Тръмп прекрати интервю, обвини водещата в пристрастност

Той заплаши да го разпространи преди излъчването му
Обновена: 21 окт 2020 08:45 | 21 окт 2020 08:45, Елка Василева
39
Тръмп прекрати интервю, обвини водещата в пристрастност
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп прекъсна запис на интервю за телевизия Си Би ЕС и заплаши да го разпространи преди програмираното му излъчване в неделя, за да покаже "пристрастността" на водещата, съобщиха ДПА и ТАСС.

Си Би Ес съобщи в Twitter, че Тръмп е прекъснал интервюто с водещата Лесли Стол, но не посочи повече подробности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, запознати с инцидента, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което неочаквано прекъснал интервюто, като заявил, че според него телевизията вече има достатъчно материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи заедно с вицепрезидента Майк Пенс.

Още по темата

Тръмп често обвинява американските медии в пристрастност срещу него, но разпространяването на интервюто преди планираното му излъчване би било крайно необичайно, отбелязва ДПА, цитирана от БНР.

"Имам удоволствието да ви информирам, че в интерес на точността смятам да постна моето интервю с Лесли Стол за предаването "60 минути" преди излъчването му в ефир", написа президентът в Twitter. "Това ще бъде направено, за да може всеки да види какво представлява едно фалшиво и пристрастно интервю", добави той.

Тръмп публикува в Тwitter и кратко видео с кадри, на които водещата в присъствие с други хора разговарят с него. Той посочи, че видеото било заснето след записа на интервюто в Белия дом и отбеляза, че водещата не носи предпазна маска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
3
 
! Отговори
KAG2020 преди 3 години
Комунистическите "медии" отдавна прескочиха всяка граница. Заслужават си ниските рейтинги и третирането от Тръмп по тоя начин. Това всъщност не са медии, не са журналисти повече. Това са инструменти, служители на демоНкратската партия, действащи с всички подмолни методи за да очернят най-добрия президент на САЩ в модерните времена. Жалко за тях обаче, е че тази им тактика се върна като бумеранг и техните господари педофилите либерастите няма да спечелят избори скоро.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демократите са болни мозъци. Запалиха Америка с улични протести, понеже една част от населението им има само две гънки, за ядене и шибане,и си мислят че полът е прицявка а не биологична даденост. Хора, които отричат физичните закони и божиите даже, били се позовавали на науката. На коя наука, че *** ражда, или на непорочното зачатие.Най-лошото е, че си мислят че всички хора по света са умни и красиви като техните хрантутници гласоподаватели подпалвачи и нито знаят кои са нито жени или мъже са
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барселонски ,няма да споря с теб изобщо.Само ще ти кажа ,че понякога се избира по-малкото зло. В случая то е Тръмп.С какво Байдън е добър, или Камала? Байдън даже не помни какво говори, на 78 г. е. Замесен в корупция в Украйна .Беше във властта с Обама, и какво направи? Едно нищо.Сина му, далавераджията,прави деца на стриптизьорки и не им плаща издръжка. Влезнал е в политиката беден а сега е милионер, или и той спести от банички. Недей пита Тръмп плащал ли е данъци , питай Байдън как има милиони
26
8
 
1
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Само че Рейгън беше Пич с голямо П.докато Тръмпи е шльоко...няма тежест...шут...клоун както искаш го приеми...Не може да стъпи на малкият пръст на Рейгън...
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е пич и не цепи басмa на никой, крайно време беше да дойде такъв човек начело на САЩ и да постави разбеснялите се левyндъpи на място. Как са допуснали 90% от медиите в страната да са ляволиберални не мога да разбера. Комунистите и кoрумпетата яко са подкужушили САЩ и затова страната не вървеше както трябва в продължение на десетилетия. Последния силен лидер и визионер на САЩ беше Рейгън, а той управляваше до 1988г.
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усетил е Тръмп че няма смисъл да говори пред тесногръди неомарксисти и си е обрал крушите!
23
6
 
16
 
! Отговори
До трън преди 3 години
Този човек е в много отношения напред, но явно Вие не сте. Този човек е бизнесмен и умен и мисли за Америка, а другия мислещи само за воини
22
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало либералчета , и тоя барселонския , Тръмп ще ви го сложи още 4 г, ще се убедите съвсем скоро. А ако вие сте за либералите , то се пригответе да си сменяте пола , емиграция безкрай , корупция международна в особенно големи размери , и демократизиране навсякъде по света , с бомби. О и най важното социализъм. Световният социализъм ще успее , вдички сме братя и ще си бъркаме в кисиите и дупките , днес си жена , утре мъж , после лунатик , марсианец или обикновен *** либерал.
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До трънИскаш д кажеш още 4 години.
20
5
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Некви долу зачекнали въпроса с ракетите.Факт е, че Тръмпи прибира окупационните войски на обама и хилъри от различни краища на света и съживи икономиката на САЩ.Явно на брюкселските тролита са им спаднали надниците и неистово се чудят коя опорка да измъкнат, че инак - глад.ПП. Докато иран и корея заплашват агресорите си с ядрен удар, израел заплаши с нюк европа, ако не ги подкрепя.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой трябва да започне да поставя на място журналистите. И без да съм гледал конкретното интервю, прави впечатление и по нашите медии, отношението на журналисти към тези които интервюират. Най жалки са когато така въртят въпросите, че подават варианти на отговор. Когато отсреща е лидер, с електорална подкрепа и управляващ, мнението на журналиста не трябва да присъства в интервюто. Останалото е не професионализъм и медиаторство. И накой журналисти се използват точно за това, последното.
18
2
 
13
 
! Отговори
Бениамин Нетан Яхууу преди 3 години
Нищо, гоим, нищо! Нека се карат, нека се джафкат. Както аз самия казах в едно интервю през 2015г, в американската политика работи следната формула - двете партии се джафкат, карат и правят шоу, а в крайна сметка независимо от разултата на изборите, победителя винаги и един и това е Израел. Ай вей гоим. Ай вей!
17
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само тоя може да засенчи частично Боко Жипката
16
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пълен дивак :)с атомно куфарчетоя ако така е преговарял и с другите подобни него диваци от т.нар. световни лидери, нямам идея как не са се запукали с ракетите още
15
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъжка разплодна с.я на която не и липсват първите седем, а цялата култура, образование, достойнство и себеуважение.Някой да е чул Байдън да напуска демонстративно интервю?То е ясно, че никога не е имало напълно независими медии!
14
9
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Браво!Не знам какво се е случило, но явно не се срамува от фактите.ПП. То и хилещия плевнелиев не се срамуваше да заяви по националната, че е "дисидентсвал", носейки плакат на митинга на бкп в подкрепа на превратаджиите, но все пак има Балкан разлика между двамата.
13
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Експеримета беше забавен, ама време му е да се връща в сапунените шоута по кабеларките
12
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русофилите отчаяно се борят за победа на Тръмп. Явно усещат края на Русия при Байдън.
11
6
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Да живее Google translate...Редакцията, толкова ли нямате един дето знае английски? Все пак 25% от материалите са необективни, да не кажем - откровена лъжа и съм убеден,че са платени.
10
0
 
5
 
! Отговори
АнатемаНаСулЮПаситто преди 3 години
Очакваме включване по въпроса на лай ноеда Сашо (Фашагата) от СДС-то.