Доналд Тръмп: Чувствам се по-добре, отколкото бях преди 20 години!

Днес изписват президента от болницата
5 окт 2020 22:52, Нели Христова
30
Доналд Тръмп: Чувствам се по-добре, отколкото бях преди 20 години!
Снимка: БГНЕС

"Днес ме изписват от болницата. Чувствам се наистина добре. Не се страхувайте от COVID! Не допускайте той да диктува живота ви. По време на моето управление ние разработихме някои невероятни лекарства и натрупахме знания. Чувствам се по-добре, отколкото бях преди 20 години!". Това написа президентът на САЩ Доналд Тръмп във Фейсбук.

Преди дни стана ясно, че той и съпругата му Мелания са заразени с коронавирус. Сътрудничката на държавния глава Хоуп Хикс най-вероятно им го е предала.

Президентът на САЩ постъпи за няколко дни в Националния военномедицински център "Уолтър Рийд" в щата Мериленд, като предпазна мярка.

Лекарите препоръчаха така, за да може Тръмп да получи незабавни грижи, ако се наложи, заяви неназован представител на Белия дом, цитиран от Ройтерс.

 

I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid....

Публикувахте от Donald J. Trump в Понеделник, 5 октомври 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
Патката му е започнала да става.
25
0
 
5
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Ненормалник!
24
0
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Тръмп е първият хуманоид който се зарази "вчера" и оздравя "утре" Той се излекува за един ДЕН!!! аххахахах
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ДртПрчКогато имаш достъп до лекарства които другите не могат да получат е много лесно да даваш мнения. Да истина е че Доналд не е стандартен политик защото той въобще не е политик. Отрича и зачертва всичко но много рядко предлага алтернатива или план. Най му се отдава да измисля имена за другите и да измисля конспиративни теории където другите са виновни само той хрисим. Не казвам че алтернативата от дясно е по добра.
22
0
 
4
 
! Отговори
Твърде лошо изиграно преди 3 години
Театър Сълза и смях....дедото се прави на актьор!
21
2
 
6
 
! Отговори
ДртПрч преди 3 години
Тръмп е пич. Громи политкоректните пуритани, където и да ги срещне."Днес ме изписват от болницата. Чувствам се наистина добре. Не се страхувайте от COVID! Не допускайте той да диктува живота ви."Най-сетне даже най-влиятелният политик на планетата ви го казва.ъ
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най- великия човек на нашето съвремие ви го каза в прав текст."Не се страхувайте от ковид, не позволявайте да диктува живота ви"Ако и това не сте разбрали, жалко за вас.
19
3
 
3
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Никой не им вярва на САЩ , а и те освен собствения си интерес не се вълнуват от друго.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много от нас, обикновенните хора са с мнение доста негативно към този господин.запитайте се защо?така наречената медия в днешни времена е собственост на враговере му.и е мощно пропаганда-оръжие.не се подавайте на фабрикаций братя и сестри.този мъж може би е един от поскедните шансове на човечеството!
17
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това му чувство да няма връзка със заболяването старческа деменция?
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЖороТоничка, скъпа моя. ти пък кога си била в САЩ ? Да не си сънувала отново анадолски пророчески сънища :)))
15
2
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Боец Християн 9 от твойте уста в божиите уши.
14
6
 
0
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Фаст Фууд Фен ДругарЮ.Според нашта телевизия FOX NEWS(всичко друго е соц.пропаганда,както е в Булгария) Президента на САЩ в четвъртък не се почувства добре със симптоми на корона вайрус(или както го наричате в БГ).ПРЕВАНТИВНО(с големи букви за да се опиташ да осмислиш) отиде в болницата за да му помогнат ако ТРЯБВА.Исписаха му лекарства, почина 1-2 дена от претоварения ритъм на живот и се почувства отпочинал.За разлика от тебе той се грижи за мене и за цяла Америка и не може да се самоизо
13
0
 
1
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Мда 7 Не мога да чакам да им гледам сеира в деня на изборите.Преди реваха по нац.телевизия тук(в САЩ).Сега ще се осерат публично.
12
3
 
14
 
! Отговори
Фаст Фууд Фен преди 3 години
В четвъртък се разболя... В петък го приеха в болницата... Понеделник е изписан...Ба маааму. Какво стана с 14-28 дневния карантинен период? Какво стана с тъй необходимите уреди за командно дишане? Какво стана със скрития период в който вируса не дава симптоми а преносителя заразява всички около него? А социалното изолиране? А задължителната самоизолация?...Но както обясни един форумен професор тук, бат Дончо е милиардер, може да си прави каквото си иска . Изолацията е за простолюдието ....
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До allaИ тук бих ти написал няколко сладки думи,стига да поискаш :)
10
8
 
0
 
! Отговори
Време е!!! преди 3 години
Предсказание на Ванга: Президентът на САЩ ще развие тумор след мистериозна болест.Тя не знаела, че тоз гений, много ще хулят и след тоя момент, ще дойде реч за ПОДМЯНА(физическа).Вече имаме НЯКОЛКО алтернативи(познато а..?).Трамп("особена" сделка, явно без данъци), отново ще е играч на световната сцена.Бог да пази Америка!(от нея!)
9
6
 
12
 
! Отговори
Боец Християн преди 3 години
Турците са в ужас от Доналд Тръмп - той им показа колко са недъгави !Дай Боже , господин Тръмп да бъде преизбран и да мачка турчора още дълги години !
8
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То е ясно ве клоун, единствено може да заблудиш реднеците, но мисля че и те не ти се прехластват по изкуствения оранжев перчем :)))
7
8
 
20
 
! Отговори
Мда преди 3 години
А вчера демократите бяха приготвили шампанското.Днес ще глътнат оцета.