Проф. Мермерски: Тълпи помитат САЩ, Тръмп е адекватен

Има вълна на неолиберализъм в щатите, заяви той
3 юни 2020 10:33,
95

"Цялото това проектиране, тази проекция и символи, които президентът Тръмп прави на сила и на държавност, са необходими в тази ситуация, в която тълпи с насилствено поведение помитат, ограбват, унищожават цели бизнеси, убиват хора, има убити полицаи", каза проф. Йонко Мермерски в ефира на "България сутрин".
Още по темата
14 авг 2007 16:29
19

Той посочи, че в настоящата обстановка  поведението на Тръмп, символизирайки своята сила и присъствие, е много важно това.

"Той предложи на губернаторите да им помогне с армията, защото те не се справят. В щатите, в които губернаторите и управленията са от демократическата партия - там има вълна на неолиберализъм, в която законността не е точно, което трябва да бъде. Много правила не се спазват и вследствие на това положението направо се изпуска", допълни проф. Мермерски пред Bulgaria ON AIR.

Той коментира, че има забрава защо всъщност започнаха тези протести, които вече прерастват в насилствени бунтове.

"Във Вашингтон, който е много силно демократичен град, има три кръга на защита - първият е вътрешният периметър, вторият е средният периметър. Това се изпълнява от охранителните служби. Външният, който винаги се осигурява за ВИП персони, се осигурява от кметската власт. Кметът там не осигури този периметър. Средният периметър на защита на Белия дом, който е Secret service, трябваше да излезе и да упражнява управление на тълпата", категоричен е професорът.

И допълни, че скриването на американския президент в бункер е решение на неговата охрана.

"Тези организирани престъпници се крият зад това, че се правят уж мирни протести. В най-хубавата част на Вашингтон магазините, ресторанти и фризьорски салони са изгорени", каза още проф. Мермерски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бях чувал за проф. Мермерски, но браво за адекватното и фактически издържано мнение. Хиперлибералните демократи не обичат да говорят за факти, защото тогава си личи колко зла и унищожителна игра играят.
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Идеалист Реакцията на президента Тръмп е адекватна.
72
2
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Позицията на проф. Мермерски е адекватна.
71
2
 
6
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Ас лично го харесвам тръмп - шоу мен е от класа и се надявам да го преизберьт , иначе мразя - фашисткия режим вьв - сащ
70
2
 
2
 
! Отговори
дедо Ви преди 3 години
Като се награби тълпата ще кротне!!!!!!!!
69
2
 
6
 
! Отговори
Икономист преди 3 години
Професор Мермерски е толкова съветник на Тръмп, колкото аз съм астронавт. И понеже не съм такъв, той може да започне работа в БАН като младши асистент. Толова е голяма разликата в заплатите. Между другото, кой ги прави тези професори в САЩ и България ? Едва ли е Тръмп !
68
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В щатите, в които губернаторите и управленията са от демократическата партия - там има вълна на неолиберализъм" Който не знае какво е неолиберализъм може да види кадрите.
67
7
 
5
 
! Отговори
9 преди 3 години
До Али Ръза Тяхното творение им се върна тъпкано ! На ви Майдан !
66
4
 
10
 
! Отговори
до не става така преди 3 години
къде видя протестиращи бре герберски либераст кух, и полицая е арестуван и се води разследване и полицаята не е нападнала никой а пази сградите от кражби и пожари, сега освен да хрантутим тия ще плащаме ние работещите тези милиарди щети. Най обикновен тероризъм, с бомби, един е арестуван за бомби в Чицаго, ще протестираме ако не получи доживотна и то без протакане, искаме още утре да чуем присъдата. куха герберска тиква, добре че си си останал у БГ-то да хрантутиш електората на герб.
65
10
 
5
 
! Отговори
Не става така преди 3 години
Ако бяха арестували веднага полицейския офицер с обвинение в убийство, нещата щяха да поемат по друго русло. Само че полицейският непукизъм, немарливост и простотия край нямат. Тръгнаха да се бият полицаите с протестиращите, арестуваха 700 души, хората скочиха и сега президент Тръмп ще гаси огъня с бензин, заплашвайки да вкара войниците в действие. Не става. А скоро идват избори. Това да не е България с ББ и Каскета?
64
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито Тръмп е адекватен нито ти. По- скоро си платен.
63
5
 
28
 
! Отговори
yes преди 3 години
Най-после някой да се осмели да каже истината, че от демократските медии пуснали пипала навсякъде не може да се чуе гласа на нормалните хора, на истината, заливат ни само с фалшиви новини. Тръмп им разказа играта и тия *** в несвяст.Ако дойдат на власт пак едни хрантутници ще крепят други хрантутници на власт, а на обикновените работещи дупе да им е яко да ги хрантути.
62
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се че Тръмп е адекватен, повече от адекватен. Вашингтон ДС са само черни,с черна кметица,която саботира Тръмп от 1-ия ден, дори на инагурацията му местните черни не отидоха подкокоросани от тази кокошка,а на нея знаем кой и дърпа конците.Сега нарочно не изкара полицията и остави черните да мародерстват и палят дори църкви.Знае че електората и пак ще я избере и не и пука.Тези либерасти ламтят за власт и не ги интересува нищо друго.Хрантутят електората си на наш гръб плащат им храна,здравно осигурявне,наем,ток,телефон и ония цял живот не работят и освен дрога с друго не се занимават.
61
8
 
9
 
! Отговори
Путин преди 3 години
Всичко върви по план, наесен пак ще помогнем на другаря Тръмп...
60
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз се питам защо ли тези черни не протестират за другите 250 убити от полицията за година, или за 500-те бели или 250 "други" раси. Всяка година има поне 1000 убити и никой не реагира. Как са се "сетили" точно сега, когато има поне 1000 случая през годината и не са по-различни от сегашния. Интересно че и за другите случаи се чува , но след месеци, година,а за този чухме още на деня, преди да е приключило дори вътрешното разследване.Например можеше да се чуе след изборите-нормално след 5-6 месеца, ама не-режисьори и сценаристи бързат преди изборите да активират черния електорат да гласува.
59
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адекватен??????Психиатъра му ли е казал че вече е адекватен??????
58
3
 
6
 
! Отговори
Али Ръза преди 3 години
Майданите вече таймскуери ли ще са?
57
0
 
3
 
! Отговори
до 59 преди 3 години
Не, не. Не съм казал. Това го казваш ти.
56
12
 
6
 
! Отговори
Македонец преди 3 години
Америка ке падне
55
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите започнаха срещу полицейското насилие. Пeдoфила Дони Тръмплина видя възможност за размирици и заплува в свои води