Тръмп: Не съм заразен, няма да участвам във виртуален дебат

Вторият дебат между Тръмп и Байдън е предвиден за 15 октомври
8 окт 2020 16:26, Нели Христова
56
Тръмп: Не съм заразен, няма да участвам във виртуален дебат
Снимка: БГНЕС

Вторият президентски дебат между президента на САЩ Доналд Тръмп и бившия вицепрезидент Джо Байдън ще се проведе виртуално. Това съобщи Комисията по президентските дебати, информира "Гардиън".

От комисията отбелязват, че е решено дебатът да се проведе виртуално на 15 октомври заради пандемията от коронавирус и рисковете за здравето на участниците.

Но Доналд Тръмп отказва да участва в дебат, който ще се проведе във виртуалното пространство, въпреки че може и да не се е излекувал напълно до 15 октомври.

В интервю за телевизия Фокс нюз Тръмп каза: "Няма да участвам във виртуален дебат. Това не е приемливо."

Вторият дебат на живо трябваше да е в Маями след седмица, но е било решено Тръмп и Байдън да участват дистанционно, докато модераторът и публиката ще са в града в щата Флорида, заяви комисията.

"Не мисля, че изобщо съм заразен", отбеляза президентът на САЩ и се зарече да поднови кампанията си незабавно.

"Бих искал да организирам митинг тази нощ. Исках да направя митинг и миналата нощ", каза Тръмп.

Той похвали експерименталната терапия на фармацевтичната компания "Редженерън", за която каза, че е била "лекът" за него.

Хората, заразили се с вируса, развиват имунитет към него, увери Тръмп, въпреки че науката все още не е сигурна по този въпрос.

Според здравните правила някой в положението на американския президент, тоест с положителен резултат за коронавируса, трябва да е под карантина, защото може да предава заразата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
1
 
! Отговори
Доктор Ху.. преди 3 години
Супер - дупер президент. За 3 дена се зарази , излекува и изписа. *** после разправяй на докторите от нашенския НОЩ начело с Годжи/ Мутафчийски че трябвало карантина да се спазва и социална дистанция и да си стоял в дома си 2 седмици. Тръмп е истински ФЕН на доцент Мангъров. Направо му е в агитката.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тръмп-Байдън Това е истината! Истина ама друг път. Това е истината-лъжата. Като скачени съдове са.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера защо само един човек гледа този дебат на снимката. Това да не е режисьора. Да не е режисиран нещо предварително. Трудна работа защото единия и да иска не може да си запомни текста, а другия и да иска не може да спре да го повтаря.
38
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз лично не виждам какъв е проблема с виртуалният дебат. Нали сега в работата постоянно ползваме виртуални срещи защо и Доналд да не може да участва в такава с Джо. Ако всеки един от тях има свои представители за да наблюдават другият че не шмекерува какъв е проблема. Мислех че сме в 21 век и става въпрос за най напредналата държава в света.
37
3
 
1
 
! Отговори
Тръмп-Байдън преди 3 години
Консервативни-социалисти!Всички животи имат значение-Черните животи имат значение!Семейни-***!Полицаи-престъпници!Ред и закон-анархия и хаос!Еволюция-прогрес!Христос-Сорос!Това е истината!
36
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебата трябва да е на четири очи.Как така виртуален дебат?Щом Байдън не иска очи в очи дебат да отива да се крие в бункера
35
4
 
5
 
! Отговори
Йо-хо-хо преди 3 години
До РеалистА ти с колко гънки в мозъка си да твърдищ че нее заразен. Или си с повече "интелект"???Намери си друг цирк да гледаш и не се занимаваи с неща за които нямаш нито капацитет нито знания... Аман от такива хвърчащи като теб...
34
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Перчемът" пак се изхвърли като чек.я на мокър пясък ;)
33
13
 
6
 
! Отговори
hahah преди 3 години
Тоя Тръмп е голям дивак хахахахах иска да зарази и Бидоня. :D
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До pak Защо си ме копирало, дори не си сложило кавички.
31
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще победи каквото и да правят както и да го заразяват, а виртуален дебат няма да има.Тука един ме копирал но аз напиках това под номер 11 още преди час.
30
10
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Това, че не е заразен го разбра всеки един с 3 гънки в мозъка. Тези циркове сме ги гледали.
29
0
 
12
 
! Отговори
14 преди 3 години
До мд. 15Народът ни не е толкова ***. Тук пишат платени *** с цел да създадът объркване и хаос в държавата. Сигурен съм в това. Остава само въпросът коя външна сила има изгода от това за да спонсорира вредните ***?
28
9
 
17
 
! Отговори
pak преди 3 години
Тръмп ще победи каквото и да правят както и да го заразяват, а виртуален дебат няма да има.
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100% от българите вярват повече на Баба Ванга отколкото на натрапвания от мутренските медии. Сороските медии са полудели. Тръмп явно води в проучванията,и тези съскат злобно глупости всеки ден по негов адрес. dnes.bg спрете да публикуате тези нелепи писания за Тръмп.
26
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лошо скорен цирк ама 99% от матряла като са блеещи уфсе и такива работи минават.
25
15
 
12
 
! Отговори
Фак преди 3 години
Тръмп е брутално ***! Тоя отива в канавката на изборите! Хората са шокирани от глупостта на тоя ***!
24
9
 
4
 
! Отговори
12 преди 3 години
Опърничев субект. Ни се води ни се кара.
23
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
100.000 $ за лечението на Тръмп звучи абсурдно ниско, имайки предвид цените в US здравно-застрахователна система. Мой другар в САЩ беше получил болки и задушаване в гърдите по време на вечеря и се обадил на тяхното 112 (911). Дошли, взели го, метнали го с въртолет до най-близката окръжна болница и там му направили тестове и ангиопластика (с камера му огледали сърцето). Казали му, че всичко е наред и вероятно е имал някаква невралгия. Всичко отнело около 2 часа. Сметката му беше 77.000$!
22
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 3 ноември бай Тръмп ще прати дементиралия Джо в пенсия!