Няма прегръдка - за пореден път неловък момент между Доналд и Мелания Тръмп

Джил Байдън прегърна съпруга си след дебата, но първата дама - не
1 окт 2020 13:00, Нели Христова
44
Няма прегръдка - за пореден път неловък момент между Доналд и Мелания Тръмп
Снимка: БГНЕС

Първият дебат между Доналд Тръмп и Джо Байдън беше хаотичен, а много американци го определиха като "продължителна паническа атака". Но още нещо привлече вниманието на зрителите - след края на дебата съпругите на двамата кандидати се качиха на сцената за да ги поздравят. И за пореден път отношението на Мелания Тръмп към съпруга й повдигна въпроса за това, дали между тях двамата няма напрежение.

Още по темата

Когато Джил Байдън се качи на сцената, тя целуна и прегърна съпруга си след тежкия дебат. Мелания от своя страна само се усмихна и кимна на Тръмп и застана до него. Малко по-късно той я хвана за ръка

Въпреки че Джил Байдън носеше маска, а Мелания не, тя показа топлина и близост към Джо Байдън. Бизнес отношенията на семейство Тръмп демонстрираха нещо напълно различно - студенина. Виждайки как Джил прегръща съпруга си, Тръмп хвана ръката на съпругата си и на няколко пъти я дръпна за да я накара да го прегърне. Тя обаче не се подчини.

След тези моменти в края на дебата, водещият на Daily Show Тревър Ноа предложи своята остра оценка на случващото се между Мелания и Доналд Тръмп. Според него взривоопасният доклад на NYT за скандално ниските данъци, които Тръмп е плащал и 421 милиона щатски долара дълг, който той ще дължи след четири години - показва, че Мелания може да е приклещена в тази връзка без шанс да го напусне. "Ако се разведе с него, тя получава половината от 400 милиона долара дълг", заяви Ноа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари