злоба и завист. Целта на тези хора е единствено да накажат и унищожат богатите бели! От това което виждам по новините си правя извод че проблемът с расизма в САЩ е голямИ той е Двустранен!
244
0
 
5
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
До Анонимен 257-не РУСНАК брато,не руснак...Ей от тия с белите шапчета,едни там гърбоносите...
243
5
 
16
 
! Отговори
кашерна мъкаааа преди 3 години
САЩ отекоха в канала.-Невиждана рецесия,гражданска война най голяма безработица ,в цялата история на щатите.По данни в момента безработицата е по голяма от тази по време на великата депресия. И за капак над 30 трилиона държавен дълг на САЩ .кашерниия говедарник спешно му трябва една много голяма война за да закърпи положението ,но няма с кой,защото и Русия и Китай и Иран ,че и Северна Корея,които са ядрени сили и съюзници могат спокойно да изтрият от картата Новата Юдея -ФАЩ
242
3
 
3
 
! Отговори
хахахаха преди 3 години
хм,абе дали полицаите си нямат ОСНОВАТЕЛНА причина да си проверяват негроците???кой ще тръгне сам да си отваря работа или беля ей тъй?а гейберските *** реват,щото и тука трябва да е така с ***-основния хелекторат на партията майка-кърмилница на ромляне...
241
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
черните живеят предимно в гета и са нещо като ромите у нас. Дали полицията в България се държи различно към ромите и към белите. - На книга НЕ- на практика ДАи в това има причина, и то не расистка, а социално програмиране. Когато виждат един тъмнокож човек, полиаят веднага прави паралел. Тъмна кожа, вероятно живее в гето. Значи все ще се занимава с нещо нелегално. Всички в гетата все вършат нещо извън закона!САЩ - Добавете огнестрелно оръжие към предразсъдъка! Полицая се страхува за животСИ
240
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Стрина ПенаАко ми намериш поне един документ,че някога българите са дошли от Азия,ела и го постни,няма такова нещо,това с азиатството е измишльотина на един руснак,който измисли и македонската нация,първото записано и регистрирано обитание на българите е от днешна Украйна и Румъния,за преди това нямаме НИКАКВИ данни,да са били някъде на друго място българите,освен в Европа!
239
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 255Поеми си дъх. Успокой се. Виж погледай малко руска телевизия.
238
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Юдите-шороши чакаха Русия да да пламе от протести,да фалира и да се разпадне,а то к,во стана -любимата им Америка ,фалира,затъна,пламна от невиждани протести ,които ска война и щатите са на път да се разпаднат.прерастнаха в граждан
237
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Владимир АнтоновЕдинственото, което пише в твоя линк е, че полицията на Рочестър е опровергала, че става дума за агант на ФБР. Често използвана тактика, когато не искат да отговорят на реалната ситауция. Човека може да е бил агент на друга ПОДОБНА организация. Това не променя нищо за самата ситуация, както и за това как им се смени поведението в момента в който видяха документите му.
236
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
непрятна новина за всички неолиберали и плячкосници :мексиканските квартали се вдигат срещу черните бандити и ги извхърлят с бой от магазините и викат полицията след това. белите и разумните черни помагат на полицията във всички градове. граждански милиции са почти навсякъде по покривите и са готови да стрелят на месо срещу плячкосниците. изглежда,че "революцията" не е подкрепяна от никой, само от една малка група бели и черни леви екстремисти и бандити. лоша новина за сорос левия елит.
235
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 251Колко често на полицаите им се сменя коренно поведението и започват да се извиняват след като поглеждат в документите на арестувания, и колко често "задържания" иска по такъв начин АйДитата на целия патрул?;)
234
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Театрална постановка Полицаите тук въобще не те държат за ръка ако ще те арестуват.Още повече FBI agent ще се лигитимира моментално и никога не би псувал така.Believe me, Ive lived in the US since 1990.
233
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе *** откъде го преписа това бе, или само си чула няколко гласа в главата си.
232
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости
231
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, Барба ***, тука полицията може да направи с вас каквото си поиска!!!!Ако сте обикновен гражданин в САЩ не ви препоръчвам да спорите с тях, в 99,99% от случаите потърпевшия ще сте вие!!!!!Полицейския харасмент тук си е ежедневие!От 9 години откакто се преместих от Щатите в Ирландия и съм си много добре!САЩ се превърна в кло.-.ака!Само си представете номинираните им кандидати им за президент - единият е пълен Клоун, а другият е с напреднала форма на Старческа Деменция.
230
3
 
13
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Зъл ПинчерДа, затова има протести и те са оправдани. В интерес на истината, и тоя служител също се държа доста неадекватно. В нормални обстоятелства ако полицай ти поиска идентификация трябва да се идентифицираш по закон. Няма такова нещо като "аз не съм тоя човек, така че ме оставете на мира". От прекалено много свободи започват всички страни да се подозират едни други и тук идва момента с расовото профилиране, а че има такова е очевидно поне в този случай.
229
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 3 години
До DVBПроблемът с това което си написал, е че ПОЛИЦИЯТА в Рочестър (чийто служители са тримата) излиза със това съобщение. Само че, е факт, че вече му бяха дръпнали свинската опашка на ръцете и само нещо в документите му ги накара да го освободят с извинения. Начина по който той реагира, показва, че е знаел, че в момента който видят това "нещо" и ще се на*ерат, което и се случи. Дали е бил служител на ФБР или на някоя ПОДОБНА служба, не е важно. Ясно е само, че не е бил обикновен гражданин.
228
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Вие сте най-глупавите хора, които съм срещал"Когато вадят документите от джоба му, те разбират, че той е служител на ФБР и бързо махат белезниците му. След това той събира идентификационните им карти, за да попаде оплакване срещу тях.---------------Това е Суперски Бъзик с "най-демократичните" полицаи в света!!!-))))))