Нарцисист с изкривени виждания за света – как Мери Тръмп описва чичо си?

Белият дом отрича всички критики към президента на САЩ
8 юли 2020 21:45, Нели Христова
116
Нарцисист с изкривени виждания за света – как Мери Тръмп описва чичо си?
Снимка: БГНЕС

На 14 юли племенницата на Доналд Тръмп планира да публикува книга с шокиращи разкрития за настоящия президент на САЩ. В нея Мери Тръмп твърди, че лидерът на Америка е "нарцисист, който заплашва живота на всеки един американец". Неслучайно книгата носи името "Прекалено много и никога достатъчно: Как семейството ми създаде най-опасният мъж в света".

Разбира се, от Белият дом категорично отричат твърденията в книгата. Семейството на Тръмп дори заплашва, че ще направи всичко възможно на 14 юли книгата да не види бял свят. Но части от нея вече са достъпни за широката публика. Ето кои са петте най-шокиращи разкрития на Мери Тръмп, които са ни известни засега.

"Повече от нарцисизъм"

55-годишната Мери пише, че за нейния чичо "нищо, никога не е достатъчно". Според нея Тръмп има всички характеристики на нарцисист.

"Това не е обикновен нарцисизъм. Доналд не е просто слаб, егото му е крехко. То трябва да бъде подсилвано всеки ден, защото дълбоко вътре в себе си той знае, че не е нищо от нещата, които твърди, че е", пише Мери, която има докторска степен по клинична психология.

Според нея, Доналд се е повлиял най-много гледайки как баща му, Фред Тръмп Старши, тормози нейният баща - Фред Тръмп Младши. В последствие той умира заради тежкия си алкохолизъм, когато Мери е едва на 16 години.

Племенницата на Тръмп разказва, че Фред Старши е бил изключително груб към по-големия си син, за който се надявал, че ще поеме семейният бизнес. Но Фред Младши нямал такова намерение, за това баща му трябвало да се обърне към втория си син - Доналд. По думите на Мери, Фред Старши не бил щастлив от развоя на събитията.

"Когато нещата се преобърнаха през 80-те, Фред вече не можеше да отрече бруталната неспособност на сина си. Но вече беше инвестирал прекалено много и не можеше да се върне назад. Чудовището му беше освободено", пише тя.

Белият дом отрича Фред Тръмп Старши да е бил груб към децата си, а самият президент описва връзката си с него като "топла и добра".

"Трябваше да сваля Доналд"

В книгата си Мери разказва как е предала данъчни документи на The New York Times. Вестникът ги използва, за да публикува своето разследване от 14 хил. думи за "съмнителните данъчни практики на Тръмп, включително и явни измами, които му помагат да удвои наследството, оставено от родителите му". Журналистите първо я потърсили през 2017 година, но тя отказала да им помогне. Мери прекарва месеци, наблюдавайки хаотичното държание на Тръмп. Това все пак я кара да се свърже с репортера на The New York Times.

Мери предава 19 кутии пълни с документи на вестника. Тя описва как ги е прегърнала, а това бил "най-щастливият момент в последните месеци". "Не беше достатъчно да съм доброволка в организация, която подкрепя бежанците от Сирия. Трябваше да сваля Доналд Тръмп", пише племенницата му.

Измамник и в университета

Мери твърди, че Доналд Тръмп е платил на свой приятел, който да се яви на изпитите SAT вместо него. Президентът на САЩ се притеснявал, че "средните му оценки, които го поставяли далеч от най-добрите в класа, щели да се отразят на приемането му в университета".  Затова той "наел умното дете, за което се знаело, че е добро в правенето на тестовете, за да попълни и неговия".

"Доналд, който никога не е имал проблем с парите, плати добре на приятеля си", пише Мери.

От Белия дом открекоха президента да е мамил на изпитите си.

Доналд "унищожил" бащата на Мери

Вината за предполагаемата дисфункция на семейство Тръмп Мери хвърля върху патриарха на фалимията - Фред Тръмп Старши. По думите й, именно той е превърнал президента на САЩ в такова чудовище, защото се меси в "способността му да развива и изживява целия спектър от човешки емоции".

"Ограничавайки възможността Доналд да изпитва собствените си чувства и заклеймявайки повече от тях като "неприемливи", Фред Старши изкриви възприятието на сина си за света и увреди способността му да живее в него", казва Мери. Да си мил било немислимо, а когато баща й, познат още като Фреди, се извинявал за грешките, които правел, Фред Старши побеснявал.

"Той се подиграваше с него. Искаше големият му син  да е "убиец", пише Мери. Според нея, Доналд, който бил 7 години по-млад от нейния покоен баща, имал достатъчно време да попие от държанието на баща им и да се научи и той да унижава Фреди. "Урокът, който Доналд научи е, че е грешно да си като Фреди - Фред не уважаваше по-големият си син, Доналд също не уважаваше брат си", твърди тя.

Тръмп има проблем с жените

Племенницата на Тръмп разкрива, че преди години чичо й я помолил да напише книга от негово име със заглавието "Изкуството на завръщането". Тя представлявала сборник от истории за жени, с които той е искал да има връзка, но те са отказали и "изведнъж се превърнали в най-лошите, грозни и дебели простачки, които някога е срещал".

След като си свършила работата, Доналд моли друг човек да уволни Мери. Така и не й плаща за написаното. На съпругата си Мелания Тръмп казва, че племенницата му е напуснала университета, за да взима наркотици, горе-долу по времето, когато я наема да напише книгата. Да, Мери наистина напуска университета, но никога не е вземала наркотични вещества. По думите й, Доналд си измисля тази история, за да се представи като "спасител".

Тя също така твърди, че когато била на 29 години, той правил сексуални намеци за тялото й, въпреки факта, че му е племенница и, че по онова време е бил женен за втората си съпруга.

Коя е Мери Тръмп?

55-годишната Мери е дъщеря на брата на Доналд Тръмп - Фред Младши, който умира на 42 години през 1982 г. Той бил алкохолик, а причината за смъртта му е сърдечен удар свързан с прекаленото пиене. Президентът Доналд Тръмп използва личните проблеми на брат си като стимул за администрацията му да предприеме действия за справяне с епидемията от опиоидна зависимост. В интеврвю за Washington Post миналата година Тръмп заявява, че съжалява, че е притискал брат си да се присъедини към семейния бизнес.

Откакто чичо й стана президент, Мери Тръмп избягва светлината на прожекторите. Преди това тя е един от най-големите му критици. "Най-кошмарната нощ в живота ми" - така тя описва вечерта, в която Доналд Тръмп стана президент на САЩ. "Трябва да ни съдят сурово. Скърбя за страната ни", написа тя в Twitter.

 

 

 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
11
 
! Отговори
Ал Бънди преди 3 години
Много заблудени либерали (бивши ***) тук.Ама няма как да ви променим, затова и няма да се зорим.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като разглеждам исторически нещата,Европа първо трябва да погледне себе си и държавите в Европа да не изпадат в конфликти помежду си,независимо кой управлява в САЩ.Забележете как като домино са отстранени всички аристократи от властта след 17 век чрез платени медии,революции,как последва ПСВ и ВСВ и самоунищожението на Европа,след това падането като домино на всички колонии и окончателното смазване на ЕвропаА американците сами да решат кой да им управлява страната,това не е наша работа
42
13
 
1
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Тръмп е човек на евреина Нетаняху - връзката е еврейската фамилия Къшнър. Внуците на ДДТ също са ***.
41
2
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Предполагам, това е неизбежно , защото е предречено да се случи още преди хиляди години. Злото ще вземе тотален контрол над света. Чак тогава ще дойде истинският Спасител. Който очаква спасение от хората в светлините на прожекторите, ще остане тежко разочарован. Историята потвърждава това твърдение.
40
6
 
15
 
! Отговори
нормален преди 3 години
Мачкай, Тръмп, върни Америка на върха.
39
2
 
6
 
! Отговори
До 39 преди 3 години
Която и еврейска групировка да спечели, за бас, обикновените хора, е все тая. В техните очи ние сме "гои" т.е. *** и прислуга. Единствените различия между тези "евреи и евреи" се изразява в представата им за Нов Световен Ред. Либералите са временно явление, както разкриват "Протоколите". Целта е унищожаване на държавността и ценностите на християнските народи. След това идва еврейската диктатура, която ще смачка либералните течения. Подкрепяйки някоя от тези групировки,сами си налагаме хомот
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тръмп е Велик ....за световните ДЕМОКРАТИ . Що се правиш на л.у.д ?
37
6
 
21
 
! Отговори
Тръмп е Велик преди 3 години
а Зелен ЕвроЖендрВеган-и от Брюксел и Слугите им в Медиите го мразят толкова, защото е:* Бял, Хетеросексуален, Богат, с Жена Богиня и 5 Бели Деца* Християнин, не близващ Алкохол, обичащ Месо, най-вече телешка пържолаГорните ПреГрешения са Непростими за Световните Комунисти
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До МаноловАми бъркаш,американските евреи-ционисти са с демократите,а евреина Шорос е нацист,предствящ се за ляв демократ,виж му снимката с нацистката униформа през ВСВ, когато е обирал къщите на жертвите и бежанците заедно с нацистите! Между евреи и евреи има голяма разлика. И във всички държави се страхуват от Шорос,дори в Америка,американските политици казаха,че затова са избрали Тръмп за президент,за да не влезе Шорос в президентството им чрез Клинтън!
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, прочетете "Протоколите на Ционските мъдреци", който не ги е чел. Всичко, случващо се в момента, е обяснено в тях. Те контролират всичко. Цялата система. Последната стъпка е да премахнат "недоволните" от обществото. Ако не стане с медиите и хаповете, ще го направят директно - първо с присмех(за да бъде прието като нещо нормално от останалите) и после силово отстраняване.
34
2
 
8
 
! Отговори
мне не е преди 3 години
До Ал Бъндиподхвърлят се на простолюдието лесно смилаеми идеи и храни: демократи - републиканци, мак доналдс - кфс, кока кола - пепси, за да може простиот народ се джафкат и деркат, а ониот се си едни и същи, никакво значение няма кой е президент, нито какво купуваш собственика на пепси и на кока кола е един и същ фондна този принцип действа дуржавата. а Ал Бънди не ти отива той е велик *** отдавна проумял тази истина за страната си
33
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща и ,не е ставал за бизнес,провалил се е и се е пропил,бил е алкохолик и затова умира, Тръмп преживява много тежко смъртта му и затова не пие алкохол,изобщо тая 100% пише лъжи за пари и за някой ,който и е платил да омаскари Тръмп,за да седне на стола му - стани,да седна! Нищо,че Тръмп им върна доста работни места на американците и е полезенСъщия цирк се разиграва в момента и в България - искат да съборят ГЕРБ,за да седнат олигарсите на Шоросоидите и левите глобалисти войнолюбци!
32
6
 
6
 
! Отговори
До Манолов преди 3 години
И ти си поредния промит мозък, който не знае къде се намира. Иначе да, външната политика на САЩ се определя от израелските интереси. А Тръмп се е продал на ***, както може да се съди по щерка му. Това е играта на елита - шахматно поле, по което местят както белите, така и черните фигури. Контролирана опозиция. Театър за масите.
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мда. само като прочетох, че овцата мери подпомага - демек кеши едни пари на меко казано съмнителни организации дето печелят като пълнят ЕС с ара бели и нег роци и ми стана ясно, че Тръмп е най-добрия ам. президент поне от времето на Кенеди. Няма по голяма наглост, безочие и цинизъм от това на либерал демократите, лъжат и съчиняват бури в чаша вода само и само да спечелят изборите. Тръмп не е перфектен, но не съчини нито 1 война или върхвна глупост като вкарването на пап лачта на планетата у дома
30
1
 
15
 
! Отговори
Сорос Дж. преди 3 години
Вашата медия взе комисионната а има статии само против Тръмп - половината от договрката ! Дайте нещо и против Русия ! Иначе ще се критикуваме !
29
5
 
8
 
! Отговори
хахахха преди 3 години
До Ал Бъндити си от блажените верующи дето мислят че в маерика има либерали демократи и консерватори републиканциили си с промито мозаче тук на контитента или си тотално заблодентия неща са за простолюдието, всеки се грижи единствено само за джба си и нищо друго не го е.б.есори че ти развалям идилията ама това е в америка
28
3
 
0
 
! Отговори
?/?/ преди 3 години
До АнонименТози пълен член за удоволствие ли го слагате?===Не бе, за благозвучие. Така зучи по-добре в ушите на някои, които са скарани с елементарната граматика, учена в отделенията.
27
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не трябва да си сестра или брат на Трумпета за да разбереш какъв деебил е.Беше ми ясен от самото начало.Точно както и Боко.Ама както американците са проссти и си го 'сакат така и българите са тулупии си 'сакат Тиквата.Факт е че американците не отстъпват по глупост на ганььовците.Станаха за смях.А доларите, ще си бършем задниците с тях в недалечно бъдеще щото за ддруго няма да стават.
26
3
 
18
 
! Отговори
Ал Бънди преди 3 години
Поредната либералска простотия за Тръмп.
25
1
 
10
 
! Отговори
именно преди 3 години
До мдаас това писание прави услуга на трън, избирателите му се кефят и изпадат в екстаз от тия неща които той е правил и прави, може само да му вдигне рейтингатакава е в момента американезнам как ще продължи следващите години но противпопставянето тук е огромно межу много големи маси от общностти и няма никак добре да продължи при всеи един резултат на изборите