Тръмп с официална номинация за втори президентски мандат

Кандидатурата му бе гласувана на Републиканската национална конвенция
24 авг 2020 21:30, Анисия Иванова
38
Тръмп с официална номинация за втори президентски мандат
Снимка: БГНЕС

Настоящият президент Доналд Тръмп беше официално номиниран в понеделник от републиканците за техен кандидат за втори мандат за поста на ноемврийските президентските избори в САЩ.

Гласуването щат по щат се състоя в Шарлот, Северна Каролина, по време на започващата днес Републиканска национала конвенция, който включва 336 делегати, представляващи 50 щата, пет територии и Вашингтон.

След номинацията президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че президентските избори през ноември "са най-важните в историята на страната ни".

Говорейки на Републиканската национална конвенция, Тръмп на пръв поглед шеговито отбелязва, че за да "подлудят" демократите, републиканците трябва да скандират "още 12 години", вместо "още четири години", визирайки очаквания негов втори мандат в Белия дом.

Републиканците трябва да бъде "внимателни" по време на тези избори, предупреди той, твърдейки, че демократите са били хванати "да шпионират" при неговата капания през 2016 година.

В речта си след номинацията Доналд Тръмп заяви, че демократите "използват Covid-19, за да откраднат изборите от републиканците", като добави, че единственият начин техният кандидат за президент Джо Байдън да го победи е да "се проведат фалшиви избори".

Той допълни, че демократите "нямат ентусиазъм по отношения на техния кандидат, тъй като не харесват Байдън", съобщи БНР.

Уверен в спечелването на изборите, президентът заяви, че американските граждани "обикновено виждат анкети“, които имат за цел да ги подведат и да ги накарат да повярват, че Байдън изпреварва Тръмп в президентската надпревара в САЩ през 2020 г.

Президентът Доналд Тръмп заяви в понеделник, че ще поиска списък на потенциалните кандидати за върховен съд от своя опонент Джо Байдън, тъй като той беше официално номиниран от GOP за кандидат на партията на изборите през ноември.

Тръмп също така каза, че ще представи свой собствен списък на бъдещите съдии в "следващите няколко седмици", отбелязвайки, че "радикалната левица" ще направи свой собствен списък от името на Байдън, който ще отбележи "смъртта" на американската мечта.

В началото на днешното събитие Майк Пенс също беше единодушно номиниран отново да заеме поста на вицепрезидент.

Изказвайки се след номинацията, вицепрезидентът на САЩ Пенс заяви, че страната се нуждае от "още четири години" с президента Доналд Тръмп в Белия дом.

Той подчерта, че втори мандат на Тръмп означава "повече работни места, повече съдии", подкрепа за армията и полицията, добавяйки, че "ще бъдат необходими още четири години, за да се пресуши политическото "блато" във Вашингтон".

Вицепрезидентът също така призова републиканците да гласуват не само за преизбиране на Тръмп, но и за запазване на мнозинството в Сената, за връщане на републиканското мнозинство в Камарата на представителите и "за превръщането на лидера на малцинството в Камарата, Кевин Маккарти в неин председател".

"Ще направим Америка велика отново и отново", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и се стигне до върхови технологии в технологиите.........ДрОгар успокой се, че объркваш......много.
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименПрав си - измислиха короната и понеже са много напред със върховните технологии Русия първа пусна ваксината. За Тесла да не започвам - Модел S и Х са със АС трифазов мотор исмислен от Алан Кокони през 1990 и патентован от Тесла. Модел 3 и У са със ДС мотор дезайнван от Константин Ласкарис, грък който работи за Тесла. А знаеш ли колко европейски и американски инжинери работят за китайските компании. Продължавай да изброяваш за да се пенсионирам скоро и да си харча парите.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай не измислял нови неща... като се тръгне от върхови техънологии в мениджмънта и човешките ресурси и се стигне до върхови технологии в технологиите. Тесла С - двигателите и контролерите на батериите са ИЗЦЯЛО проектирани в Китай. На Г% беше обявена война, понеже тръмп успя да намери някой да го измисли в САЩ 4 години след прототипа на китай. Тик ток си е маркетингова и рекламна технология, по значима от почти всичко за което се сетиш. Мога да изпроявам от тук до като се пенсионираш...
30
0
 
4
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
До Анонимен 31А бе ръста на ЕКОМОМИКАТА не е по голям ама ръста на ИКОНОМИКАТА е!
29
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До passingby3Договор е когато има съгласие от дветв страни4. Намаляване на икономическата зависимост от Китай-не той, а компаниите най накрая разбраха че Китай не измисля нови неща ами краде. Тръмп сложи тарифи и кой мислиш че плаща тези тарифи сега-американските потребители защото китайците вдигнаха цените двойно и нагоре5. Пресичане на глобалистката политика-Америка създаде глобализма и как го виждаш точно тя да го промени. Поне засега няма шанс защото само така богатите че стават по-богати
28
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До passingby3Проверка на фактите:1. Засливане на економиката - ръста на економиката не е по-голям от пурвият мандат на Обама2. Пресичане на нелегалната имиграция - та точно тя е нужна на Америка иначе кой мислиш че ще работи по нивите, лозята, магазините и строителството за без пари. Не я пресече - просто сега имигрантите намират други форми да минат през браздата3. Промяна на търговските договори с МХ и СА - да ама това не беше промяна ами извиване на ръцете.
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23 Можеш ли да сложиш линка за видеото?
26
0
 
11
 
! Отговори
passingby3 преди 3 години
Тръмп спечели изборите 2016 не заради перчема си а заради политическата програма която предложи - засилване на икономиката, пресичане нелегалната имиграция, промяна търговските договори с Мексико и Канада, намаляване икономическата зависимост от Китай, пресичане на глобалистката политика и пр.Той изпълни обещаното до голяма степен въпреки неистовите пречки които демократите създаваха. По тази причина има голяма вероятност да бъде преизбран.Друг е въпросът че се хвали повече отколкото трябва...
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Републиканците не можеха да паднат по-ниско от избора на тръмп през 2016 та. Това недоразумение не изпълни нито едно от предизборните си лъжи.
24
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Недоразумението в Белия дом ще разбере след около 70 дни, че е най-жалката история на тази велика страна и, че го очакват безкрайни съдебни дела. Този клоун не бива да бъде допускан никога до политическа длъжност.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питър ли си рапан ли си не те знам , но Тръмп пак ще спечели , понеже демократите са по - зле и от БСП. Демократите са партията на неудачниците , хомотата , цветните мързели и комунарите . Няма шанс такава партия да победи . Тръмп , не че е добър , просто Байдън е ужасен кандидат , ще ги бие с много по - голяма преднина от предните избори. А демократите може и да престанат да съществуват изобщо като партия. То те всъщност са комита , говорят открито за социализъм , че бил той и демократичен.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърЧе те всички европеиди управляващи САЩ са с произход от Европа,а Тръмп не е с немски произход,а е с немско-английски произход,но по немската телевизия показаха,че родините му в Германия даже не искат да го видят.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамо да завърша от предният пост - но съм съгласен с теб понеже е факт че призна Йерусалим за столица (дали обаче е под въздействието на лобито или на своят зет). Сигурното е че на някакъв етап е получил еврейската подкрепа.---------Не е получил подкрепата на еврейското лоби ,заради зет си,друга е причината евреите да подкрепят Тръмп,има един документален филм в Тубата за това.
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ахахах, гледсм тук един умнокрасив сам си говори. Голяма мъла има на този свят, голяма. :-) Тръмп ви направи да си говорите сами. Префърцунени мислещи се за върха на сладоледа, най-умни сред умните пишмандемократи. ахаха
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърСамо да завърша от предният пост - но съм съгласен с теб понеже е факт че призна Йерусалим за столица (дали обаче е под въздействието на лобито или на своят зет). Сигурното е че на някакъв етап е получил еврейската подкрепа.
18
10
 
2
 
! Отговори
Кумка преди 3 години
Мечти. Луд умора няма. *** от намеци не разбира. Америка е в състояние на бардак заради (поради) него и неспособността му. Сега ще изберат черната голяма манивела и УС ще стане цирк. То и сега си беше цирк, но ако изберат черната манивела ще е мюзикъл.
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПитърХмм - не знам на коя среща е било но на срещата със евреите републиканци (2015) им каза:"Stupidly, you want to give money. ...You're not going to support me because I don't want your money.""I'm a negotiator, like you folks.""Is there anyone in this room who doesn't negotiate deals? Probably more than any room I've ever spoken."А за Йерусалим - He refused to tell whether he thought Jerusalem should be the undivided capital of Israel, and was outright booed.
16
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Тръмп!Долу соросо..идните демократи!
15
11
 
3
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 15Всъщност, кандидатурата му изплува малко след като се срещна с представители на еврейското лоби, където пое официален ангажимент да признае Йерусалим за столица на Израел, в пълно противоречие със световното право и ред. Какви неофициални ангажименти е поемал, може само да гадаем, но със сигурност е рекламирал способностите си "да сключва сделки"... Е, видяхме го. Всички тия мошеници (Банън го гепиха през уикенда за измами) са следствие... Според мен кукловодите му го оставиха
14
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слабак. Нищо не направи от това което говореше и въртешв с разни клипове с музика.Абсолютен ***. Щял да промени глобализацията и корпорациите :) ***