Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ

Подай оставка, би го помолила тя, ако беше в Овалния кабинет
19 юли 2020 21:32, Нели Христова
125
Племенницата на Тръмп: Той е неспособен да управлява САЩ
Снимка: БГНЕС

Племенницата на Доналд Тръмп, Мери Тръмп, е категорична - чичо й е опасен за Америка. Съвсем скоро на пазара трябва да излезе скандалната й книга, която разкрива как "семейството й е създало чудовището Тръмп". В интервю за ABC Мери заяви още, че през ноември, когато са изборите, "САЩ ще се намира на ръба на пропаст".

"Той е напълно неспособен да управлява тази страна и е опасно да му позволим да остане на власт", заяви Мери в първото си интервю, след като съдът отмени ограничителната заповед срещу нея, подадена от брата на Доналд Тръмп, Робърт. Семейството на американският президент искаше да затвори устата на Мери. Опитът на династията Тръмп да саботира излизането на книгата й също се провали.

Запитана, какво би казала на Доналд Тръмп, ако сега имаше възможност да е в Овалния кабинет, Мери бе категорична: "Подай оставка". Тя обяснява, че мнението за чичо й е базирано върху "всичко, което е видяла през живота си на възрастен човек".

"САЩ се намира на ръба на пропаст, изправени сме пред важно решение за това кои да бъдем и накъде сме се запътили като нация. Трудно ми е да повярвам колко много ужасни неща се случват едновременно, ежедневно, извън Белият дом", казва още Мери.

Според книгата й, Тръмп "заплашва здравето на света, икономическата сигурност и социалните структури", а възгледите му са формирани от високо функциониращ социопат - баща му, Фред Тръмп Старши.

Според нея, той превръщал дори собствените си деца и съпругата си в пионки, които да използва, за да достигне до целите си. "Ако някой му беше от полза, той го използваше. Ако не - ги изхвърляше. В случая на баща ми, Фред Джуниър - той не беше от полза", пише Мери.

Пред ABC Мери разкрива защо е решила да напише книгата. Причината не е терапевтична, а единствено и само за да разобличи чичо си: "Не мога да го оставя да унищожи родината ми. Има толкова много паралели между начинът, по който се ръководеше семейството ми и начинът, по който той управлява страната сега - фокусира се върху грешните неща, издига на власт грешните хора", обяснява Мери.

"Ако не мога да направя нищо, за да променя нещата, просто ще разкрия истината", категорична е тя.

От Белият дом обаче отричат твърденията в книгата на Мери. А малко след интервюто, Доналд Тръмп бе активен в Twitter, но не засегна темата за коментарите на племенницата му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно от каква позиция на умения и познания в управлението изхожда тая пpocтовата женица (авторката), която е известна единствено с това, че е роднина на Тръмп? Какъв е нейният капацитет, да дава оценка за процеси, които не е доказала че разбира, дори минимално?
40
0
 
1
 
! Отговори
Това му преди 3 години
Викат:Синдромът на по малкия!Мери си е хилибили!
39
3
 
10
 
! Отговори
Там бъка от способни преди 3 години
Тежко изкуфелият дедо Байдън, соц-еко-куку-демократката Александрия Окасио-Кортес, демон-бабето Килъри, чиито приближени съвсем случайно *** като мухи, когато не бива да дърдорят, губернаторите-демократи, които ей така - напук, оставят изтрещели животни да вилнеят в градовете... Да им дадат властта на тези, както хленчи милата Мери с доста по-сериозните психични проблеми от чичо си, та да цъфнат безвъзвратно Щатите, както и без това са затънали в какви ли не кризи.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А в България в нощни шкафчета)):))
37
4
 
10
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Племенницата и тя трябва да изкара някой и друг долар,типично по американски.Има кой да плати.Изобщо в САЩ всичко се измерва в пари.....
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
22, Просото, айде каже сега къде не е така? Че в България за една срутена селска къща братя не си говорят и всеки се мъчи да я заграби...това е жалката действителност днес, прекалено често се случва. И то за много по-малко отколкото тая фъ...шкия Мери си е отворила краката пред либерастията.
35
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пет(5)пари не давам ни за Тръмп ни за племенницата му по бърже да сглобяват ф16 и да ги пращат насам И МЕЖДУ ДРУГОТО НИКОЙ НЕ ВЯРВА ,ЧЕ ТОВА НА ГЛАВАВАТА ТИ Е КОСА
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече и племенниците л почнаха да дават акъл?
33
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Тръмп я е срязал за пари и се е такъ и онакъв.
32
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американците не си харесват президента та ние ли да им го харесваме между другото вдигането на митата по посока Китай сащ ЕС е в ущърб предимно на хората и фирмите. Освен това знае повече за вируса от всеки друг.за мен това куклата кен на стри години.
31
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая е поредната демократска хиларистка, феминистка и всякакви извратености, пускат книгата нарочно преди изборите а не по-рано да впечатлят избирателите си
30
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това недоразумение Мери ли какво е, показва един от последните отчаяни либерастични опити да се опорочи Тръмп. Либерастите пикаят газ и се...рат тухли от 4 години насам. В момента са в последни издихания понеже знаят че Тръмп ще *** деменцията байдън. Това са последни ритници преди да е умрял коня. Дано да са й платили на тая достатъчно пари да плюе по роднината си.
29
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"В случая, баща ми Фред Джуниър не беше от полза ... "Ами бил е пияница, на него ли да разчита старият Фред? А чичо и не пиел и се оказва успяващ, каквото и да се говори за него. Във всяко семейство е така.
28
5
 
4
 
! Отговори
Лука Брази преди 3 години
До русофил НЕ , НА ПУТИН Е РЕД ...
27
8
 
15
 
! Отговори
Джон Ленин преди 3 години
Най - добрият президент на USA...
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми все още е милиардер бе *** и президент не ги "печели"като идола ти тиквата!
25
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Племенницата е платена. Яка кампания има срещу него. Не ми е много приятен, но май ще се окаже, че прави нещо за народа си.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За роднина за близък трябва да си готов да излъжеш да убиеш да направиш всичко възможно.А тая...
23
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не би да е станал милиардер като Бил Гейтс, Илон Мъск или Безос? Станал е милиардер от завещаното от баща му, а на изборите обра протестният вот. Арее бегай да почешеш коня.
22
10
 
2
 
! Отговори
русофил преди 3 години
Както сме поткарали Бойко и прокурора предлагам от утре протестиращите да включат и оставката на Тръмп