Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ

Ръководството на полицията в град Атланта додаде оставка
120
Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ
Снимка: БГНЕС

В САЩ нов случай на починал след арест афроамериканец доведе до оставката на ръководството на полицията в град Атланта.

Още по темата


Той оказал съпротива при задържането му и провокирал  един от полицаите да го рани, а по-късно починал в болница.

Инцидентът стана пред ресторант за бързо хранене - афромериканецът причинил задръстване, след като заспал в автомобила си, вероятно в нетрезво състояние, информира БНР.

След случилото се пред заведението се събраха около 150 души на протест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още по темата: арестСАЩпочинал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
Защо и ние нямаме такава полицея???????????.Автокъща в с.Енево "Шапо и син" ми взеха 1000 лева най нахално и не искат да ми ги върнат.Само обещават и лъжат вече цяла година. Направо са за разстрел, но това ли е пътя??????????
101
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека протестират! Да вържат ръцете на полицаите! Утре като ги нападнат, оберат, изнасилят жената или дъщерята, или и двете, полицаите ще си кютат в патрулката зад ъгъла. Защо им е да си взимат беля на главата?
100
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз нямам проблем с починалият защото никога не бих нападнал полицай. Полицаите си изпълняваха служебните задължения без никакви отклонения.Да имахме и ние такава полиция ... .
99
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нов случай на починал след арест афроамериканец в САЩ----------------Много постна инфомация, бе!Колко от вас са гледали видеото при задържането на поредния мммм... афро-американец?Яростна съпротива с последвала Реална Кеч-Борба с двама полицаи!Отнемане на полицейския тайзер (ел шоков пистолет), стрелба по тях с тайзера докато бяга и чак след това полицаите стрелят по него с огнестрелно оръжие.
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравления за американската полиция !!!
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Същата манипулация-----------------------------------------------А делата на активните борци против фашизма и капитализма.Против какъв фашизъм са се борили,като в България такъв не е имало.Само са се крили из шумата и тероризирали населението,ограбвайки мандри и овчари.А след нахлуването на съветските пияни орди са избивали наред,тези които не са били съгласни с тях.
96
1
 
2
 
! Отговори
Литекс-София преди 3 години
Вече никой не протестира за това кой какви права има, когато почти не говори за задължения, защото това отдавна е само статистика при един по-често срещан цвят хора. В Европа, за какво ли подскачат бившите колонизатори? Явно сега рЕзко преоткриват историческото лицемерие и бронзовите фигури ги виждат по различен начин,по-грозни и злобни, отколкото преди това, май? Левите са в силата си, докато не дойдат десните - тогава ще стане по-аргументирано и ясно кой за какво подскача с картон в ръка.
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изброявам цветове за да разбера кой са цензурирани, черно, синьо, зелено , червено, лилаво, жълто, кафяво.
94
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля си че ще измислят поредна глупост и ще назначат смесени патрули. Само че там така са се омешали расите че ще трябва да патуват с автобус. Тая демокрация да си я ползват, и ние пропищяхме от ***.
93
1
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До поглед от друг ъгълБелите хора в Африка следва да се наричат "евроафриканци".А относно книгатта на Агата Кристи, тя е преименувана отдавна на "И настъпи утро" или нещо подобно ...Очаквам скоро да преименуват и операта на Щраус на "ромски барон" и още куп глупости !!!Абе "прозорецът на Пвертон" с пълна сила !!!
92
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък искам такива полицаи. Твърди с престъпниците. Какво очаквате, ако някой нападне полицай при изпълнение на службата, полицаят да се извини и си отиде?
91
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм бил расист, но след тази диващина започвам да се питам, дали пък не е вярно това, за непълноценните раси ? То, и кумирът им, рецидивист!
90
1
 
17
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
Така е 88, но когато дойдеш доброволно до полицията. Като окажеш съпротива полицията има право да използва сила. Кое не разбра тук ?Ако искаш да няма полиция, то бъди сигурен анархията ни е в кърпа вързана !Е тогава ще се чудиш защо съседа ти е запалил колата пред вас и къде е полицията да те пази ?!?!
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 79Това в коя книжка с прикзки го прочете?
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, хайде стига !!!
87
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 88 Работата на полицията не е да убива заподозрени А да ги закара до управлението , и след това ги поема системата , и получават кой каквото си е надробил В САЩ поне раздават присъди , стига все пак да не си човек на някой много влиятелен
86
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекалената толерастия води до това криминални елементи да бъдат погребвани с държавни почести в златни ковчези, докато полицията бива разпускана заради това, че си върши работата.
85
1
 
31
 
! Отговори
фейк нюз днес преди 3 години
Има записи в интернет, как въпросната жертва , оказва съпротива при арест, започва да нанася удари по полицая, взима тазера му и го използва срещу полицая след което е произведен изстрел срещу жертвата която почива в болницата малко след случая. Има кадри от 5 различни камери.
84
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия път,когато някой от плюещите по полицаите има нужда от полиция,да не му помагат полицаите!Така ще станат по-учтиви с полицията.
83
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям тези полицаи от Ню Йорк:'Stop treating us like animals': NY police union chief hits back over portrayal of cops -https://youtube/watch?v=dJAWematR4AНе подкрепям криминали,защото утре могат да чупят във вашия магазин,дом или заведение и полицаите да не смеят да си вършат работата,защото са под натиск и без защита ,а криминалите са защитени!