Бил Гейтс определи антиваксерските атаки за "жалки"

Тези нападки вредят на общественото мнение
15 окт 2020 12:30, Ния Христова
64
Бил Гейтс определи антиваксерските атаки за "жалки"
Снимка: БГНЕС

Основателят на "Майкрософт" (Microsoft) Бил Гейтс определи антиваксерските конспирации, които са насочени към него и към директора на Националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ д-р Антъни Фаучи, като "жалки" и допълни, че вредят на общественото доверие.

Гейтс отбеляза пред телевизия CNBC, че той и д-р Фаучи са най-често обект на атаки от "антиваксъри". Те смятат, че и двамата имат "някакъв зловреден повод да смятат, че ваксините срещу COVID-19 са като цяло важни".
 
"Това е жалко, особено ако подценяваш изискването за носене на маски, или ако подценяваш одобрението на Covid ваксина, тъй като в тези случай хората не само се предпазват, но защитават и близките си", отбеляза той и добави, че "повечето правителства се възползват от техните учени и ги слушат".
 
"Те не ги подценяват и не ги атакуват", отбеляза Гейтс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Дан сан преди 3 години
Дртата костенурка Гейтс откога стана вирусолог?И защо е без маска, защото има пари ли?Аз не нося маска, защото доктор Бил Гейтс не носи.
48
0
 
3
 
! Отговори
Да деее преди 3 години
Дa ce нaдявaмe,чe eднa дoживoтнa приcъдa щe ги излeкувa от COVID 19 и мисирките и професорите и политиците и СЗО!Д-р Рaйнeр Фюeлмич e члeн нa гeрмaнcкaтa икaлифoрнийcкaтa aдвoкaтcкa кoлeгия c 26-гoдишeнoпит. Oт 10 юли 2020 г. тoй e eдин oт 4-тe члeнoвeнa рaзcлeдвaщaтa кoмиcия зa k0r0nаvirus.Cъбрaнитe oт кoмиcиятa дoкaзaтeлcтвa дaвaт прaвoдa ce твърди, чe пaндeмиятa нa кoрoнaвируcвcъщнocт e прecтъплeниe cрeщу чoвeчecтвoтoи чe тя имa кoнкрeтни oргaнизaтoри, кoитo зacлужaвaтнaкaзaтeлнo нaкaзaниe в cъoтвeтcтвиe c пaрaгрaф 7oт Мeждунaрoдния нaкaзaтeлeн кoдeкc.https://youtu
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма нормален аргумент и се вади аргумента с близките - да пазиш близките си, там вече се свири на тънка струна и не можеш да кажеш не. Пенсионирането не е измислено просто ей така, след една определена възраст мозъкът започва да дава на късо щем -не щем и Бил Гейтс е добре да се съобразява с този факт, ако че е бил умник на младини.
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе то ясно Създателя на ВИроСА са сатанистите-глобалисти, но да видим как си правят те с-ки без кръчмаря....т.е.без истинския СЪЗДАТЕЛ. Защото ТОЙ ще има последната дума!!!
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доктор Хаос 40Ами той е създателя на вирОса и затова е компетентен да се изказва. И ние ако искаме да се спасим от вирОса трябва да правим обратното на това което той казва.
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ултравиолетова лампа с озон ще бори вирусите и бактериите в устната кухина. Устройството вече е патентовано от изобретателите му двама електротехници от Велико Търново
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на тоя къде му е маската тогава? Не го ли е страх от вируса ?
42
0
 
5
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Руската ваксина струва 11 ? ... Очаква се западните да са по 200-300? ... Затова токова се е запенил тоя...
41
5
 
1
 
! Отговори
антирадевист преди 3 години
До АнонименТи си ***. Що не се обадиш на близък на починал от ковид човек. Те заради такива като тебе лекарите не издържат. Хем безсрамник, хем ***. Само гледай да не те гепи вируса, че тогава каква песен ще запееш
40
1
 
7
 
! Отговори
кофти положение преди 3 години
този е за съд,не да ми се прай на спасител,Спасителя дойде и вие и племето ви,го разпнахте,дано по скоро да ви прибере
39
1
 
10
 
! Отговори
Доктор Хаос преди 3 години
Какво точно медицинско образование има Бил Гейтс ... или това че има пари е достатъчно да се изказва "компетентно" покаквито си теми поиска . Това ми напомни един друг богаташ и по стечение на обстоятелствата президент на САЩ , който препоръча на лекари да използват инжектиране на дезифектанти и облъчване с силна светлина ВЪТРЕШНО на болни от коронавирус за да се ускори оздравяването им .....
38
3
 
11
 
! Отговори
медицинката Бил преди 3 години
Бил Гейтс.... този, тоя, тоа....олиГарх с Ниско IQ...да беше завършил барем едно висше....хаха?!?
37
1
 
5
 
! Отговори
Q преди 3 години
QAnon НЕ е за хора с Ниско IQ
36
0
 
22
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Я какъв е симпатяга, като чичката от съседния вход е. Не случайно рептилите го избраха за говорител след като Соро остаря и вече го чакат в Ада. Странно как се преквалифицира във вирусолог, но с толкова пари скоро и Нобелова награда могат да му дадат и да го обявят за най-големия учен на всички времена. Какво ли не прави старческото его с хората.
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ваксините против КОВИД-19 преди да са имали 10 години изпитания, ще бъдат нещо като Уиндоус 95.
34
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 3 години
По данни на вестник Днес, този бил азербайджано-тюрк? Докога?! Шейсет лилиона не стигат ли? Че в Англия това се приравнява с отричане на Холокоста.
33
4
 
0
 
! Отговори
sysadmina-ti преди 3 години
Бил Гейтс.... този, тоя, тоа.... това нон стоп го слушам от "медицинките", но пък за Бил Гейтс хаха?!?
32
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този в качеството си на какъв говори за вируси,и ваксини?! Завърши медицина,вирусология,или има трудов стаж като някакъв лекар в някоя болница,или лаборатория?! Много несериозно е да се пускат изказванията на този съмнителен тип.
31
6
 
1
 
! Отговори
asd2 преди 3 години
и въобще друг освен укипедиански секретарки и змии да им пускаме отровите директно в шишетата нямаме, и всичките ни сестри и лекарки са по първа професия акушерки, понеже нали и ние деца от тъпоклавки като нас трябва да имаме, да не мислиш че ми пука кой може тебе да те лекува, всички колеги и колежки - акушерки, може и една змия, да й изцъкаме зъбите у некоя чаша!
30
7
 
1
 
! Отговори
asd2 преди 3 години
Тези и дори Он-ези случаи (леле, "коnеле" (сори) ако знаеш колко добре разбираме човешка механика, ние сме техници, то жените механика след ... хм пубертета нямат, и имаме много добра механика на виканЙето, така Хипократ самият ни е учил, видим ли някой да викаме все едно сме прочели всичко от уикипедия и от долно-руската медицина, че дори и от македонската, такива медицински области, буквално, териториални имаме, че не е истина)