Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега

Рон Рейгън нарече семейство Тръмп "грабители"
19 окт 2020 21:54, Нели Христова
84
Синът на Рейгън: Баща ми би бил ужасен от Републиканската партия сега
Снимка: Flickr

Синът на Роналд Рейгън - Рон, заяви пред CNN, че баща му би бил "ужасен", ако бе част от Републиканската партия сега и нарече децата на Доналд Тръмп "грабители".

"Напълно нормално е те да са част от кампанията на баща си. Моят по-голям брат и сестра ми също го правеха. Няма нищо лошо в това. Но когато прекрачиш линията... не искам да го казвам, но имаме една група грабители в Белия дом. Те смесват бизнеса с удоволствието и държавните планове. Семейство Тръмп използва голф клубовете си и хотелите си, за да излезе на печалба от президентството", казва Рон Рейгън.

Той даде за пример дъщерята на Тръмп - Иванка, и съпругът й Джаред Кушнер, които получиха високи позиции в Белия дом, въпреки че нямат нужната квалификация. "Те използват позициите си за да печелят пари", категоричен беше Рейгън.

Запитан дали Републиканската партия трябва да се върне назад и отново да е партията, от която баща му е бил част, Рон отговаря:

"Не мисля, че републиканците ще спечелят, ако се връщат назад във времето. Трябва да вървим само напред. Трябва да гледаме към бъдещето, най-вече сега, когато всички усещаме, че това е повратна точка в историята. Не мисля, че връщането към дните на Роналд Рейгън е отговорът, който Републиканската партия търси. Но те нямат много други опции. Доналд Тръмп им нанесе сериозно количество щети. Когато мисля за баща си се сещам за думи като достойнство, чест и патриотизъм. Не национализъм, а патриотизъм. Тези качества липсват в Белия дом сега."

А дали баща му би познал Републиканската партия сега?

"Той би бил ужасен от Републиканската партия сега", категоричен е той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
12
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Аз па съм ужасен от анархо-комунистическата (демократическата) партия в САЩ.
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Рейгън е бил добър президент, но явно е бил ужасен баща."Бил е също и ужасен президент. Той легализира милиони нелегални мексиканци и превръща калифорния от твърда републиканска крепост във мексиканска комунистическа ко*ина където републиканците не могат никога повече да спечелят избори.
58
0
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
Избирателната с-*** в САЩ е най-демократична . Всеки щат (в зависимост от жителите...икономиката ) излъчва " ИЗБОРНО ЖУРИ " (Калифорния като най-силен щат излъчва 59 човека ). ОБЩО журито е от 540 човека ( който спечели 270 + ...печели. Тръмп спечели около 340 + и печели.........а РЕЙГЪН ги е РАЗМАЗАЛ ...и при двата мандата с 480 + гласа !!!
57
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рейгън е бил добър президент, но явно е бил ужасен баща.
56
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупотии,синът да не приписва на починалия предполагаеми "ужаси",мисли или как би реагирал или постъпил.Никой не е в състояние да прецени това.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Иначе хилари имаше повече гласове"Хилъри имаше над 10 милиона нелегални гласове. Ако се броят само легалните то тръмп я бие със 7 милиона гласа.
54
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че от какво би бил ужасен? Рейгън е бил предател на своите избиратели и сегашните републиканци са предатели на своите избиратели. Рейгън превърна калифорния в мексиканска комунистическа ко_чи_на a сегашните републиканци превръщат цялата страна в мексиканска комунистическа ко_чи_на
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не каже нещо за демократическата партия, която се превърна в ляворадикална групировка, направила опит за преврат срещу законно избран президент. Демократите подкрепят терористични движения като BLM и антифа, които подпалиха цели градове. Обама, Байдън и Хилъри Клинтън са най-корумпираните политици в историята на САЩ. И този трябва да го е срам, че се е присламчил към отбора на комунистите и е седнал да говори в CNN, която е фабрика за лъжи и дезинформация, американскея вариант на правда.
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
CNN news - това ми бе достатъчно.
51
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анти-АтлантикКакто се навряха като дрянка в *** в Сирия, заради женчото Обама, така го виждам.
50
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ляв+Бай Тошо не беше карикатура, той беше ц.ъpвул.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анти-Атлантик преди 3 години
Как пък го виждаш в Афганистан и Ирак да се намести руски контингент. Те да не са каубои?....
48
4
 
6
 
! Отговори
Ляв+ преди 3 години
"...паля4о е седнал в Овалния кабинет." То, и за Бай Тошо си мислехме, че е карикатура, а вече 30 години, по-добър политик от него не можа да "изпъкне", а.....
47
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анти-АтлантикНе знам каква ти е личната файда, след като аланкоолуто прибере контингента и на негово място се намести руски контингент.
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща ти би се завъртял като кебапче в гроба, ако може да види какъв паля4о е седнал в Овалния кабинет.
45
2
 
18
 
! Отговори
Анти-Атлантик преди 3 години
Джаред Кушнер направи чудеса в Близкия Изток и помири редица арабски страни с Израел, за добро или лошо. С това постигна недостижимото. Тръмп устоя на милитаристите и не започна война, а ужасен от военния бюджет започна да прибира контингентите. С това дава шанс за по-справедливо разпределения на бюджета. Само че, това може и да му изяде ушите - за съжаление!
44
0
 
12
 
! Отговори
Гост+ преди 3 години
Той баща ти би се ужасил и от много други неща днес, ако можеше да прогледне. Сякаш Кенеди не би се ужасил от днешните Демократи (псевдо)........
43
2
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 години
тоя явно го е загазил за пари нещо,
42
3
 
1
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
54, не бил могъл да го кажа по-добре, сър!
41
4
 
13
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Поредната платена гнида. Бащат ти би го било СРАМ че си му син, ако беше жив!