Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и хищник

Майкъл Коен разказва за 10-те години на приятелство с президента на САЩ
14 авг 2020 21:15, Нели Христова
111
Бившият адвокат на Тръмп: Той е лъжец, измамник, неверник, побойник, расист и хищник
Снимка: БГНЕС

"Ако изключим децата му, аз познавах Доналд Тръмп по-добре от всеки друг."

Майкъл Коен дълги години работи рамо до рамо с Доналд Тръмп като негов личен адвокат. Именно той е човекът, който настоява милиардерът да се кандидатира за президент още през 2011 г., а след това и през 2015 г. Но след като Тръмп влиза в Белия дом, връзката между двамата се разпада. Сега Майкъл Коен, малко след племенницата на Тръмп, също ще публикува своя книга за истинския човек зад медийния образ. В "Нелояелен" Коен прави множество шокиращи разкрития за настоящия президент на САЩ.

"В някои случаи го познавах по-добре от цялото му семейство, защото съм пряк свидетел на истинския мъж в стриптийз клубове, който организира съмнителни бизнес срещи. Виждал съм всеки момент, в който той е спирал да се преструва и какъв е наистина: лъжец, измамник, неверник, побойник, расист, хищник", разкрива Коен в откъс от книгата си. 

Той твърди, че Тръмп "няма истински приятели" и "не вярва на никого достатъчно, че да разкрие тайните си". "В продължение на десет години той имаше мен, а аз винаги бях зад гърба му и вижте какво се случи с мен след това", пише адвокатът, който бе осъден на три години затвор, тъй като е помагал на Доналд Тръмп да извършва финансови измами по време на кампанията му за президент. Коен не отрича това, напротив - признава го.

"Заплашвал съм хора от негово име, разкарвах бизнес партньорите му, лъжех Мелания, за да прикрия сексуалните му изневери. Обиждах и крещях на всеки, който се опитваше да попречи на Тръмп по пътя му към властта. "От "златни душове" в секс клуб във Вегас, през данъчни измами, до сделки с корумпирани служители от бившия Съветски съюз и залавянето и убийство на конспиратори, както и опитите да заглушат тайните любовници на Тръмп, не бях само свидетел на възхода на президента - аз беше активен и нетърпелив участник", пише Коен.

Адвокатът потвърждава, че Тръмп е използвал помощта на Русия за да спечели изборите през 2016 г., защото "би направил всичко за да победи". "Той беше сключил договорка с руснаците, но не по сложните начини, за които твърдят противниците му. Знам го, защото аз бях този, който координираше сделката и даваше всякаква информация на него и децата му", твърди Коен.

Той също така казва, че е сигурен, че "трупове са били зарявани, защото самият той ги е заравял".

Коен пише от позицията на човек, който в продължение на 10 години е бил първото обаждане на Тръмп сутрин и последното вечер. Президентът на САЩ дори му казал "Ти си семейство". "По дяволите... повярвах му!", ядосва се адвокатът в книгата си и обяснява, че е бил готов да направи всичко за Тръмп, дори и да поеме куршум вместо него.

След като свидетелства срещу него в Конгреса обаче Коен започва да се притеснява за живота си. Той получава стотици смъртни заплахи от поддръжниците на президента, но е категоричен, че рано или късно Тръмп също ще попадне зад решетките, освен ако не остане лидер за цял живот. Нещо, с което президента на САЩ често "се шегувал". "Но той никога не се шегува...", пише Коен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВТОРИЯ МАНДАТ Е БЛИЗО
17
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възхода на недоразумението в белия дом изтича след по-малко от 90 дни, за да започне неговото падение и безкрайни съдебни дела. Рано или късно ще бъде зад решетките.
16
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БИВШИЯ МУ АДВОКАТ Е ЕВРЕИН
15
4
 
15
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 3 години
Тоя може да се прости с адвокатската си практика!!!Никой няма да го наеме повече, ако рискува един ден, в зависимост от настроението на адвоката, тайните му да станат публично достояние.
14
1
 
14
 
! Отговори
Информационен фронт преди 3 години
Съдейки по стила разкази, удебеления...-това е снаряд от информационната война.Прескачайте внимателно!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До A какво езлатен дъжд, но кажи на колко години си, за да ти кажа :)
12
1
 
4
 
! Отговори
A какво е преди 3 години
Златен душ, идеи?
11
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега ще се изредят ситурно да говорят и съучениците му от началното училище че е бил лош.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Козяк 8А ти какво друго очакваш от един Коен?
9
3
 
22
 
! Отговори
мам...адвокатска преди 3 години
И тоя е освирепял за пари!
8
6
 
11
 
! Отговори
ОПААА преди 3 години
Представяте ли си такава статия,..ТУКА,...за американския президент!Нещата не вървят на добре зад Атланика.
7
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наближиха избори и партияна на Байдън плаща на бивши адвокати и приятели.
6
4
 
22
 
! Отговори
Козяк преди 3 години
Може да е 100% вярно ....И да го вярваме без да сме чели какво е писал Майкъл Коен. Но що за тип е този Майкъл? Трябваше ли да лиже цели 10 год някои телесни части на Тръмп и да го направи в буквалния смисъл президент..? И внезапно да се завърти диаметрално, но чак след като вече не свирише първа цигулка в Белия дом? Или лоялност до дупка или си подлец и правиш всякакви подлости и интриги, само за да се облагодетелствуваш ...Болтон е от същия сорт ...
5
3
 
21
 
! Отговори
с какъвто се събереш преди 3 години
работи рамо до рамо с Доналд Тръмп като негов алчен адвокат...
4
4
 
30
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Тоя дори и като бивш адвокат на Тръмп,няма право да разкрива отношенията им!Евреи Сър!
3
10
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Брях,брях...брях,че той Тръмп бил по...мафиот от нашата Тиква;не...вярвам.
2
14
 
6
 
! Отговори
БаракоВмамата преди 3 години
Пиенето на белина си казва думата
1
10
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Знаем. То си личи...