Тръмп: САЩ ще станат скучна соцстрана при победа на сънливия Джо

Президентът разкритикува икономическите политики на Обама
18 авг 2020 12:13, Анисия Иванова
44
Тръмп: САЩ ще станат скучна соцстрана при победа на сънливия Джо
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ заяви, че ако спечели, Байдън ще унищожи сегашното безпрецедентно икономическо възстановяване на САЩ, предадоха световните агенции.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ако демократът Джоузеф Байдън спечели предстоящите президентски избори, САЩ ще станат “скучна социалистическа страна”.

Изказвайки се в Минесота, Тръмп отново отправи критики към „Fox News” – телевизионна компания, която традиционно се смята за негов симпатизант. „Фокс се е променил много, вероятно сега са изключили телевизора. <…> А знаете ли какво ще се случи, ако не спечелим? Всички те ще отидат на боклука, както всички други медии <…>. Никой не иска да отразява „сънливия Джо” (както Тръмп нарича Байдън). Ще се озовем в много скучна социалистическа страна”, каза Тръмп.

В същото време американският лидер отново нарече политическия си опонент „марионетка на левите екстремисти“. Според Тръмп, ако спечели, Байдън ще “унищожи сегашното безпрецедентно икономическо възстановяване” на САЩ.

Настоящият американски президент критикува икономическите политики на бившия президент Барак Обама, в чиято администрация Байдън изпълняваше функциите на вицепрезидент.

В същото време американският лидер, който често измисля прякори на своите политически опоненти, предложи, за да спести време, да ги нарече не Обама и Байдън, а Обайден. “Обайдън, както ги наричам. Беше Обама и Байдън. Съкратено, това име ми харесва”, каза Тръмп./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обама еталон за президент!? Ако не беше кошмарното управление на Обама, популист като Тръмп никога нямаше да стане президент. Обама имаше поведение пред камерите, но като президент кръгла нула. Обамакеъра пълен провал, социалните политики също, провал в интеграцията на гетата, задълбочи, разделение между бели и черни, изби стотици хиляди в измислени войни, предизвика бежанска криза в Европа, и т.н., и т.н.
12
2
 
22
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Байдън е голям лицемер, личи му от престорените жестове и изкуствени емоции !
11
16
 
7
 
! Отговори
rotos преди 3 години
Най слабият от всички до сега... Никой не може да отнеме първото место от зад напред на Обама. Той си остава еталон. Е и Джими Картър донекъде.
10
2
 
16
 
! Отговори
Птичка преди 3 години
В САЩ се извършва социалистическо преобразувание по мирен път - засега. Марксистката теория допуска и налагане на социализма без революция. След като промишленият пролетариат на САЩ гласува за Тръмп,то културните марксисти и троцкистите си намериха други революционни сили - етническите и расовите малцинства,мигрантите гей.вете и .жендърите. Сиатълската комуна е първата соцптичка в САЩ.
9
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Много оптимистично!По-вероятно е след победа на Байдън Америка да влезе в 'Епохата на Лудият Макс"-един вид гражданска война.Щото едва ли белите ще изтърпят простотиите на бутачите на паметници...
8
2
 
7
 
! Отговори
CNN преди 3 години
Прессъобщение от щаба на Демократическата партия: На провелите се избори за Президент на САЩ се явиха двама кандидати - Джо Байдън и Доналд Тръмп. Нашето момче Джо се класира на почетното второ място, а злият Тръмп едвам успя да финишира предпоследен.
7
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Един популист, който не разбира каква роля има САЩ в света."Ролята на сащ в света е като на нашите протестиращи - да тормозят слабите, да налагат санкции и да тормозят всички. С цел да доразграбят ресурсите на планетата. А Тръмп им каза че трябва да работят и лапачката грант от ционистките Черепи свърши. И сега вой и протести до небесата.
6
5
 
24
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Демократолиберастите, само за да прецакат бай Дончо, разсипаха целият свят...Дано ги размаже на изборите и им проведе един Трибунал...
5
23
 
4
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
Друго си е... Защото Сащ сега са скучна капиталистическа империя. На злото. Чакаме победата на социализма в сащ. Аз я предвидих преживе.
4
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да е прав понеже изповядва консерватизъм. Противоречие става.Загуби важни Гео политически войни, загуби и бизнес войни, загуби и Европа... Нито стената построи, нито СК махна ядреното оръжие, нито бизнеса върви нагоре, нищо. Един популист, който не разбира каква роля има САЩ в света.
3
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е.По идиотска система от социализма нямаше.
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е прав и точно затова нека спечели слипи джо, време е сащ да се сринат както всяка империя
1
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е чакай бе изолсционист, ти я направи скучна :) хахаха и лъжеш като соцаджитеНай слабият от всички до сега.