Доналд Тръмп се скри зад огромна ограда от протестиращите

Той планира да я направи перманентна
5 юни 2020 15:26, Нели Христова
44

Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп се скри от протестиращите зад още по-големи огради. След края на снощния протест, късно вечерта, нови съоръжения са били монтирани, за да държат недоволните граждани далеч от Белия дом. За целта, няколко авенюта и паркове са затворени за обществото.

Решението е взето, въпреки че от понеделник насам, протестите са мирни. В понеделник също нямаше насилие, но това бързо бе нарушено от полицията, която започна да разпръсква насъбралата се тълпа с гумени куршуми и сълзотворен газ, за да може Тръмп да отиде и да се снима с библията пред църква.

"Надявам се, че приоритетът на Байдън ще е да свали тази ограда, издигната около домът на народа", написа в Twitter автора Стивън Кинг. Кметът на район Колумбия пък изяви притеснението си, че администрацията на Тръмп планира да направи оградите около Белият дом перманентни.

"Имайте предвид, че това е домът на народа", заяви той.

Някои потребители се пошегуваха, че след като не е успял да построи стена около Америка, то Тръмп поне е успял да я издигне около Белият дом. Демократичният сенатор Патрик Леахи заяви, че "този път не Мексико, а американските данъкопладци ще получат сметката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
1
 
! Отговори
Додончо преди 3 години
кви честни избори бълнуваш душко тогава? Основателите на САЩ просто не са можели да измислят как цял континет да има преки избори при тогавашните комуникации. Та оттам и колежа. Виж и защо изборите са в такъв ден също. Земеделско християнска е причината.
41
3
 
2
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До ДодоИ 30 милиона гласа повече да е взела Клънтъновица, това е без значение. Америка не е демокрация, слава Богу, а има електорален колеж за изборна система. Основателите на САЩ за знаели каква грабителска измама е демокрацията и затова САЩ е република с представителство по структура на управление. Ако някой иска да узнае докъде НЕИЗМЕННО води "демокрацията"- да следва и изучава историята на Южна Африка.
40
2
 
5
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Да раздаде безплатно белина на протестиращите , вместо да се крие , да инспектира де - бункера на белия дом
39
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бункерджията се крие от народната любов.
38
6
 
3
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Кви честни избори бе братчед? Даже клинтъница взе 3 милиона повече гласа от бай Дончо, но с такава изборна система той стана президент. И мани ги тия ционисти. Гледай пущуните и догоните, че те всъщност дърпат конци те. А да и пази се от чипиране, че след 5г то са подготвили и 6 и 7 г.
37
7
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Колкото повече виждам, кои "протестират" срещу Доналд Тръмп, толкова повече го харесвам. Въпреки, че е дупe и *** с ционистите. Неомарксистите и техните господари ясно разбират, че на честни избори никога не могат да бият Тръмп...особено сега, когато срещу него ще се изправи един дядка в деменция, който не може да говори. Дано да е по-твърд, по-малко да слуша Иванка (чието назначаване е най-голямата му политическа грешка) и наистина да отвори и напълни с АНТИФА военния затвор в Гуантанамо Бей.
36
4
 
3
 
! Отговори
Хахаха хахаха хахаха преди 3 години
Най-великият викаш!? Хахаха не, не, не... Хахаха хахаха. Финансовите пазари... Хахаха хахаха... И то като се замислиш, че всички му пречат... Хахаха хахаха и има световен заговор срещу бай Дончо... Хахаха А представи си ако всички бяха като теб и да го гледат хипнотизирано във веещия се перчем... Какви чудеса щеше да може да направи... Хахаха хахаха
35
6
 
7
 
! Отговори
БПФ преди 3 години
Оградата не е срещу мирно протестиращи, а срещу бандитите, насочвани от т.нар. "демократи". Тръмп е най-великият президент, който САЩ са имали от десетилетия и това го доказва най-точния измерител - ФИНАНСОВИТЕ ПАЗАРИ.
34
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е убо де белушко, на тебе ще вярваме и ще ти цькаме + а не на лекаря който направи аутопсия на флойд с доказателство че е починал чрез насилствено одушаване от полицая!!!
33
6
 
11
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Тръмп е страхлииивец. Дърт страхлииивец , който реши че ще го смятат за голяма работа ако се държи като идийото. Цял мандат само излиза от договорки... наказва .. заплашва... руши... вдига мита ... прекратява споразумения . НИЩО не създаде.... а, една само тенекиена ограда с Мексико, дето я духна вятъра и тя падна .
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неадекватен клоун на който останаха 6 месеца.
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази ограда не е срещу протестиращите, а срещу платените и обучени комунистически терористи на Сорош и демократите- и подведените от тях криминални елементиНе случайно ги освободиха от затворите
30
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичайната помия изливана по адрес на Тръмп от страна американските леви популисти - нищо общо с реалността, лъжи и плоски обиди. Това дори не е протест, а партиен митинг - какво общо има Тръмп със случая Флойд не е ясно, важното е обаче налива напрежение, за да се стяга електората. Те демократоте си го казаха вече, ако черен не гласува за тях, не е никакъв черен.
29
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големият плюс на оранжевия е, че много го подценяват. Изобщо не е толкова глупав, за колкото го мислят. Много добре си играе ролята на аутсайдер и извънсистемен играч. Така печели подкрепата на онези, които са отхвърлени от американския елит. Нищо, че самият Тръмп дълги години вря и кипя в същият този елит. Лисица е. А и знае доста мръсни неща за противниците си, което го прави неудобен.
28
3
 
3
 
! Отговори
От 25 преди 3 години
Ми като са кьопави демократите. То смятай щом недолюбваната Хилъри взе популярния вот, ако бяха пуснали вместо нея Мишелката какво щеше да стане с бай Донча.Както и да го въртим де, не смятам, че при избирателна система, при която печели някой с милион по-малко подадени за него гласове, може да говорим за демокрация и т. Н. Али бали
27
3
 
8
 
! Отговори
До 25 преди 3 години
Не знам, гледах им предизборните дебати и Тръмп я разпиля, честно казано. Уикилийкс също изигра голяма роля. Клинтъница трябваше да е в затвора доста отдавна, но парите и властта дават огромно влияние...
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си, че не са за форум тези разговори. Аз считам хора като Байдън, ако ме разбираш какво намеквам, за най-долната *** на човешкото общество. Но в едно съм сигурен - каквото и да се случи накрая, малкият човек ще отнесе дървото. Винаги е било така.
25
1
 
2
 
! Отговори
Между другото преди 3 години
С хилъри на предните избори не се изгаври оранжевия ами м а лоу мната им избирателна система. 15045
24
1
 
0
 
! Отговори
От 17 преди 3 години
Подхващаш сериозни теми, които не са за разговор по форум. Не знам кой какво попипва. Не съм им светил. Разправят единия момиченца, другия на жените на приятелите си външните полови белези, обичал също да го обливат с жълта течност продукт на отделителната система... Знае ли човек. Важното са делата... Но от нова арогантно Америка фърст, та досега всичките му действия са... Както и да е... Да видим кое крило ще надделее и дали и обикновения човек ще може да направи жълта струйка от ръба. :)
23
3
 
7
 
! Отговори
До 17 преди 3 години
И сериозно ли мислиш, че педофила Джо Байдън, който опипва малки момиченца за гърдите, има шанс срещу човека, който се изгаври с Хилъри Клинтън на миналите президентски избори. И пак ще се повторя, че не харесвам и не подкрепям Тръмп, за да не бъда обвинен в пристрастност. Просто се надсмивам над хората, които си мислят, че подрепят "правилната" кауза.