След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19

През целия юни той обикаля по различни барове и заведения
22 юли 2020 20:00, Нели Христова
257
След като нарече коронавируса "истерия", 37-годишен мъж почина от COVID-19
Снимка: Facebook

Въпреки големият брой заразени и жертви на новият коронавирус, все още има хора, които не вярват, че пандемията е истинска. Сред тях е и 37-годишният Ричард Роуз, който многократно използва социалната мрежа Facebook, за да изрази възгледите си, че COVID-19 е измислица, а реакцията на обществото е преувеличена.

Още по темата

"Нека бъде ясно, няма да си купя тъпа маска. Стигнал съм до тук без да вярвам на цялата тази истерия", пише Роуз преди три месеца. На 12 май той споделя, че му е "писнало да чете за COVID-19", а няколко дни по-късно споделя ислямофобски колаж, който сравнява маската с хиджаб.

През целият юни Ричард Роуз отбелязва, че е в различни барове и ресторанти в Охайо.

Но това, което привлича вниманието към мъжа е, че след всички тези публикации, той все пак става жертва на коронавируса. На 1 юли Роуз признава, че изпитва симптомите на COVID-19.

"През последните дни не се чувствам добре. Най-накрая се изследвах и скоро ще знам какви са резултатите. Искам просто отново да се чувствам добре", пише той. Час по-късно той добавя, че е дал положителна проба за коронавирус.

"Е, официално съм под карантина в следващите 14 дни", пише той. А ден по-късно добавя: "Този COVID е ужасен. Просто си седя и оставам без дъх."

Три дни след като дава положителната си проба, Ричард Роуз издъхва в дома си.

"Не можем да повярваме. Да, слушаме за този вирус, но не очакваме той да засегне млади хора, като нас. Ужасно е, че изгубихме Ричард, но е още по-ужасно, колко хора са пострадали, заради начина, по който той се отнесе към вируса", казва един от приятелите на Роуз пред Cleveland 19 News.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянин"тази ''епидемия/пандемия'' е глобално активно мероприятие"Значи според тебе смъртните врагове Иран и Израел са сис стиснали ръцете и са се разбрали заедно да играята едно голямо театро за да бомогнат на бойко да ти спре чалготетеките. Ама те не са подозирали колко си хитър да ги разконспирираш.
157
3
 
2
 
! Отговори
до 175 от славянин преди 3 години
''Кои са тези дето ги "усмъртяват"? За пореден път се убеждавам, че не си наред с главата.''Тези с белите манти, тиквичке, за пореден път се убеждавам че живееш в твой измислен свят изпълнен с розова мъгла!
156
13
 
7
 
! Отговори
Петков преди 3 години
Коронавируса е един от най разпространените вируси . Той стана Ковид 19 след като ни продадоха "специални" тестове и ни увериха ,че те ще го "фиксират" Отварям една скоба - Никоя българска лаборатория НЕ Е изолирала този вирус. Всичко лежи на ВНОСНИТЕ тестове ! Заставам зад убеждението на починаля! Омаловажавате Бялата мафия , а придавате тежест на *** вирус !!! Пробойни в наложената ни пандемия дал Господ .
155
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянинКои са тези дето ги "усмъртяват"? За пореден път се убеждавам, че не си наред с главата.
154
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До славянинТи сериозно си страшно прецакан на втория етаж...
153
26
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Естествено е че такива хора ще ги усмъртят и ще припишат смъртта им на коронавируса, да не би да очаквате нещо друго, и аз постоянно твърдя във всички форуми и социални мрежи в които влизам, че тази ''епидемия/пандемия'' е глобално активно мероприятие и ''странно'' защо се чувствам почти в перфектна форма и то при положение че на една от колежките ми във фирмата и откриха този вирус на 3 юли и покрай нея набедиха 12 души за контактни и ги пратиха под домашен арест за 14 дни!?!
152
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 175То понеже вие сте олицетворение на здравословен живот. Хайде моля ви се.
151
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То хубаво, ама той на 37 а изглежда поне като на 50! Явно няма да е само вируса, и начина на живот по баровете, също ще е повлиял
150
5
 
3
 
! Отговори
туй старо преди 3 години
Претоплени новини... той човекът си отишъл преди 20 дни, вие сега се сетихте за греховете му.
149
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българин !!!
148
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива интелектуални инвалиди са и 99% от протестиращите...ОФце, които могат единствено да се опитват да рушат...
147
0
 
12
 
! Отговори
опетков преди 3 години
До Логика Наистина страшна "логика " показваш. Шансът да те изяде акула наистина е малък,но ще се увеличи хилядократно ако отидеш да се къпеш на бариерния риф на Австралия или да сърфираш по бреговете на Хавай и Калифорния.
146
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново сума ти *** коментари от *** съпо като този от статията, мир му на праха. То няма какво да се коментира даже. Хората затова едно време сме излезли от пещерите - нарастване на умнствения капацитет. И май наобратно сме се запътили с 200 в час....
145
4
 
11
 
! Отговори
ХФ преди 3 години
Повикал го - получил го. Колкото и да не вярва човек, винаги трябва да има едно на ум.
144
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКИВА,ЮНАЦИ.*** ПО ПРИНЦИП Е БЕЗСМЪРТЕН,А КОГАТО МУ ДОЙДЕ НА ГЛАВАТА ПОЧВА ДА КЪЛНЕ ДРУГИТЕ ,ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН
143
6
 
35
 
! Отговори
redordead преди 3 години
е, аз не съм срещал и роднина или болен от СПИН, ебола, туберколоза и сума ти други болести, демек - и те ли са имзилици?noFreeman - логиката ти е като на амеба...
142
44
 
14
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
объркал е човека, не е истерия а измислица... досега не съм срещал роднина на умрял от измислената ви болест... дано организаторите на този вид геноцид горят в ада...
141
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка смърт за антиваксъра. Да се разхленчи по такъв начин, след като е убеждавал околните, че няма нищо страшно. Поне малко достойнство да бе показал.
140
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярвайте в Бойко и пийте хималайска сол и етерични масла. Никакъв Ковид или комунист няма посмее да ви доближи.
139
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже съм пич, смел и умен, изобщо не вярвам, че съществуват вируси. Не на мен тези шменти капели.