В клип на Джо Байдън - призив да се гласува на български

Българка участва във видеото на кандидата за президент на САЩ
16 окт 2020 07:50, Петя Славова
48

Българка в предизборен клип на Джо Байдън, предава Bulgaria ON AIR. Във видео на кандидата за президент на Съединените щати има призив да се гласува за него на български език. А демократът запазва преднината си пред Доналд Тръмп, макар и скъсена след излизането на настоящия президент от болница.

Четириминутното видео, озаглавено "25 причини да се гласува за Джо Байдън на 25 езика" започва с поздрав на няколко езика, включително и български. В предизборното видео на демократа говорят хора с различен произход и обясняват защо ще дадат гласа си за него. Анализаторите смятат, че това е заявка, че Байдън е проимигрантски настроен.

Още по темата

Три седмици преди президентските избори в Съединените щати кандидатът на Демократическата партия води с 11 пункта пред Доналд Тръмп, според национално проучване. Байдън има подкрепата на 53%, 42% заявяват - Тръмп е техният кандидат. Новината за разболяването на настоящия президент с коронавирус е довела до понижаването на одобрението към Байдън с 3 пункта.

Тази вечер предстои невиждано предизборно събитие - двамата ще отговарят на въпроси на избиратели пряко по телевизията, но по различни канали. В разгара на кампанията Тръмп обвини Байдън, че е корумпиран. Поводът - публикация на вестник "Ню Йорк пост" за това, че синът на демократа - Хънтър, е помогнал на украинска енергийна компания да избегне разследване. По-късно публикацията беше свалена от Twitter, тъй като нарушавала правилата в социалната мрежа. Причината - данните в публикацията са на база на хакерска атака.

След Тръмп, и първата дама също е преборила вируса. Мелания Тръмп обяви, че синът ѝ Барън също е бил заразен с коронавирус, но без симптоми. Под канонада от критики за справянето си с пандемията, президентът се позова на лекото прекарване на заболяването от най-малкия му син, за да призове за скорошно отваряне на училищата в страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За колко копейки се е продала тая пач...авра?А на този който трие коментари, еб...авам пу....тката ***..***!
29
1
 
3
 
! Отговори
Ганю балкански! преди 3 години
Уууууууууу голяма работа!Между другото на това момиче от клипа ,което каза две изречения на български....доста и е развален.....българския!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе той старецът Байдън няма да вземе ДУШИТЕ, ама Сатаната вече май е взел бая души, за съжаление. Господ да им е на помощ, че в ада май се чува, че било много, много зле...
27
1
 
0
 
! Отговори
Б-американец преди 3 години
Преди малко ще бъде БСАЩ. а тука ро -ка махаля
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този развален български кой ще привлекат? Ромите?
25
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дилъри на души Пише битка за душата на нацията тоест демократите искат да изтръгнат душата на цялата нация също както и пропагандаторите на вируса искат не просто да спазваме мерките но и да вярваме че има вирус, това е чудовищно издевателство.
24
0
 
1
 
! Отговори
Таню преди 3 години
"Той направи коментара си на предизборен митинг в Айова"...С дъх на ККК, тръкове и царевичак... :)
23
3
 
12
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
джо байдън е марксист, а такива като него съсипаха България и изгониха милиони от тук. Трябва да си кръгъл дебилеску за да си избягал от България заради марксист и гласуваш за американски комунист с клип на български.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми ако е американка и опитва да говори български, това трябва да ни ласкае още повече. :DD Отде накъде ние ще им учим езика задължително, пък те няма да знаят дори къде се намираме на картата. :)))
21
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази палячка много скоро ще плаче с либерални сълзи :)
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момичето не е българка. Американка е.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Три седмици преди президентските избори в Съединените щати кандидатът на Демократическата партия води с 11 пункта"Хахахахах. Нали уж беха 16? Тка беше и през 2016-та. Лъжливите агенции даваха огромна преднина на хилърицата ама като наближиха изборите взеха да намалят лъжата така че като Тръмп спечели да изглежда че са направили по-малка грешка.Очаквайте колкото повече наблиижават изборите повече да намалява преднината на байдън и накрая Тръмп да спечели изборите.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Битка за душата на нацията"? Това му е надслова на Байдън?И какво, който спечели, той я ВЗЕМА ли?ХАХАХАХАХАХАХААХАХААХАА
17
15
 
4
 
! Отговори
Коренен американец преди 3 години
Ми само глупав човек би гласувал за Доналд Тръмп
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина е изключително адаптивен,и за нула време става руснак,китаец или марсианец!Само далаверата да върви!И направо им се чудя на акъла на разни нашенци,дето вярват,че българите ще си зарежат живота и ще хукнат да се връщат!
15
8
 
2
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тръмп да подаде оставка преди изборите и да се назначи служебен президент!Оставка! Оставка! Оставка!
14
1
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Ами тя говори с акцент -почти не знае български
13
1
 
2
 
! Отговори
БайХуйрев преди 3 години
До доц. НахуевПрав си бацка...
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
те и за г_адната ба-бичка така казаха през 2016
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3Българка родена в Щатите, кво се чудиш че си калчоти езика, пак като го знае е добре :)) Нина Добрев и толкова не знае, но все пак похвално че са ни сложили отпред :)