Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда

Идеята на рапъра да се кандидатира за президент дошла под душа
8 юли 2020 22:00, Нели Христова
99
Кание Уест иска да управлява Америка като измислената държава Уаканда
Снимка: БГНЕС

"С това интервю окончателно свалям червената шапка", заяви Кание Уест пред Forbеs и по този начин обяви, че вече не вярва в Доналд Тръмп. Червената шашка стана популярна по време на кампанията на Тръмп, а слоуганът и гласеше "Нека направим Америка велика отново".

Още по темата

"Като всичко, което правя в живота си, предприемам това, за да победя", заяви Уест, който в Деня на независимостта на САЩ обяви, че ще се кандидатира за президент на изборите през 2020 година. В интервюто си пред Forbes той обяснява, че вече не е на страната на Тръмп и ще се включи в изборите като републиканец, ако той се откаже, или като независим кандидат.

Уест заяви, че ще се подвизава под нов банер - Birthday Party, защото "когато спечелел, всички щели да се чувстват все едно имат рожден ден". Той също така бе категоричен, че кандидатурата му не е ПР ход и че не се меси в изборите за да намали подкрепата на опонента на Доналд Тръмп, Джо Байдън, и да помогне на настоящия президент да спечели втори мандат.

"Не казвам, че Тръмп е прав, но е част от пътя. Но Джо Байдън? Моля ви! Знаете ли - Обама е специален. Тръмп е специален. Казваме, че Кание Уест е специален. Америка има нужда да бъде водена от специални хора. Бил Клинтън? И той е специален. Но Джо Байдън не е специален", коментира Уест.

Рапърът призна, че не е гласувал никога през живота си, но вече има идея как ще управлява Белия дом. В интервюто, което продължава близо четири часа, той заявява, че неговият модел на управление ще е базиран на този в измислената тайна държава Уаканда от филма на "Марвъл" - "Черната пантера".  "Ще имате Кание Уест - един от най-могъщите хора. Казвам един, защото у нас има много извънземни способности, които просто трябва да отключим", казва рапърът.

Естествено, Уест нямаше как да не коментира и COVID-19. Според него, именно вирусът ще му помогне да се кандидатира, макар да е закъснял с подаването на документите. Той твърди, че се е заразил с коронавируса през феврураи, въпреки че не става ясно дали е бил тестван още тогава или му е направен тест за антитела. Въпреки че се е заразил, рапърът не е сигурен, че ваксините са решението на проблема.

"Молим се за лекарство. Молим се за свобода", казва той, но обяснява, че е сигурен в това, че ваксините водят до увреждания на децата и са "дело на дявола". "За това, когато казват, че само ваксината ще ни спаси, аз подхождам с известно съмнение. Те искат да сложат чипове вътре в нас, искат да направят всичко възможно за да не можем да минем през портите на рая", казва Уест.

Според рапъра, Бог е пратил коронавируса, за да подскаже на хората да спрат да правят неща, които го ядосват. Заради вярата си в Бог, Уест е и против абортите и именно заради него е бил почитател на Тръмп - "защото той е президент, който позволява на Бог да е част от разговора".

Що се отнася до външната политика, той все още не е измислил такава, защото "иска първо да се фокусира върху Америка".

Навярно се чудите как човек с толкова интересни възгледи за живота е решил да се кандидатира за президент на една от най-могъщите световни сили? Кание Уест отговаря и на този въпрос - идеята се появила под душа.

"Докато се къпех, започнах да се смея истерично и тогава ме удари", коментира рапърът.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
3
 
18
 
! Отговори
Е преди 3 години
Това е краят!Закривай!
65
1
 
24
 
! Отговори
Хмм преди 3 години
Тоя съм го чула покрай жена му. А пък нея, щото можела да крепи чаши вино на задните си части. Успели хора
64
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а бе кейни, а бе уест, ти не беше ли фалирал по едно време. вземи управлявай като в замунда бате, тая уаканда според мен никога не е съществувала. замунда му е майката. даже няма нужда да си правите торент сайт щото ние сме ви направили. няма нужда да ни благодариш.
63
1
 
3
 
! Отговори
До63 преди 3 години
А да....сега разбирам защо половината Кардашиан искат да стават президенти също. Успели хора. А и интертеймъна ще върви ..
62
1
 
13
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До Джедай: И ти приятелю ще си загубиш ника - вече нищо с мастер не може да бъде използвано - мастер бедрум в бизнеса с имотите, мастер кий, в бизнеса с ключарството и т.н., защото това била подсъзнателна конотация в бизнеса. А що се отнася до свръх-държавата Уаканда - реално, джогърите могат да имат силна и развита държава и изобщо общество на висока култура само и единствено на кино, в някоя пропагандна холивудска пУмия. В реалния живот стават за строят коптори от л**** и кал.
61
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КироМай, Юни..., ама опашките пред американските посолства за визи не намаляват, ами стават още по-големи.
60
0
 
19
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Между другото ако сте гледали "Черната пантера", измислената държава Уаканда е невероятен пример за расова дискриминация и шовинизъм. Уаканда е изолирана африканска държава, която презира всички чужди държави, тъй като арогантно смята, че е по-напреднала и по-цивилизована от останалия свят. В останалия свят се включват впрочем и всички останали афроамериканци, афроафриканци, афроевропейци и пр. черни хора. Концепцията, че ако не си афроамериканец, си расист, става мегатъпа вече, честно.
59
1
 
15
 
! Отговори
Киро преди 3 години
Май САЩ ще станат ЮАР 2.0!
58
1
 
18
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Днеска иска да е президент. Утре може да иска да става бяла жена.
57
24
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кадърен, предприемчив, популярен, изградил бизнес за милиарди... Защо да не е президент? Нашият например е бил цял живот хрантутник на държавна заплата, ама е го на - избрахте си го.
56
2
 
12
 
! Отговори
Идиокрация преди 3 години
САЩ е новия ЮАР на Американския континент. Скоро белите АнглоАмериканци ще се молят на баб си Елизабет за визи и гражданство .САЩ щели да станат като Уаканда......... това същата Уаканда ли е с която САЩ имаха действащ търговски договор декември миналата година , докато инжинер от НюЙорк не им обясни че тя съществува само във вселената на Марвел.А когато преди 2 г. Тръмп похвали здравната система на измислената държава Намбия.... ахахахха . Съединени Уакандийски Щати......
55
1
 
12
 
! Отговори
Poeblo преди 3 години
Този е по-зле даже и от Обама. ...
54
2
 
10
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Корейците си имат Ким и хамериканосите ще си имат Ким хахаха.
53
2
 
19
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Още един ке.леш с мерак за власт. Републиканците много ясно , че от сега имат един кандидат - Тръмп. А празнодумко кание само вдига пушилка. За него само неуките необразовани thugs ще гласуват.
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже антрацитите са набрали инерция...време един истински гето-герой да оглави САЩ и да се свърши тая мъка! :) за две три години ще стигнат нивото на Зимбабве, и ще са си супер щастливи да си живеят в кочинката. Америка на белия човек е анахронизъм. Време е за един стабилен регрес... да извадим мачететата и калашниците да се развихрим...
51
4
 
10
 
! Отговори
цъкам лайк преди 3 години
Ние сме за канието, преставям си жена ми как ще се снима гола из белия дом с големите бидони. америка е велика държава
50
1
 
16
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
А Канието що не се върне в прародината си Уганда и да управлява, както иска ?
49
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и Робърт Мугабе така искаше да управлява Зимбабве, като една черна африканска утопия, където няма да има бели и всички (нали без белите) ще са равни и ще живеят като в една комуна. И изгони белите. Обаче само за година разбра, че всъщност само белите фермери произвеждат храна и без тях и черните ще изчезнат. Сега в Зимбабве се чудят как да върнат преди всички да са измрели от глад.
48
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тури го на майка му, давайте Кимито за президенша, пък Канчето за първия мъж. Е това, ако успеете да го сътворите в краварника и 4 години всеки ден ще се събуждам с див смях. Бати пародията!
47
1
 
19
 
! Отговори
Бай х преди 3 години
Само толкова невеж и посредствен човек може да си помисли, че може да бъде президент. Човека има проблем с психиката, а се знае, че често влиза в психиатрии за това. Чудя се как правят толкова пари тия посредствени ***