Новолуние в Рак - как ще ни се отрази?

Юпитер все още е ретрограден
Обновена: 17 юли 2020 18:21 | 16 юли 2020 19:51, Иванка Гъркова
4
Новолуние в Рак - как ще ни се отрази?
IStockphoto

Може да се каже, че юли месец е на първо място по големи астрологични събития за 2020-а. След пълнолунието в Козирог на пето число, се случиха толкова много неща. Ретроградните планети разбъркаха плановете ни и промениха емоциите, но чувствителността при някои остава, защото идва ред на новолуние, което ще е в знака Рак.

Новолунието очакваме на 20 юли, понеделник, в 10:12 часа. То е пето поред от началото на годината и върви ръка за ръка със слънчево затъмнение. И двете сами по себе си носят доста силна енергия, която като се обедини, ще ни накара да излеем чувствата, много от които сме таили дълбоко в себе си дълго време.

 
Според астролозите на Women'sHealth, в дните преди и след новолунието, много хора ще се научат, че не е трудно да простят и да забравят какво се е случило в миналото. Те ще отворят сърцата си и ще обърнат повече внимание на близките си.
 
Тъй като новолунието ще бъде в Рак, този знак се свързва със сигурността. От друга страна слънчевото затъмнение ще бъде последното от двегодишната поредица по оста Рак/Козирог, които се докосват между юли 2018 г. и 5 юли 2020 г. Именно това ще допринесе за постигане на баланса в отношенията и професионалния живот – онова, на което на някои все още им липсва.
 
Ракът ще помогне на хората да останат по-близко до корените си и да изгладят някои противоречия в семейството. Все пак, тъй като Меркурий и Венера все още са ретроградни, този процес ще е по-труден при определени представители на зодиака.

Какво още да очаквате от новолунието в Рак четете в Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излагате се! Напишете са ковид поне 2 абзаца в статията. Колко е опасно, колко заразени, всички затворени в землянки, всички зодия еди си коя с маски дори като ядат - някакви такива интересни нещица - вие знаете най-добре. Какви са тия невървежни статии без новината на деня значи!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
е той 21 юни нина отдавна.....кво да го чакаме
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Юпитер все още е ретрограден"===Съсипаха я тая държава!