Тръмп излязъл за кратко от болницата заради симпатизанти

Състоянието му се подобрява, може да бъде изписан днес
28
Тръмп излязъл за кратко от болницата заради симпатизанти
Снимка: БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп напусна за кратко военната болница "Уолтър Рийд" в предградие на Вашингтон, където се лекува от коронавирусна инфекция. Световните агенции предават, че целта на Тръмп е била да се види със свои симпатизанти.

Още по темата


Той е бил с маска в колата, в която е имало още най-малко двама души - също с маски. През стъклата той помахал на събралите се до сградата на болницата симпатизанти, след което отново се върнал в лечебното заведение,съобщи Bulgaria ON AIR.

В социалните мрежи американският президент направи и ново видеообръщение към своите последователи, в което благодари на медицинските специалисти, които се грижат за него. По-рано се появи информация, че състоянието на Тръмп се подобрява и той може да бъде изписан от болницата още днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп излязъл за кратко от болницата, защото си е забравил перуката в къщи.
27
4
 
1
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аман от американски циркове, кой ли им вярва вече- положителен PCR, aма не е болен, болен е, ама е добре, лекарство няма, ама след 2 дена лечение е добре, добре е, ама е в болница, в болница е, ама излиза да поздравява лудите американци..... Аман от циркове.
26
6
 
5
 
! Отговори
Елена преди 3 години
Бързо оздравяване ! Най-добрият президент в историята на САЩ !
25
7
 
6
 
! Отговори
м,да преди 3 години
Само Тръмп може да разпердушини СЗО, заради ковид истерията и катаклизмите които създадоха по света!
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този човек,се оказа пълен провал,като президент,даже във войната в сирия се провали,а всеки вижда,че сащ живеят от войни,въпреки,че не обявяват на никой война,а я наричат конфликт.Тази войнолюбива държава не ми е симпатична,и макар да са източник на иновации,не бих желал да живея там,нямат,традиции,взаимопомощ,принадлежност,история.Имат пари и индустрия и химическо и генно селско стопанство,също превърнато в индустрия,целта на държавата е заграбване на ресурси от развиващи се страни.
23
11
 
5
 
! Отговори
Пустиняк преди 3 години
*** почивен ден няма, дори и болен. А верните му лумпенизирани кратуни го аплодират със слюнкоотделяне при всяка му проява на слабоумие.
22
4
 
7
 
! Отговори
Орбан преди 3 години
Мачкай Тръмпе, мачкай Меркел и немците
21
3
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ако се лекуваше в България щеше да излезе с краката напред .
20
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
До АнонименАко даваха на всеки болен венозно Ремдизивир, жветвите по света да бяха най-много 1000 !
19
11
 
4
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Днес пътник в кола, утре пътник в преносния смисъл. Шампанското е в хладилника :)
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 14Не се се срещал с никой само помахал от колата.
17
1
 
7
 
! Отговори
Хм преди 3 години
На практика американският президент НЕ управлява САЩ.Последният който опита да го прави беше ликвидиран през 1963г.Затова и личността на тоя пост влияе на стила,но не и на политиката като цяло,която се определя от Собствениците на Америка(всички те ев*р*еи).Обаче сега в американския суперелит има чутовно разделение на две групи-на Сорос(демократите) и на Ротшилд(републиканците).САЩ и дори Светът се превърнаха в заложници на тоя вътрешно-ев*р*ейски конфликт
16
6
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Излязъл е да подразни шоро*шите!Напълно в негов стил.Тия едва ли не вече отваряха шампанското.
15
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То не било най-успешния, ами най-смешния и не се е срещнал със симпатизанти, а ходил до цирка за да си изиграе номера...
14
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на мен ли ми прави впечатление, че излязъл от болница за среща със симпатизанти? Ей тъй, като е в активна фаза на болестта и е една ходеща заразоносителна бомба? Тогава нас защо ни държат дори здрави под карантина?
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръм ще смачка думократите
12
15
 
11
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Най глупавия президент в историята на САЩ. Абсолютен позьор и дилетант.
11
3
 
3
 
! Отговори
Ковидиот преди 3 години
Хахаха!
10
2
 
4
 
! Отговори
До 7ми преди 3 години
Успокой се Адолф, тия плюнки дори не са по темата. Ако така се разровим из миналото, за всеки народ ще изкараме много кирливи ризи. Миналото трябва да се помни, нека живеем в настоящето. Германия е много толерантна и гостоприемна страна, даже прекалено - много *** я налази и има претенции. Виж къде хората бягат и емигрират, то е на запад, защото обществото там е по-цивилизовано. Просто е.
9
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мене па дедо Тръмп ме кефи, че ги натъжава яко на "прогресивните"..То тяхното е едно такъва измъчено съществуване, глупа.ви на ***!Левицата им ем са псевдо-демократи, ем искат да са комунисти, *** същевременно лижаш гъ.зо на всекви корпорации, дето цакат обикновенния работник, та едвам да свързва двата края, бетер по български.Десните им уж консервативни, уж християни... такива християни, че Иисус Христос би ги умъртвил с кръста си по главите им, и после би им се изплюл на труповете.