Тръмп очерта апокалипсис при победа на Байдън

Щяло да има срив на пазарите, а градовете ще горят
28 юли 2020 14:12, Ния Христова
68
Тръмп очерта апокалипсис при победа на Байдън
Снимка: БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп обеща САЩ да победят коронавируса и да настъпи "златен век" за страната.
 
В Twitter Тръмп отправи критики към американските медии за необективност при отразяването на протестите в страната, разкритикува протестиращите и нападна най-вероятния си съперник Джо Байдън.
Още по темата
 
Тръмп предупреди, че ако Байдън спечели президентските избори, пазарите ще се сринат, а градовете ще горят.
 
"Фалшивите медии се опитват да представят "протестиращите" в Портланд и Сиатъл като прекрасни, мили и невинни хора, които просто са излезли на разходка. Всъщност те са болни и безумни анархисти и агитатори, които нашите прекрасни мъже и жени от правоохранителните органи лесно контролират, но които унищожават нашите американски градове. И най-лошото, ако Сънливия Джо Байдън, марионетката на левицата, някога спечели пазарите ще рухнат и градовете ще горят. Нашата страна ще страда като никога преди. Ние ще победим вируса скоро и ще влезем в Златна ера - по-добра от всякога", написа Тръмп в Twitter.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
4
 
! Отговори
Апокалипсис Сега! преди 3 години
Апокалипсис ще има и ако Тръмпон остане на власт.Тогава веднага след потвърждаване на оставането му на трона на САЩ ще изпрати армията да ги смаже тия тъмнокафяви , та чак църни протестъри... докато той тихичко, по навик се гуши в бункера под Белия дом.Китай ще бъде тотално изолиран.С Ким севернокорейски ще станат още по големи приятели. Ще свие сърмите на Байдънчо. Ще изпълни обещанието си да вкара Русия в Г7 и я направи Г8. Ще добави още стотина милиона към банковата си сметка.
51
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха!Оранжевият започна с партенките!Сламеният човек
50
2
 
12
 
! Отговори
777-777-7777 преди 3 години
До АнонименЧерните в САЩ са 6 процента от населениетор, но се подбутват от демократите.Защо искате да ми изстривате коментара. Комунистически вестник
49
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано педофила байдън да спечеили и САЩ да се разпаднат.
48
5
 
11
 
! Отговори
anon преди 3 години
Само вижте популярното видео в Ютюб как чичо ви Байдън обарва момиченца на церемония. Този човек не се спира! Някакъв агент на тайните им служби даже щял да го пребие защото пипал приятелката му.
47
5
 
5
 
! Отговори
Да, ще има бум-бум преди 3 години
То и сега започна, а ако победят демонократите, много майки ще плачат у Америчко. Както е станало в събота в град Остин. Ако се вярва на медиите, напет "протестър" - обърнете внимание - с оръжие в ръка тръгнал към кола, която нагло доближила тълпата "активисти" и насочил пушкалото си към шофьора. За което бил тутакси застрелян. Сценка за пример и назидание. Още колко ще ги има... На втора Гражданска война намирисва.
46
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
belite v USA sa malcinstvo otvsqkyde loschi dni idvat za tqx pomnete
45
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прсв е! Левите *** са бич за всяко общество. Едвам се отървахме от тях. Още им берем гайлето на марксистко ленинската априлска линия.
44
17
 
8
 
! Отговори
:) преди 3 години
И тоя е комик като Тулупа - психопат, който мисли, че света се върти около него. След 10-20 години ще е пукнал и хората ще си спомнят, че е направил само поразии и далавери.
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Eiiiiiiiiiiiiiiii, toia da ne 4ue ne6to ot na6ia i vednaga kopira.....
42
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се свършва по-бързо. Светът ще е по-хубав без тая скапана държава, изтребила директно и индиректно милиони хора по целия свят, включително и свои собствени граждани, за да угоди на мегаломанските си цели. Всичките тия са болни мозъци, и очевидно стават все по-болни.
41
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
никой бял не гласува за демократите, гласовете им идват от латиноси, черни, нелегални, от белите са разни митуутки и "различни", затова всичко което внесем в хазната отива по разни програми за тия групи, а те се отблагодаряват с гласуване и ги докарават на власт. така едни търтеи са измислили схема как да стоят вечно на власт благодарение на други търтеи, същото е в БГ.
40
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Тръмп е добър президент,не прави войни по света като предишните президенти на САЩ.Дано пак да спечели!
39
4
 
13
 
! Отговори
До ШибиРиби преди 3 години
Ми щото оная Лори Лайтфут излезе да се бори срещу полицията дето иска да спре стрелбите по улциите. Оная дивата в Сиатъл от общинския съвет излезе да води протестиращите по домовете на другите от общинския съвет ама само тия дето не харесва. "Мирните" протестиращи застреляха 19 деца, 3 годишно момиче в Чикаго, 5 годишно момче в Миниаполис. Джери Надлър вчера каза, че тва било МИТ ВИДИШ ЛИ! Демократите са цъ*вулите и само демократичните градове горят вече 2 месеца. Ела в Хюстън да видиш дали гори
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грешиш,американЦите са му фенове.Българите са фенове на яденето и пиенето.
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Тръмпи и Бо.Джо нашия Бокич ми изглежда ерудит, Ентелект. Явно светът върви към тотална криза като издига на такива позиции тотални Едиoти и прости наглеци, марионетки с дебилни, личностни характеристики. И Тръмп и Байдън не стават, но се издигат за да оберат задаващия се кризисен негатив. Пари нема, действайте е бъдещето на САЩ, печатницата се е пооляла и скоро бунтовни вълни ще се надигнат срещу, който е на власт, а това ще е слаб, комплексар
36
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
комнизма е чудесен - избиваш опозицията и всички са щастливи.
35
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Костов ни подведе,демокрацията е нещо лошо.Демокрацията е вид анархия водеща до олигархии.
34
11
 
9
 
! Отговори
I преди 3 години
Все едно пост на Христо Стоичков, не на Президент на САЩ....
33
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Републиканството е болест. Бог да ги прости болните.