Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Дядото си удря главата в паважа, след като е бутнат
5 юни 2020 13:28, Нели Христова
366
Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Шокиращо видео показва точно колко брутална може да е полицията в Америка.

По време на протест в Бъфало, Ню Йорк, възрастен, невъоръжен мъж се приближава към тежко въоръжените офицери. На клипа се вижда как те започват да го бутат. Един използва палката си, за да го накара да отстъпи назад, друг го блъска в гърдите.

От последния удар мъжът пада назад и удря силно главата си. Секунди по-късно може да се види кръв, която се стича от ухото на 75-годишния мъж, докато той лежи безжизнено на улицата. Вижда се как един от офицерите се чуди, дали да не му помогне, но е завлечен от останалите, които преминават, без да погледнат мъжа. Друг протестиращ, се опитва да се притече на помощ, но е задържан от полицаите. Останалите протестиращи им крещят "Той кърви!".

Според изявление на полицията в Бъфало, 75-годишният мъж "се спънал и паднал", въпреки това двама полицаи са наказани. Те не са отстранени, просто няма да вземат заплата.

Според информация от кмета на града, мъжът е в "стабилно, но сериозно състояние". Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че инцидентът е "напълно неоправдан и позорен". "Полицията трябва да прилага закона, не да се възползва от него!", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
316
4
 
1
 
! Отговори
м преди 3 години
Дискриминират го по възраст. Има и такава дискриминация.
315
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДианаТози "дядка" много вероятно е в по-добра физическа форма от доста от 50-годишните българи, приличащи на бъчви с глави и къси, дебелички крачета. Блъснаха го неочаквано, а поведението на полицаите след като човекът падна бе наистина позорно! Един от тях се опита да му помогне, но негов колега / може би командир/ му забрани да стори това!Нямам думи...
314
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А този какво прави срещу полицаите ? Това си е жива провокация.
313
1
 
8
 
! Отговори
Reptile преди 3 години
Бодлива тел и забрана американски граждани да влизат в ЕС!
312
15
 
8
 
! Отговори
do DIANA преди 3 години
TI NORMALNA LI SI????? KOI NORMALEN STE BLUSKA VUZRASTEN CHOVEK ... SRAM I POZORSKA NACIQ... Radvam se che ne sum v america.... ebati jivotnite!!!!
311
13
 
21
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Този дядка, защо тръгна срещу тях, а? Сам си е виновен.
310
12
 
12
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Колкото по-далече от САЩ, по-добре.
309
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Калеко АлекоОще ги чакам да отидат да поживеят малко я в Раша я Северна Корея, ама не би .... Даже и Москвичи в България не карат. Не ползват и нищо руско (освен водка може би).
308
10
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Позор ли ... ??? "Загниващия американски империализъм" май пак заседна на езиците на едни другари и товарищи, които така и не можаха да скъсат с идеогемите на Тошовия СОЦ и "Нерушимата българосъвеЦка дружба"... Америка е твърде голям залък за такива като тях и ако се опитат да я дъвчат ще се задавят ... "Насилието" с/у насилници е право на всяка една демократична държава да защити реда, правото и суверенитета си, както и здравето, сигурността и имуществото на гражданите си от разбесняла се тълпа
307
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чак висини . Да не забравяме ,че $ поефтиня . Сравни с европейските борси .
306
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера борсата удари рекордни висини. Това ако е сриване на икономиката добре. Май е повече киселото грозде на лисицата.
305
3
 
3
 
! Отговори
некой преди 3 години
полицаите са суспендирани, т.е. отстранени от служба
304
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пъйк съм напълно наясно че американската икономика се е сренала като си купих лаптоп с майкрософт пакет, платих си всичко а ми блокират офиса след няколко дни и искат огще пари надутите им цени и въвличането на хората в абонаменти за щяло и нещяло не мерси
303
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АМЕРИКАНССКИЯ ВЪЗДУХ ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА БЯХА ПРАД РЕЦЕСИЯ, И ЗАТОВА ПРОБУТВАТ НОМЕРА С КОРОНАВИРУСА. ДА СИ ОПРАВДАЯТ ПРОВАЛА НА УПРАВЛЕНИЕТО В ПОЛЗА САМО НА ОЛИГАРХИЯТА, ВЕЧЕ 40 МИЛИОНА СА БЕЗРАБОТНИ, А ЕТО КОЙ ПРОТЕСТИРА НА ПРОТЕСТИТЕ ИМА И БЕЛИ ХОРА, ГЛАДНИТЕ ГРАБЯТ МАГАЗИНИТЕ ТРЪМП НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕИЗБРАН НО И НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА ДЕМОКРАТИТЕ НЯМА ДА СПРЕ РЕЦЕСИЯТА, ДАЖЕ ДО ПЕТ ГОДИНИ ЩАТИТЕ МОЖЕ ДА ИМАТ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИЛИ ДА СЕ РАЗПАДНАТ.
302
3
 
6
 
! Отговори
se преди 3 години
Янките изчаткаха ......
301
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дядото сам отиде при полицаите да им се звери насреща и посегна към оръжието на колана на единия..можеха направо да го застрелят.ама той дъртия сам падна.хак му е .тръгнал срещу своите..
300
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ясно се чу, как му разпоредиха да се върне, ама осрания дъртак с простия си мозък, мисли, че ще му се обясняват и ще си дрънкат сладки приказки. Тръгна да отстъпва назад и се спъна. Верно се удари лошо, но никой освен той самия не е виновен.А може и да е постановка.
299
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позора е за продажните *** като вас, журналистчета. По американските закони могат да те арестуват само за това, че си се добложил, или си докоснал орган на реда.Тоя опикан дъртак в демеция къде се вре?
298
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нов позор за полицията в САЩ"========================Напротив. Полицията просто си свърши работата.
297
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Милицайдобрата новина е ,че малцина са децата на ДС агенти желаещи децата им да са полицаи на сигурна заплата пазеща властта,няма сигурна заплата и власт...плащаме ги ние и ние ги избираме...те са богати умни и красиви с данъците които им плащаме и които за съжаление ползват за лична облага...аз обаче спирам да плащам и не признавам властта им...Бог ми е дал Живота и хора на които плащам заплата да налагат спазването на Законите не могат ми го отнемат...Народа е Шефа..или ще ви накажем