Помпео предупреди Пекин за нови контрамерки

САЩ няма да останат бездействащи, предупреди Помпео
1 юли 2020 22:21, Ния Христова
33
Помпео предупреди Пекин за нови контрамерки
Снимка: БГНЕС
Американският държавен секретар Майк Помпео предупреди Пекин за нови контрамерки, които ще предприемат, след като Китай наложи закон за националната сигурност в Хонконг, предаде АФП.
 
"Днес отбелязваме тъжен ден за Хонконг и за хората, обичащи свободата в цял Китай", се казва в изявление на Помпео. 
Още по темата
 
"Съгласно инструкцията на президента Доналд Тръмп ще премахнем изключенията от общата ни политика, които дават на Хонконг различен и специален статут, с малки изключения", каза той.
 
"Съединените щати няма да останат бездействащи, докато Китай поглъща Хонконг с авторитарната си паст", предупреди Помпео.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
9
 
22
 
! Отговори
Джеки Чан преди 3 години
Помпата да се фука още 6 месеца, после заминава в канализацията на историята също като пуякa.
4
9
 
22
 
! Отговори
чичи преди 3 години
От този помпео може да слушаш само глупости,закани и прочие,нищо не могат да направят на китайците и затова само се ребчат а корабите им бягат като пилци като се появят китайските кораби ,оси..рат се от страх.Онези китайци ако ги набарът ще ги спукат от бой и те го знаят,остава им кафенето хаа дрисл..цовци
3
12
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
4 Даааа 4.634 по официальни(ие) данни хахаха, а къде са 20 милиона липсващи абонати на техните мобилни оператори, и то в периода декември 2019- февруари 2020...хаха над 2 милиона стационарни абоната в Ухан също ги нема бай, бай стъкмистикаа да не забравяме и километричните опашки за урни през април 2020г това също ли ти убягна ***?
2
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Кравария 130,434 умрели,В Китай 4,634.Напраао ги утепаха.
1
15
 
12
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Не са прави Китай за Хонг Конг, но САЩ селективно налагат санкции и при това, като световен полицай. Писна ми от този рижият и кликата около него. Политиката му е отвратителна. Да идва Байдън светът да "глъне" малко свеж въздух.