Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Дядото си удря главата в паважа, след като е бутнат
5 юни 2020 13:28, Нели Христова
366
Нов позор за полицията в САЩ – насилие над мъж на 75 г., твърдят, че се спънал

Шокиращо видео показва точно колко брутална може да е полицията в Америка.

По време на протест в Бъфало, Ню Йорк, възрастен, невъоръжен мъж се приближава към тежко въоръжените офицери. На клипа се вижда как те започват да го бутат. Един използва палката си, за да го накара да отстъпи назад, друг го блъска в гърдите.

От последния удар мъжът пада назад и удря силно главата си. Секунди по-късно може да се види кръв, която се стича от ухото на 75-годишния мъж, докато той лежи безжизнено на улицата. Вижда се как един от офицерите се чуди, дали да не му помогне, но е завлечен от останалите, които преминават, без да погледнат мъжа. Друг протестиращ, се опитва да се притече на помощ, но е задържан от полицаите. Останалите протестиращи им крещят "Той кърви!".

Според изявление на полицията в Бъфало, 75-годишният мъж "се спънал и паднал", въпреки това двама полицаи са наказани. Те не са отстранени, просто няма да вземат заплата.

Според информация от кмета на града, мъжът е в "стабилно, но сериозно състояние". Губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо заяви, че инцидентът е "напълно неоправдан и позорен". "Полицията трябва да прилага закона, не да се възползва от него!", каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
3
 
9
 
! Отговори
Милицай преди 3 години
Полицията и военните винаги са били послушните пудели на властта. Никога основната им цел не е била защита на населението, а опазване на властта у властимащите. Ако някой се залъгва, че имат друга роля, толкова по-зле за него - един ден реалността ще го удари през лицето, като полицейска палка.
295
5
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
спрете манипулациите на чужди служби,опитващи да формират ценностите на Народа ни и оправдаващи убиства на възрастни хора по брутален и нечовешки начин...призовавам службите на които плащаме данъци да защитят Народа ни и спрат с еничарско-предателската си продажна дейност...медиите ни се превръщат в проводник на чужди интереси от десетилетия и вие ги...субсидирате през нашите данъци...на кого служите политици????..от кого сте зависими вече 30 г.????...аз видях брутално убийство...майн.та ви
294
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е отряд за бързо реагиране и сега всички 57 души са напуснали затова че 2-*** от тях са наказани заради дядката, който просто е бутнат да не пречи на колоната, но не запази равновесие назад и при падането се удари.
293
11
 
1
 
! Отговори
ББ преди 3 години
благодаря на службите и троловете за минусите,това не променя мнението ми,че е нужен диалог и промяна...аз не съм фашист...вие минавате всяка фантазия на хората за жестокост и нечовечност
292
8
 
4
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонимен"Президента е единствената надежда..."...няма случай в които Президент на САЩ да заплашва Народа на САЩ с това как щял да прати Армията на САЩ срещу Народа на САЩ...това минава всяка фантазия...и няма служби,минуси на платени,манипулации на пишещи безбожници да накарат хората да го приемат за норамално...да те убият само защото им говориш на полицайте...не е имало такъв фашизъм в човешката история
291
11
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
"стабилно но сериозно състояние" е фалшивата ви демокрация обслужваща шепа семейства обслужвани от политическата класа...това си е убийство...фаши.ъм,насаждане на страх,силови органи срещу Народите си насъсквани от богати убийци...предпочитам Хитлер...поне не е лицемерно...крещи аз съм убиец и ви мразя защото сте страхливи,мързеливи и безбожни
290
17
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Убиство на невинен Човек видях...невъоръжен,няма заплаха,опитва диалог...и бива убит безцеремонно...време е за новият Хитлер...време е лицемерният и несправедлив свят в които живеем да бъде разрушен...това не е моят Свят...Позор
289
7
 
24
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Въпросният мъж не изпълни полицейска заповед. Ясно се вижда на видеото.
288
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде бутат докторите от прозорците и пияните ва тници мълчат?
287
6
 
9
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
ФАЩ....няма с какво вече да ме учудат ,отдавна удариха и пробиха дъното !
286
2
 
3
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Това е демократично в духа на атлантизма , защо не са го ритали след като е паднал на земятаПравилно са наказани от своите началници
285
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Явно и в САЩ и тук най тъпите не схващат поантата. Имаме сблъсък на ценности. За и против неолиберализма, това е въпроса.
284
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Истукан В случая поантата не е нито спрямо полицейщината, нито спрямо расизма. Либералната демокрация се провали с гръм и трясък, но либералните демократи искат да получат властта чрез метежи и грабежи, но те нямат аргументи. Здравия разум трябва да надделее. Президента е единствената надежда на прогресивното човечество..
283
13
 
7
 
! Отговори
агитпроп преди 3 години
Убийци!
282
13
 
8
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
В САЩ е пълна полицейщина като в България. Не знам защо искате да ходите там.
281
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гравитацията е виновна,полицията няма нищо общо със случая
280
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1 полицаЙ2-*** полицаИ90 % от драскачите тук са учили до трети клас.
279
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно и в САЩ само най-тъпите стават полицай.
278
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 271Така ли, значи са празна опаковка?Ами, другарю, що всичките дето ревете тая глупост не отидете да поживеете един месец в Раша и после да се върнете да докладвате. Само един месец. Ама не с джоб напълнен оттук, а с тяхната заплата там.
277
3
 
7
 
! Отговори
277 преди 3 години
И кво ще стане балък? Ходи скачай на Бойко *** налиси мн отворен?