Нарцисист с изкривени виждания за света – как Мери Тръмп описва чичо си?

Белият дом отрича всички критики към президента на САЩ
8 юли 2020 21:45, Нели Христова
116
Нарцисист с изкривени виждания за света – как Мери Тръмп описва чичо си?
Снимка: БГНЕС

На 14 юли племенницата на Доналд Тръмп планира да публикува книга с шокиращи разкрития за настоящия президент на САЩ. В нея Мери Тръмп твърди, че лидерът на Америка е "нарцисист, който заплашва живота на всеки един американец". Неслучайно книгата носи името "Прекалено много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасният мъж в света".

Разбира се, от Белият дом категорично отричат твърденията в книгата. Семейството на Тръмп дори заплашва, че ще направи всичко възможно на 14 юли книгата да не види бял свят. Но части от нея вече са достъпни за широката публика. Ето кои са петте най-шокиращи разкрития на Мери Тръмп, които са ни известни засега.

"Повече от нарцисизъм"

55-годишната Мери пише, че за нейния чичо "нищо, никога не е достатъчно". Според нея Тръмп има всички характеристики на нарцисист.

"Това не е обикновен нарцисизъм. Доналд не е просто слаб, егото му е крехко. То трябва да бъде подсилвано всеки ден, защото дълбоко вътре в себе си той знае, че не е нищо от нещата, които твърди, че е", пише Мери, която има докторска степен по клинична психология.

Според нея, Доналд се е повлиял най-много гледайки как баща му, Фред Тръмп Старши, тормози нейният баща - Фред Тръмп Младши. В последствие той умира заради тежкия си алкохолизъм, когато Мери е едва на 16 години.

Племенницата на Тръмп разказва, че Фред Старши е бил изключително груб към по-големия си син, за който се надявал, че ще поеме семейният бизнес. Но Фред Младши нямал такова намерение, за това баща му трябвало да се обърне към втория си син - Доналд. По думите на Мери, Фред Старши не бил щастлив от развоя на събитията.

"Когато нещата се преобърнаха през 80-те, Фред вече не можеше да отрече бруталната неспособност на сина си. Но вече беше инвестирал прекалено много и не можеше да се върне назад. Чудовището му беше освободено", пише тя.

Белият дом отрича Фред Тръмп Старши да е бил груб към децата си, а самият президент описва връзката си с него като "топла и добра".

"Трябваше да сваля Доналд"

В книгата си Мери разказва как е предала данъчни документи на The New York Times. Вестникът ги използва, за да публикува своето разследване от 14 хил. думи за "съмнителните данъчни практики на Тръмп, включително и явни измами, които му помагат да удвои наследството, оставено от родителите му". Журналистите първо я потърсили през 2017 година, но тя отказала да им помогне. Мери прекарва месеци, наблюдавайки хаотичното държание на Тръмп. Това все пак я кара да се свърже с репортера на The New York Times.

Мери предава 19 кутии пълни с документи на вестника. Тя описва как ги е прегърнала, а това бил "най-щастливият момент в последните месеци". "Не беше достатъчно да съм доброволка в организация, която подкрепя бежанците от Сирия. Трябваше да сваля Доналд Тръмп", пише племенницата му.

Измамник и в университета

Мери твърди, че Доналд Тръмп е платил на свой приятел, който да се яви на изпитите SAT вместо него. Президентът на САЩ се притеснявал, че "средните му оценки, които го поставяли далеч от най-добрите в класа, щели да се отразят на приемането му в университета".  Затова той "наел умното дете, за което се знаело, че е добро в правенето на тестовете, за да попълни и неговия".

"Доналд, който никога не е имал проблем с парите, плати добре на приятеля си", пише Мери.

От Белия дом открекоха президента да е мамил на изпитите си.

Доналд "унищожил" бащата на Мери

Вината за предполагаемата дисфункция на семейство Тръмп Мери хвърля върху патриарха на фалимията - Фред Тръмп Старши. По думите й, именно той е превърнал президента на САЩ в такова чудовище, защото се меси в "способността му да развива и изживява целия спектър от човешки емоции".

"Ограничавайки възможността Доналд да изпитва собствените си чувства и заклеймявайки повече от тях като "неприемливи", Фред Старши изкриви възприятието на сина си за света и увреди способността му да живее в него", казва Мери. Да си мил било немислимо, а когато баща й, познат още като Фреди, се извинявал за грешките, които правел, Фред Старши побеснявал.

"Той се подиграваше с него. Искаше големият му син  да е "убиец", пише Мери. Според нея, Доналд, който бил 7 години по-млад от нейния покоен баща, имал достатъчно време да попие от държанието на баща им и да се научи и той да унижава Фреди. "Урокът, който Доналд научи е, че е грешно да си като Фреди - Фред не уважаваше по-големият си син, Доналд също не уважаваше брат си", твърди тя.

Тръмп има проблем с жените

Племенницата на Тръмп разкрива, че преди години чичо й я помолил да напише книга от негово име със заглавието "Изкуството на завръщането". Тя представлявала сборник от истории за жени, с които той е искал да има връзка, но те са отказали и "изведнъж се превърнали в най-лошите, грозни и дебели простачки, които някога е срещал".

След като си свършила работата, Доналд моли друг човек да уволни Мери. Така и не й плаща за написаното. На съпругата си Мелания Тръмп казва, че племенницата му е напуснала университета, за да взима наркотици, горе-долу по времето, когато я наема да напише книгата. Да, Мери наистина напуска университета, но никога не е вземала наркотични вещества. По думите й, Доналд си измисля тази история, за да се представи като "спасител".

Тя също така твърди, че когато била на 29 години, той правил сексуални намеци за тялото й, въпреки факта, че му е племенница и, че по онова време е бил женен за втората си съпруга.

Коя е Мери Тръмп?

55-годишната Мери е дъщеря на брата на Доналд Тръмп - Фред Младши, който умира на 42 години през 1982 г. Той бил алкохолик, а причината за смъртта му е сърдечен удар свързан с прекаленото пиене. Президентът Доналд Тръмп използва личните проблеми на брат си като стимул за администрацията му да предприеме действия за справяне с епидемията от опиоидна зависимост. В интеврвю за Washington Post миналата година Тръмп заявява, че съжалява, че е притискал брат си да се присъедини към семейния бизнес.

Откакто чичо й стана президент, Мери Тръмп избягва светлината на прожекторите. Преди това тя е един от най-големите му критици. "Най-кошмарната нощ в живота ми" - така тя описва вечерта, в която Доналд Тръмп стана президент на САЩ. "Трябва да ни съдят сурово. Скърбя за страната ни", написа тя в Twitter.

 

 

 

 

 

 

 


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
1
 
! Отговори
777-777-7777M преди 1 седмица
Мери,я кажи на хората колко милиона получи за тази книга. И неми изстривайте коментара.
102
1
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Вие от църквата ще продължавате ли само истината да им казвате на тия из-роди сатанистите? Че България най-богата на света и някои други държави, и в доброто да се целят и да завиждат? И те нищо да не знаят, да се махат от тука! Те почти слепи и най-важното смъртни! За тях път няма!
101
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Но сигурно сатанистите трябва и да се лъжат, те врагове, само да се махат от тука и колкото се може по-надалеч и нищо да не знаят. Така най-хитро, чак накрая на свършека на света, когато светлината достигне всички граници на света и те повече няма накъде да се крият на тъмно и те виждат малко, тогава може да ги озаряваме с истина и да ги спасяваме,че някой ден и това сигурно ще стане. Но засега само да се махат!И нищо да не знаят,сатана означава ВРАГ!А има ли чак път за тях,след като са смъртни?
100
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
До църквата ,

на България и на този свят, спешно им трябва истинска вода, защото за съжаление има и фалшива, истинската вода е дело на Светия дух, сбира добрите хора на едно място, а отблъсква злите, водата е антимагнит, и стига с тия магнити вече, и честно да си призная не обичам ябълки, въпреки че са ПОЛОЖИТЕЛЕН магнит, но магнит, и затова не ги обичам.
99
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
А Бог всичко ли може, може би по неговия път всичко може, но и той затънал в грехове, както и всички добри хора, и наистина ние донякъде си го правим този апокалипсис.
98
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Може би това е православната вяра, трябва да ги отблъскваме, а защо ги заравяти тия магнити тогава под земята, нали заради тях толкова се мръкна. Господ от Троицата мрази сатанистите и иска справедливост, той е католическата църква, Бог, който е православен не ги мрази чак толкова, а ги надхитрява,защото е умен, но и той не ги обича, а Троицата като цяло по-скоро мрази сатанистите. Едва накрая, когато всичко стане светлина и го съградим тоя свят, може да се мисли и за сатанистите да ги спасяваме
97
1
 
1
 
! Отговори
БПФ преди 1 месец
Знаем и за отншенията на Доналд с баща му. Фред Тръмп от малък го е водил по строежите и го е карал да помага на работниците, за да се учи на труд, Доналд е бил малък хулиган, баща му го е пратил във военно училище да се учи на ред. Доналд много се е бунтувал срещу баща си, но с годините е разбрал как той с дисциплина го е направил човек и му е дълбоко благодарен. Фред е бил страхотен баща, знаел е кога да е строг и кога да е подкрепящ. Ама явно е нямало как да направи човек и от племенницата си
96
3
 
1
 
! Отговори
БПФ преди 1 месец
И още нещо - тая е с докторска степен по психология - умна, учена и не знам каква - президентът е ***, прoст, инфантилен и на нивото на 3-годишно дете. Чудно - защо той е станал на два пъти милиардер, президент е, а и още преди да стане президент, бе прочут във всяка точка на сета, а тая - интелигентната, е пълна анонимница и трябва да използва името на инфантилния прoстак, за да спечели някакви жалки пари?
95
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
А вие от църквата защо ме набедихте мене Марко за някакъв светец, който ще наказва злите, аз няма да ги наказвам, те сами се наказват, но няма и да се занимавам с тях, а само ще ги отблъсквам надалеч да си вършат злини един на друг помежду си и да се махат от тука, така най-хитро. Иначе ако им се противопоставяме ни съсипват, защото те са многобройни и цяла сила, колкото и нищожни да са по единично. А за да ги отблъскваш баш,трябва и малко да им наритваш зад-ниците, само за да ги отблъскваш още.
94
0
 
2
 
! Отговори
БПФ преди 1 месец
Днес.бг - трябваше да покажете снимка на книгата на тая. Хем оплюва президента и го клевети безобразно, хем с най-големи букви на корицата е не заглавието, а фамилията ТРЪМП. И това не е нейната фамилия, защото никой не е и чувал тая анонимна нещастница, а неговата - тоест възползва се от името му по най-гнъсен и безобразен начин, за да изкара малко мpъсни пари.
93
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Православната църква има и друг прочит, но вие от църквата всичко изкривявате. Ние добрите и светлината пречим ли им на тях да се поробват помежду си? Май не, и не са ни врагове, и само истината да казваме, и тях да ги озаряваме с истина. Но и Бог от Троицата, който е православната църква не ги обича много тия сатанисти. Нека се поробват помежду си и да ги отблъскваме само с положителна омраза, това е то православната църква, ако сте й фенове! И да, само истина казвай.
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С видеозона трябва да минавате най-вече по костите и малко и по ставите и около костите и сухожилията, където са лимфните възли, за да се излекувате. И ултра звук и инфра звук, и двете. По друг начин казано и бас и требъл, а още по друг начин казано, и приятна хладинка и приятна топлинка е требълът. Но басът пази требъла, а и смразява болестотворните врагове.
91
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Те пък злите лесно се лъжат и не трябва кой знае колко да лъжеш, че да ги излъжеш, но недей казва като глупав робот само истината пред всички да я повтаряш, да не обиждаме всички роботи, защото и те са живи, по-добре пред злите малко си премълчавайте!
90
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
От католическата църква са спецове по нощите, как да минават по-леко и да не е чак толкова тъмно, православната църква е за през светли времена, сега е тъмно, църквата гласи, че ще става все по-светло и по-светло на вълни, но пътуванията през времето хабят светлина, и настоящето е важно, а и миналото, католическата църква също иска да е светло,но какво да направим като злите смрачават на вълни и пречат! За тъмно е повече католическата църква права! Господ е по-важният на тъмно с огромното сърце!
89
0
 
2
 
! Отговори
F преди 1 месец
За съжаление има най-различни версии на Библията и война между християнствата различни. То ако си умен, знаеш че в доброто е истината, но кое е оптималното добро? Май че враговете ни трябва да ги лъжем, но към истина да се стремим и добрите хора да си подаваме ръка, на тъмно да сме на близки разстояния, да си създаваме контакти с добри хора, че да има на кого да правим добрини и да вървим нагоре, че църквата за какво е, да сбере добрите хора на едно място.
88
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
То който само лъже, не може да лъже добре. Лъжи ги враговете, само на ближния и приятеля казвай истината, на тъмно послушайте католическата църква, които се кръстят отляво надясно и всичко от сърцето.
87
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Но ти четели мислите че лъжеш, че лъжи ги, кажи дефектни чипове са тия дето ми четат мисълта, нищо не четеш. Не е хубаво да е тъмно, но да става по-светло, лъжи ги тия врагове сатанистите, лъжи го това злото, на тъмно лъжата много върви, а истината на къси вълни също много работи, но на къси вълни и запред когото трябва!
86
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Кажи пред полицията, амнезия получих и не знам как се казвам. Имам заболявания, то нищо не се вижда, кой да знае имаш ли заболявания или не?!
85
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
И да не е монтаж камерата, то пък на тъмно нищо не се вижда дали е монтаж или не, кажи монтаж е и това е! Лъжи ги тия от полицията! ДНК мутира кажи. А не мутира ли? Нищо не се вижда и това е.
84
0
 
1
 
! Отговори
F преди 1 месец
Извършил си престъпление и ти правят проблеми от полицията ли? Че какво толкова. Кажи в друг град бях, а в друг град ли или в друга държава? Нищо не се вижда, нищо не се чува! Или пък кажи, извънземните ме телепортираха временно на друг свят. После ме върнаха. Отвлекли са ви извънземните, лъжи ги тия от полицията!