Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ

Подай оставка, би го помолила тя, ако беше в Овалния кабинет
19 юли 2020 21:32, Нели Христова
125
Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ
Снимка: БГНЕС

Племенницата на Доналд Тръмп, Мери Тръмп, е категорична - чичо й е опасен за Америка. Съвсем скоро на пазара трябва да излезе скандалната й книга, която разкрива как "семейството й е създало чудовището Тръмп". В интервю за ABC Мери заяви още, че през ноември, когато са изборите, "САЩ ще се намира на ръба на пропаст".

"Той е напълно неспособен да управлява тази страна и е опасно да му позволим да остане на власт", заяви Мери в първото си интервю, след като съдът отмени ограничителната заповед срещу нея, подадена от брата на Доналд Тръмп, Робърт. Семейството на американският президент искаше да затвори устата на Мери. Опитът на династията Тръмп да саботира излизането на книгата й също се провали.

Запитана, какво би казала на Доналд Тръмп, ако сега имаше възможност да е в Овалния кабинет, Мери бе категорична: "Подай оставка". Тя обяснява, че мнението за чичо й е базирано върху "всичко, което е видяла през живота си на възрастен човек".

"САЩ се намира на ръба на пропаст, изправени сме пред важно решение за това кои да бъдем и накъде сме се запътили като нация. Трудно ми е да повярвам колко много ужасни неща се случват едновременно, ежедневно, извън Белият дом", казва още Мери.

Според книгата й, Тръмп "заплашва здравето на света, икономическата сигурност и социалните структури", а възгледите му са формирани от високо функциониращ социопат - баща му, Фред Тръмп Старши.

Според нея, той превръщал дори собствените си деца и съпругата си в пионки, които да използва, за да достигне до целите си. "Ако някой му беше от полза, той го използваше. Ако не - ги изхвърляше. В случая на баща ми, Фред Джуниър - той не беше от полза", пише Мери.

Пред ABC Мери разкрива защо е решила да напише книгата. Причината не е терапевтична, а единствено и само за да разобличи чичо си: "Не мога да го оставя да унищожи родината ми. Има толкова много паралели между начинът, по който се ръководеше семейството ми и начинът, по който той управлява страната сега - фокусира се върху грешните неща, издига на власт грешните хора", обяснява Мери.

"Ако не мога да направя нищо, за да променя нещата, просто ще разкрия истината", категорична е тя.

От Белият дом обаче отричат твърденията в книгата на Мери. А малко след интервюто, Доналд Тръмп бе активен в Twitter, но не засегна темата за коментарите на племенницата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Племенницата на Тръмп, братовчедката на Байдън... Ако си съставяме мнението за политиците по клеветите на озлобените им роднини, далеч няма да стигнем. Че кой от нас няма роднина, който би избълвал всякакви хули срещу него?
80
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахах, тази е останала без наследство и е псобено озлобена. Разбира се болшевиките ще ни проглушат ушите с глупотевиците й.
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
91психопатоФ, размишлявай кое е първичното.........под подходящата статия....понял?
78
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Сегашната алтернатива е Байдън - болен от Алцхаймер"Тавариш, ти си болен.........Голяма група психиатри определят перхидрола, като психически нестабилена/неуравновесена личност........Алцхаймер........нормален ли си?
77
1
 
3
 
! Отговори
Цирково искуство преди 3 години
До ФАКТИТЕ са ФАКТИВреме беше да ви изгасят лампите и да спрат рутера . А може и от хапчетата да те унася . Лека нощ . Поспи си добре , все пак мозъчна операция те чака утре. Ще ми липсват бисерите ти :..Адриан, като Адриатическо море ... ...пускачи на чума и коронавирус ... Забавен си .
76
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И каква е алтернативата.Предните избори бе баба Клинтън, която припадаше по време на предизборните си срещи.Само да споменем списъка от политически противници на семейство Клинтън, които "загиват" при нещастни случаи.Сегашната алтернатива е Байдън - болен от Алцхаймер, който бе забъркан в корупционен скандал в Украйна за милиарди.
75
7
 
2
 
! Отговори
СъединениАфроЩати преди 3 години
До Демон КратитеВъпреки че лично за теб , като незначителен *** от още по незначителната територия България "Най-великия" президент на САЩ е този който ти отпуска най-щедро възнаграждение за троленето АЗ ЛИЧНО СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС ТЕБ.ТРЪМП НАИСТИНА Е ПРЕЗИДЕНТЪТ КОЙТО САЩ ЗАСЛУЖАВА. Може би ще съм на друго мнение когато Кание Уест стане президент и започне да управлява както той каза по модела на измислената африканска държава Уаканда ... но за сега Тръмп ми е безусловен фаворит.
74
1
 
5
 
! Отговори
Цирково изкуство преди 3 години
До ФактиКакви са тия глупости дето ги пишеш? Да не са те пропуснали като са давали хапчетата тази вечер в болницата за лечение на тежки черепни травми.Но за да покажа толерантност и разбиране към неадекватната информация адресирана към мен по непонятни причини и нямаща нищо общо с моя коментар ще споделя и аз нещо от себе си напълно в стила на твоите драсканици.Магелан организира първото в историята околосветско пътешествие 1517 с което окончателно се доказва кълбовидната форма на Земята.
73
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този ще бъде изритан от белия дом далеч по-грозно отколкото сидероФ от телевизията.
72
7
 
7
 
! Отговори
Демон Кратите преди 3 години
начело с Демона Килъри не се наситиха на жлъч спрямо най-Великият Президент, който САЩ някога са Имали!!
71
1
 
2
 
! Отговори
Аноним преди 3 години
До 24/7Няма такива . Едните щото са руски възпитаници и единствения чужд език им е развален руски ........ А другите щото са бивши руски възпитаници които са "обърнали палачинката" и сега тролят за новите си еврейски господари и те с начални познания по руски език останал им от предишната им работа като смели комсомолци по бай Тошово време. А най-вече защото трябва да се бръкнат за 25лв. за книга което за повечето от тях си е направо мазохистично лишаване от поне 2 бутилки ракия .
70
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***. Сложи си 3-4 маски и престани да преписваш глупости.
69
1
 
2
 
! Отговори
Цирково изкуство преди 3 години
Стандартните циркови изпълнения преди избори.Неочаквани разкрития...доноси... емоционални изказвания...секретни документи...флашки...обвинения в всички смъртни грехове...Виждаме го в България редовно.Започва няколко месеца преди избори за да насочи стадото за кого да гласува.... и завършва няколко седмици след изборите когато загубилия облян в сълзи се опитва да си издейства касиране на изборите или в последен напън да излезе "достойно" от загубата като обвини победилия в "нечестни практики".
68
0
 
5
 
! Отговори
24/7 преди 3 години
Интерсно ми е колко от коментиращите са прочели книгата на Мери Тръмп в оргинал?
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факта е че исляма е най-млад и краден и най-агресивен.
66
3
 
3
 
! Отговори
До 70 преди 3 години
Мда, според арабите всички известни личности са били фенове на исляма. Веднъж гледах клип в тубата, според който Роналдо, Меси, Майкъл Джордан, Федерер, Брад Пит, Ал Пачино, Има Търман, Куентин Тарантино, и т.н. тайно са приели исляма. Те са малко като македонците - приписват си всичко.
65
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото християнство е произлязло от юдаизма както и исляма.Не виждам проблем в юдаизма.А хитлер е бил фен на исляма така че нацизма няма място в Ееропа освен ако не искате ислям и араби.
64
1
 
8
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
БайдЪна е пътник, това е ясно и на децата от детската градина. Тръмп ще го смачка по всички параграфи. Сега либерастичната помийна яма мисли трескаво как да избегне президентския предизборен дебат, за да не стане БайдЪна топ артист на Комеди Сентрал. Тръмп ще го НА..СЕ..РЕ без корумпираната *** Байдън да може да си поеме дъх. Нали се сещате че тая уродлива пас..мина от DNC ще направи всичко възможно за да корумпира изборите и да спре дебата. Кефи ме как са се нас...рали до ушите от страх.
63
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
51, я ни обясни по-подробно?! Тръмп принуди всички да уважават Америка икономически. Принуди държавите които цоцаха до сега по какви ли не линии да си плащат дяла. Сложи оризниците там където им е мястото, канселира всичките продажни сделки които предните темерути бяха подписвали. Спря безплатните пари на мангалистаните, справка Иран, където Обонго наливаше с милиарди. Работи за страна си, а не против нея както го правят всички европейски политици, включително родната Тиква
62
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бжежински не мрази христяните тъй като е от полски произход.Той мрази ***.Той спря миризливият съветски ботуш в Афганистан.Което не е малко!