След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19

През целия юни той обикаля по различни барове и заведения
22 юли 2020 20:00, Нели Христова
257
След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19
Снимка: Facebook

Въпреки големият брой заразени и жертви на новият коронавирус, все още има хора, които не вярват, че пандемията е истинска. Сред тях е и 37-годишният Ричард Роуз, който многократно използва социалната мрежа Facebook, за да изрази възгледите си, че COVID-19 е измислица, а реакцията на обществото е преувеличена.

Още по темата

"Нека бъде ясно, няма да си купя тъпа маска. Стигнал съм до тук без да вярвам на цялата тази истерия", пише Роуз преди три месеца. На 12 май той споделя, че му е "писнало да чете за COVID-19", а няколко дни по-късно споделя ислямофобски колаж, който сравнява маската с хиджаб.

През целият юни Ричард Роуз отбелязва, че е в различни барове и ресторанти в Охайо.

Но това, което привлича вниманието към мъжа е, че след всички тези публикации, той все пак става жертва на коронавируса. На 1 юли Роуз признава, че изпитва симптомите на COVID-19.

"През последните дни не се чувствам добре. Най-накрая се изследвах и скоро ще знам какви са резултатите. Искам просто отново да се чувствам добре", пише той. Час по-късно той добавя, че е дал положителна проба за коронавирус.

"Е, официално съм под карантина в следващите 14 дни", пише той. А ден по-късно добавя: "Този COVID е ужасен. Просто си седя и оставам без дъх."

Три дни след като дава положителната си проба, Ричард Роуз издъхва в дома си.

"Не можем да повярваме. Да, слушаме за този вирус, но не очакваме той да засегне млади хора, като нас. Ужасно е, че изгубихме Ричард, но е още по-ужасно, колко хора са пострадали, заради начина, по който той се отнесе към вируса", казва един от приятелите на Роуз пред Cleveland 19 News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
13
 
! Отговори
До 186 преди 3 години
Трай си, има време... Лошото е, че докато ритнеш камбаната (не дай си, Боже), едно, че няам да си го осъзнал, второ, че може и вече да си го "подарил" на някой друг.
177
1
 
16
 
! Отговори
До 193 преди 3 години
Owchi, живей си чалгарския живот "на макс", но пази другите. Хората треперят не от вируса, а от maymuni като тебе. :D
176
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека да го кажем така - истински или измислен по-добре да си живееш живота на макс и да пукнеш от вирус, отколкото да оцелееш, треперещ от страх в панелката си и увит в кърпи.
175
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОИ аз до скоро нямах,но вече имам познат с коронавирус.С леки симптоми и положителен тест.Стои си в къщи и е добре. Бил е контактен с друг болен който вече е в болница с малко по-тежко състояние.
174
9
 
25
 
! Отговори
Така е .. преди 3 години
Такива малоу.мници като този има много и у нас.
173
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 191ауууууу уплаха,страх, треперене. Смешкоооооо
172
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОАз имам. Дай Боже да нямаш познати разболели се от Ковид-19. Положителна проба! Започват притесненията как ще протече всичко. Всеки ден се интересуваш как е, надявайки се да не се влоши. Разбираш, че е по-зле. После тел.замлъква за седмици. Чудиш се какво става! Поболяваш се от нерви. Разбираш, че е бил на кислород, и затова не ти е вдигал, защото не е можел да диша... Плачеш! Парите ти отиват за лекарства, вече имаш и други поражения, които да лекуваш. Имаш нужда от пари...
171
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодарение на този вирус аз преоткрих други забавления, които бях позабравил последните години. Вместо хотели вече имам общо от няколко излета 16 дни на палатка. Вместо барове,пицарии и ресторанти си изстудявам питиетата в реката и се парфюмирам с аромата на сочно барбекю или скара. Понякога намираме и гъбки. Ако сме на язовир и прясна рибка се хваща. Да не говорим, че на децата им е изключително забавно, вместо градските детски площадки. И всичко това без отпуск, просто в почивните дни.
170
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО Ами що не ходиш по погребения? Там ще го видиш с очите си, а и парастас можеш да похапнеш. Хората няма да те пропуснат.
169
30
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
След такова "ганьовско" неспазване на мерки, според вас как досега не сме измрели? И не само, че не сме, но и още не познавам болен от ковид? И болен познат на познат нямам? Защо всички известни се "разболяват" на ужким, а *** само неизвести индивиди без близки? Като измисленият от пропагандата доктор Стамов?
168
1
 
18
 
! Отговори
аз преди 3 години
Друг път да внимава повече... ;)
167
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 186Много жертви в рушшките гулаци, а българите се топят. Как така?
166
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин Хахахаха, прави ми впечатление, че ти си най-тъ.пия и неграмотен индивид в този форум! Толкова малко мозък имаш, че не знам как си успял да оцелееш до сега. Явно имаш само 2 неврона - един за да ядеш и един за да се.реш!
165
12
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Вярата че бялата мафия съществува за да ти ''пази здравето'' е признак за IQ колкото на шимпанзе, пожелавам на всеки с такова iQ да има глупостта да попадне в ръцете и!
164
8
 
5
 
! Отговори
Некъф преди 3 години
После България била зле от към умствено изостанали. Целия свят е пълен с балъци, а сега е най големия тест и се оказа, че ,маса и хора са зле от към умствения багаж защото се страхуват за жалкия си живот граничещ с този на плазмодиите!!!
163
9
 
3
 
! Отговори
до 174 от славянин преди 3 години
''Ти сериозно си страшно прецакан на втория етаж.''Жертвите на лекарски грешки в световен мащаб са повече от жертвите на пътно-транспортни произшествия, това е статистиката! ''Блажени'' са вярващите в бялата мафия!
162
11
 
4
 
! Отговори
Нове преди 3 години
Корона приказки за няивници
161
7
 
7
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
Слушайте Мангъра и ще живеете 1000 години ако не умрете тия дни от несъществуващия вирус и може да получите бонус 1200 лв
160
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един вид страхувайте се и носете маски за да сте безсмъртни. Фейк новина. Подклаждат страха и манипулацията . Важното е да има пари в шкафчето.
159
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днеска ни затвори Гърция. Утре и други страни. Никой не иска на своя територия българи разнасящи зараза защото са де.би.ли и не вярват че вируса съществува.От вируса н е знам дали ще умрете ама ако продължавате да не спазвате правилата ще умрете от глад като ни изолират всички държави.