Тръмп обеща на американците при втори мандат рекордно благоденствие

Очерта оптимистична картина на бъдещето на САЩ
35
Тръмп обеща на американците при втори мандат рекордно благоденствие
Снимка: БГНЕС

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че страната му ще се радва на "рекордно благоденствие", ако той бъде преизбран, предаде ДПА. В речта си, с която прие номинацията на републиканците за кандидат-президент, той обеща "отново да възстанови най-великата икономиката в историята" и каза, че ще създаде "нов дух на единство".

Още по темата

Тръмп очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, включително обеща победа над коронавирусната епидемия, предаде Асошиейтед прес. Той подчерта обаче, че тези светли хоризонти са възможни само ако той победи на изборите съперника си, кандидата на демократите Джо Байдън, когото още веднъж остро атакува.

"Прекарахме последните четири години, оправяйки щетите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години", заяви той, имайки предвид кариерата на Байдън като сенатор и вицепрезидент. Байдън не е спасителят на американската душа, той е разрушител на американски работни места и ако получи възможност, ще бъде разрушителят на величието на Америка, каза Тръмп. Байдън ще прехвърли американски работни места в Китай.

Неговият дневен ред е "Произведено в Китай, а моят е "Произведено в САЩ", заяви президентът.

Тръмп се представи като последната преграда, предпазваща американския начин на живот, който е под обсада от радикални сили, и заяви, че дневният ред на демократите е "най-екстремисткият набор от предложения", предлагани някога от кандидат, номиниран за президент от голяма партия. /БТА/


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
ДониТръмпOFF преди 3 години
Начии,ако *** изберете ви обещавам ваксина срещу коронавируса... Е няма да я правя лично аз де, а учените, които ще я създадат независимо дали аз или Кание Уест спечели изборите... ама друго си е да съм ви я обещал аз.И Америка ще е Грейт Агейн... някога. Ако не през следващия ми мандат то в по-следващи.Тъй че бъдете постоянни в гласуването си и чакайте пред телевизорите с хамбургер и бира в ръка докато гледате как аз гоня мигранти, правя стени и изолирам компании от достъпа им до нашия пазар
31
2
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
лъ-жец и лице=мер това ако остане за 2 мандат светът ще ври и кипи отконфликти впк на сащ обаче ще го назначи за 2 мандат защото печалбите оторъжието са огромни сега и фарм фирми с ваксините също ще го подкрепят
30
0
 
4
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 3 години
Тоя лъже повече от наш Бойко...
29
0
 
0
 
! Отговори
хмммм преди 3 години
За някои нещата са сериозни!Ако Тръм спечели С-О-Р-О-С го чака доживотен затвор и конфискация на имуществото,но мисирките мълчат като шумкари в полицията!
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
чака го голяма изненада на изборите
27
1
 
0
 
! Отговори
Внимавайте преди 3 години
Трансатлантическият петел е много похотлив, арогантен, агресивен, безстрашен и устат. Ако остане пак големи ядове ще създаде на някои хора. Досега само ги мачка върху тях с ноктите ама остане ли и сега ще забие и клюна в главата им и ще има кръв.
26
2
 
5
 
! Отговори
За Тръмп преди 3 години
Според мен Тръмп добре се справя с ролята на президент.Не го бива особенно с изявленията си заради начина по който казва някой истини и често остава криворазбран и леко глуповат в очите на хората.Но този човек няма как да е глупав.Вярва в истинското семейството и работещата нация.Вярващ човек е и е нападан основно от гей обществата които движат много голяма част от политиката и бизнеса в Америка.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 25Със сигурност всички български хронични ганнююве и говнюювее за разлика от повечето афро американци като Кандис Олуенс и Кимбърли Клейсик. О да, и бившия афро американски депутат от Джорджия Върнън Джоунс няма да гласува за Джото!
24
8
 
2
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Този прекалено много си вярва.Всички чернокожи ще гласуват против него.
23
10
 
4
 
! Отговори
Deutschland преди 3 години
Това недоразумение е най-голямото падение в историята на Америка.
22
3
 
1
 
! Отговори
и кво преди 3 години
импексова и фигуранта обещават същото ! абе Тръмп да не е комунист ?!
21
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да живее комунизма
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента там само вируса благоденства.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тя алтернативата на Тръмп е някакъв ужас и анархия без полиция.Ще се издигат паметници на убийци с по пет присъди, нападащи с ножове магазини.!
18
5
 
12
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Успешен втори мандат на Тръмп желая ! Най-успешният президент на САЩ в историята !
17
5
 
8
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Рекордно благоденствие вече НИКОГА няма да има за САЩ,те са преминали върха на развитието си и оттук нататък само надолу.Но управление на Тръмп(и по-точно тия зад него) дава шанс за оцеляване на Америка и оставането и сред световните лидери.Докато храненикът на Сорос-Байдън я влече към пропастта.
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп изпълни обещаното от първия си мандат, включително най трудното от гледна точка на глобалистите в САЩ, стената с Мексико! Единствения му проблем се оказа китайската зараза, но той е проблем на цял свят, и ще се реши само с действаща ваксина! Желая му здраве и втори мандат, за да фалира жълтите, което ще е главната цел на вторият му мандат!
15
3
 
21
 
! Отговори
нн преди 3 години
"отново да възстанови най-великата икономиката в историята" *** излязоха американците. Създадоха най-великата икономика, но не в САЩ, а в Китай. Сега си скубят косите, но заека прехвърли байра, няма стигане. Колкото направи Америка фърст, толкова и ще възстанови и първенството на американската икономика.
14
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а Мелания е с дръпнати очи като мoнголоид.
13
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
късияАзиатец ще помага ли опят?