Трети сенатор от Републиканската партия в САЩ е с COVID-19

Роб Джонсън от щата Уисконсин се чувства добре
3
Трети сенатор от Републиканската партия в САЩ е с COVID-19
Снимка: БГНЕС

Трети сенатор от Републиканската партия в САЩ, който е член на юридическата комисия на горната камара на Конгреса на САЩ, даде положителен тест за коронавирус. Това става дни след като заразата плъзна из екипа на Белия дом, поразявайки дори президента Доналд Тръмп и първата дама Мелания, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Още по темата
Говорител на сенатора Роб Джонсън от щата Уисконсин обяви, че работодателят му е бил заразен с коронавирус през тази седмица. Той добави, че се чувства добре и засега не проявява някакви симптоми на заболяването.

По-рано други двама членове на същата сенатска комоисия - Том Тилис от Северна Каролина и Майк Лий от Юта, също обявиха, че са дали положителни тестове за коронавируса. И двамата са били на церемонията в Розовата градина на Белия дом миналата събота, когато президентът Тръмп номинира съдийката Ейми Кони Барет за член на Върховния съд на САЩ на мястото на починалата Рут Гинсбърг.

През седмицата още политици, присъствали на това събитие, на което малцина носеха маски, се оказаха заразени. Джонсън обаче не е бил там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
то няма вече свободни гробища
1
0
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
дреме ми на пуловера, всекиму - своето.