Проучване: Байдън води с 16% преднина пред Тръмп

Това е най-голямата регистрирана разлика между двамата
7 окт 2020 10:30, Елка Василева
59
Проучване: Байдън води с 16% преднина пред Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

По-малко от месец преди президентските избори в САЩ през ноември настоящият президент и кандидат на Републиканската партия Доналд Тръмп изостава от кандидата на Демократическата партия Джо Байдън с 16 процентни пункта, показва социологическо проучване, проведено по поръчка на Си Ен Ен.

От запитаните гласоподаватели 57% са заявили, че ще гласуват за Байдън, 41% - за Тръмп, а 1% - за друг кандидат.

Още по темата

Това е най-голямата разлика между двамата, регистрирана в проучванията на телевизионния канал от началото на кампанията.

Девет от десет гласоподаватели заявяват, че вече са решили за кой кандидат ще гласуват на изборите. Едва 8% казват, че може да променят решението си, а 1 процент нямат предпочитание към никого засега. Това означава, че просто няма достатъчно избиратели, отворени за убеждаване да променят нагласите си, коментира Си Ен Ен, цитирана от БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джо Байден НИКОГА не е водил Президент Доналд Трумп !!!!!
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баба мараЗа ВПК-то нема значение кой е президент. Ако е байдън ше започне 6 нови войни, ако е тръмп ше продава уръжия на Саудитска Арабия и Турция. На Израел ше ги дава без пари оръжията но ще ги плаща американския данъкоплатец така че ВПК-то при всички положения ше си направят рекордните печалби.
49
3
 
4
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ти па, Eлкe, 16%...стига с тези несериозни приказки! Биден води с минимум 160%, сигурен съм! Дойче Веле така казаха, а те знаят най-добре! (:
48
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 3 години
Тръмп ще смачка Байдън на изборите като дървеница.Така е определено от най-дълбока древност,а това хлапаци прости няма как да разберете.Спомнете си думите ми след като видите резултатите от вота!
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз се чудя няма ли някой по-млад, защо все изкуфяли дядовци и бабички ще са президенти?
46
5
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
впк на сащ ще назначи шу-та отново за президент така че не се косете те докатоне подпалят света няма да мирясат
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Води говедата на водопой !!!!
44
5
 
1
 
! Отговори
Началото на края преди 3 години
до Анонимен 7 милиона, казваш... Ти да не броиш и руските *** които помагаха на Тръмп да спечели. ТОВА също е доказано. Има много дълъг и подробен доклад на ЦРУ по този въпрос. Дори от няколко месеца е на правителствения сайт. Ако освен развален руски знаеш и развален английски може да го потърсиш. С публичен достъп е.Впрочем, Тръмп също потвърди че е имало руска хакерска намеса в изборите....и тя не е била в помощ на Хилъри. Няма да се плашиш .Вова ще помогне пак.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"На предходните избори въпреки че имаше реално по-малко гласове спечели!"Тръмп имаше 7 милиона повече легални гласове. За хилърицата беха гласували 10 милиона нелегални мигранти и умрели. Това е доказано.
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Мажоритарните избори са измама и лъжа за народа, който гласува за един, а получава другия кандидат."Напротив. Именно този тип избори ги спасиха от вещицата хилъри за която бяха гласували 10 милиона нелегални и умрели избиратели.
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще спечели и не се надявайте, че ще бъде по-мек към вас pублoфили. Най-великия президент на най-великата държава - Donald J. Trump! God bless the US!
40
3
 
4
 
! Отговори
Тролски господар преди 3 години
И ако педоофилла Байдън спечели и станер президент на САЩ дали всички беге тролита ще обърнат резбата за да си запазят подаянието от американски центове ? ХахахаСъс сигурност, ако така обичания от бг населението Тръмп безславно си замине още на другия ден феновете му в БеГе ще се изравнят по брой с предишния любимец на българския народ - Обама И двамата ще са с НУЛА почитатели а Байдън ще намери изведнАж стотици та дори хиляди фенове които ще го славят неуморно ... от чисто новите си акаунти.
39
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тея са ми много смешни. Двама пенсионера се джавкат. Единия с деменция другия с Алцхаймер. И това са избранниците на коскужам ти държава. Толкоз ли нямат някой средноинтелигентен сносен на под 65 лазарника.
38
5
 
4
 
! Отговори
Русофил+ преди 3 години
Тя, Хилари, водеше и с повече. Обаче Русия обича да се "бъзика" с изборните резултати в банановите републики.......
37
2
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Анонимен/33Въобще не е нужно ес бюрократите да питат българското правителство преди да пишат статии... Българското правителство пита чужденците от ес даже за това, какво да пишат в българската конституция.
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно си спомням малко преди предишните избори 2016 как проучванията сочеха 37% за Тръмп срещу 62% за Клинтън. Пък то какво стана...
35
2
 
13
 
! Отговори
от ЮАР преди 3 години
Десетки милиарди похарчиха демократите цялата *** пасмина за пропаганда и агитация. Ще видим как ще ги скрият в миша дупка тия прогнози, когато Тръмп спечели!
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите в САЩ са фалшиви и непреки. Избират мажоритарно народни представители от всеки щат.Мажоритарните избори са измама и лъжа за народа, който гласува за един, а получава другия кандидат.
33
2
 
6
 
! Отговори
Ебльо на 3 морета преди 3 години
Баце може да му покаже 2-3 далавери да оправи тая разлика на изборите
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изглежда, че българското правителство предпочита Хилъри Клинтън пред Доналд Тръмп, не на последно място, защото вролята си на държавен секретар тя е позната на политиците.Това пише Европейският съвет за външна политика в доклад, озаглавен Страх и омраза по пътя към американските избори, цитиран от Дневник.Изследователят за България в доклада е Марин Лесенски от Институт Отворено общество.