Още един неловък момент - Мелания изтръгна ръката си от хватката на Тръмп

За пореден път камерите улавят напрежение между двойката
23 окт 2020 18:00, Нели Христова
77
Още един неловък момент - Мелания изтръгна ръката си от хватката на Тръмп
Снимка: БГНЕС

Поредна публична изява на Доналд Тръмп, а редом до него и съпругата му - Мелания, пореден път, в който наблюдателни зрители забелязват как Първата дама на САЩ далеч не иска да държи ръката на съпругата си.

В края на снощния дебат между кандидат-президентите Доналд Тръмп и Джо Байдън, съпругите им отново се качиха на сцената за да позират за снимка. След това Мелания и Доналд се отправиха към изхода а камерите уловиха как Първата дама изтръгва ръката си от тази на съпруга й.

Някои потребители в Twitter приеха поредния израз на неприязън от страна на Мелания като знак, че моделката не се чувства щастлива във връзката си с президента на САЩ. Други обаче бяха убедени, че жестът е бил неволен, тъй като няколко часа по-късно двойката бе заснета как се държи за ръце, прибирайки се в Белия дом.

Самото присъствие на Мелания също предизвика интерес, тъй като само преди два дни, тя отмени участието си на предизборния митинг на Тръмп в Пенсилвания, тъй като все още продължавала да има упорита кашлица - остатъчен симптом от коронавируса, който Първата дама преболедува.

Това далеч не е първият път, в който камерите улавят Доналд и Мелания Тръмп в неловка ситуация. Последният път бе от първия дебат между Джо Байдън и сегашния стопанин на Белия дом. След като Джил Байдън прегърна съпруга си, Тръмп потърси любов и от своята жена, като дръпна няколко пъти ръката й, но тя все пак не го прегърна.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
6
 
! Отговори
До 50 Жоро преди 3 години
Е, ти ако си мислиш че САЩ не е най- големия балон... Там точно си живеят в един измислен балон , и да ти кажа честно хич не ме е еня кой какво точно е в измисления ви свят. Фаст е, обаче че бяха, а и все още са от водещите сили в света и света трябва да се съобразява с тях...та си чешим езиците
50
4
 
3
 
! Отговори
Мелания 1 преди 3 години
Не съм за съжаление защото знаех какво следва.
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МеланияТонка, сама си е виновна, за това никой не спори :) Когато се хванеш с нарцис, очите ти винаги трябва да са отворени, може да те излъже за всичко, може да направи и неочаквани неща :))) Нито е хубавец Тръмпи, нито има с нещо да ги задоволява жените, избива комплекси, единствено съжалявам за прекрасната усмивка на Мелания, но както се казва - каквото повикало, такова се обадило :)))
48
5
 
11
 
! Отговори
Martin Bormann преди 3 години
В клипа ясно се вижда как Доналд я пуска нарочно и се опитва да я плясне по гъзза, но тя избърза напред и се размина само с потупване по гърба...
47
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпи ви бил голям идол тр*лчета, ближете му малкото рижаво пи*ле сигурно :) Кажете че имате плакат на клоуна, знам че Мелания не ви интересува :)))
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гнусни журналистични инсинуации.Какво изтръгване?
45
0
 
12
 
! Отговори
Z. преди 3 години
Тази статия с отзивите е срамота за българския език и журналистика.
44
0
 
8
 
! Отговори
Y. преди 3 години
Тази статия с отзивите е срамота за българския еик и журналистите.
43
0
 
4
 
! Отговори
САЧ-ИЗМАМНИК преди 3 години
ГЛАВНИЯТ САЧ - бивш военен, историк, философ, икономист, социоллог, етнолог, музеолог, историк и директор на параход !?!, който не се движи, ПАК ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ:КУПЕТЕ МИ КНИЖКИТЕ, ЩОТО СА МНОГО ЦЕННИ ... САМО ЗА 25-30 ЛЕВАПЪК СЛЕД ТОВА ПИЙТЕ ПО ЕДНА СТУДЕНА ВОДА ...
42
6
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
До Анонимен 17 Съжелявам, че пропуснах коментара ти.Един-два пъти в мес. имам време да видя кой се изсира9исках да кажа изказва) в този форум.Едно е много ясно за мен(човек живеещ извън БГ фор 30 г.)Вие нямата достъп до РЕАЛНОСТТА в САЩ.Кометирате лайнярите от CNN,MSBNS и вся осталная ***(дете викат руснаците).В БГ по мое скроно мнение продължавате да живеете в измислен свят.НИКОЙ не ви дава достъп до реална ИНФ.Ползвайте Интернет и учете English
41
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тая ще гласува за байдън
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 46Вдигам смело ръка, но като се има впредвид че бившите ми гаджета дори не ме оставяха спокойно да отида до тоалетна е разбираемо :) То даже в един момент се превръща в проблем, на една не и обърнеш внимание и света и е крив, изкарва те някакъв пуяк :) Намерих си жената, да се надяваме да няма семейни драми :)
39
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щото иска да му държи буя затова! На нея и се яде мръвка, не зелка!
38
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям прас. Да вдигне ръка тоя, който никога жена му не му е правила такива номера!
37
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Семейство Байдън са потомствени пед0-та. Изключително злокобни хора. Хънтър Байдън има голи снимки с дъщерята на починалия си брат. След като е починал пък тръгнал с жена му... абе, мазало е.
36
21
 
4
 
! Отговори
Знаеш преди 3 години
Тръмповица му струва на Тръмп много по-вече от една простит*утка. Затова предпочита да плаща за външни услуги . Тази е толкова комерсиална , усетила е , че Тръмп ще загуби изборите и е сърдита, още по-вече , че ще трябва да го посещава в затвора след време.
35
5
 
16
 
! Отговори
ЛаптопитеНаБайдън преди 3 години
Тони Бобулински се предаде на ФРБ - с Байдънови е свършено, скоро ще са зад решетките!
34
19
 
6
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
Целия свят разбра само тоя дъртофелник не схвана че не иска да я докосва.
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък виждам нормален начин да покаже да въви пред него. Никакво изтръгване. Толкава сте д.олни.
32
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и без това ходенето за ръчичка при политическите двойки е смешно и абсолютно фалшиво.