Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега

Рон Рейгън нарече семейство Тръмп "грабители"
19 окт 2020 21:54, Нели Христова
84
Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега
Снимка: Flickr

Синът на Роналд Рейгън - Рон, заяви пред CNN, че баща му би бил "ужасен", ако бе част от Републиканската партия сега и нарече децата на Доналд Тръмп "грабители".

"Напълно нормално е те да са част от кампанията на баща си. Моят по-голям брат и сестра ми също го правеха. Няма нищо лошо в това. Но когато прекрачиш линията... не искам да го казвам, но имаме една група грабители в Белия дом. Те смесват бизнеса с удоволствието и държавните планове. Семейство Тръмп използва голф клубовете си и хотелите си, за да излезе на печалба от президентството", казва Рон Рейгън.

Той даде за пример дъщерята на Тръмп - Иванка, и съпругът й Джаред Кушнер, които получиха високи позиции в Белия дом, въпреки че нямат нужната квалификация. "Те използват позициите си за да печелят пари", категоричен беше Рейгън.

Запитан дали Републиканската партия трябва да се върне назад и отново да е партията, от която баща му е бил част, Рон отговаря:

"Не мисля, че републиканците ще спечелят, ако се връщат назад във времето. Трябва да вървим само напред. Трябва да гледаме към бъдещето, най-вече сега, когато всички усещаме, че това е повратна точка в историята. Не мисля, че връщането към дните на Роналд Рейгън е отговорът, който Републиканската партия търси. Но те нямат много други опции. Доналд Тръмп им нанесе сериозно количество щети. Когато мисля за баща си се сещам за думи като достойнство, чест и патриотизъм. Не национализъм, а патриотизъм. Тези качества липсват в Белия дом сега."

А дали баща му би познал Републиканската партия сега?

"Той би бил ужасен от Републиканската партия сега", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е!
39
3
 
17
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Нищо ново. Изпадналите деца на извести хора търсят пари за дрога и място под слънцето. И има кой да плаща! На изпадналата от каруцата дъщеря на Руди Джулиани - от предния брак- също предложиха хубава сума, след като Руди закова на хербария Джо Байдън с лаптопа на сина му наркоман и крупен бизнесмен.Ама защо няма статия тук за този грандиозен скандал от няколко дни в САЩ? Сигурно е забранено отгоре, а?
38
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В днешни времена Сергей Лавров дори не би разговарял с третокласен холивудски актьор като Рейгън. Но тогава руснаците, както и българите, си мислеха, че могат да живеят нормално и мирно със Запада. Впрочем може, както българите днес, мирно и наведени дълбоко със смъкнати ***.
37
2
 
11
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Не е истина колко ниско падат някои хора за еднодневна слава и 5 долара.
36
3
 
13
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Не напразно синът на Ролалд Рейгън е никой. За разлика от баща си. Единствения начин да гушне едни пари и да излезе на сцената е това. Не е първия случай когато децата на известни и силни хора стават лузъри и наркомани. Такъв е живота. Иначе е прав за Републиканската партия, но Тръмп доста я прочисти от жабите.
35
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
46Не е избран от повече от половин америка а просто спечели важните щати, понеже системата им на броене е различна от нашта. Иначе хилари имаше повече гласове ч,но загуби ...и по добре... избраха по малкото зло за сега. Ама ако спечели пак ще се развихри и пази боже сляпо да прогледа
34
6
 
8
 
! Отговори
Америка преди 3 години
Тръмп управлява и бе избран от над половин Америка. Пак ще бъде избран. Това детенце на политик от миналото може само да си чеше езика и да гледа властта отстрани.
33
6
 
14
 
! Отговори
Светозар преди 3 години
Рейгън е един от най - успешните президенти. Каквото и да плюят русофилската пета колона, той остава в историята, като успешен президент и световен лидер.
32
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Роналд Рейгън никога не би допуснал нищожество като Путин да му се качи на главата.
31
9
 
13
 
! Отговори
Просто правило преди 3 години
До do 29Много по-добре е САЩ да те окупират отколкото Русия да те освободи.
30
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До do 29Работата на президента на САЩ е да мачка Русия, а не да прави празни договорки с нея като клоуна Тръмп. Всички президенти които са били по мордата Русия са уважавани и ще останат завинаги в историята.
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Расовият микс и мултикулти са изцяло еврейски разработки.Но китайците ги гътнаха.Каакти се вижда не цяла Америка са против Китай а дамо евреите чрез Тръмп.
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръм е паля4о, никой освен русофилите не го приема насериозно. Рейгън го уважаваха всички. Имаше една московска пdсмина които се опитваха да се подиграват с него но той така ги нахрани че още им държи сито.
27
1
 
4
 
! Отговори
do 29 преди 3 години
До Българинедно и също е , сащ и русия са две страни на една и съща монетасъжалявам че много хора не го разбират и не го виждат
26
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ръсихме 6 милиарда на американците за стари самолети които никога няма да бъдат доставени, а в същото време правителството взе 5 милиарда заем за да плаща заплати на държавната администрация и пенсионерите роват в кофите за огризки от храна.
25
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
По добре наведен със смъкнати *** на САЩ отколкото на Русия!
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата са прости еереите скапааха белият човек като намалиха раждаемостта му създадиха теорията за мултиетническото общество и расовият микс с цел да премахнат бялата раса.Но накрая от всичко това се възползва Азия и в частност Китай.Тръмп е човек на евреите а Байдън на Китай.Ако байдън бие евреите отиват в небитието.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такава ДП не ти трябват външни врагове.Сигурно затова и в следващите 20 г тя няма да излъчи президент.
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рейгън не би позволил на Тръмп да му лъсне обувките.
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България без никаква пушка сама си смъкна гащите и се наведе на американците.