Експерти: Победа за Тръмп ще е по-добре за България

Светът ще бъде по-мирен, ако Тръмп бъде преизбран
30 окт 2020 09:55, Красимир Ангелов
64

3 ноември е решаващият ден от изборите за президент на САЩ. Социолозите дават преднина на Джо Байдън срещу действащия държавен глава Доналд Тръмп.

Според международния анализатор Боян Чуков и журналиста Огнян Дъскарев, които гостуваха в студиото на "България сутрин", несъмнено за страната ни би било по-добре, ако президентът Тръмп бъде преизбран.

"Джо Байдън води с около 7-8%, най-важното - води в колебаещите се щати. Но преди няколко дни имаше проучване на голям институт, според когото цели 62% от американците се страхуват да кажат за кого ще гласуват, заради яростния политически климат срещу Тръмп. Тези проучвания не са истински", заяви Дъскарев и прогнозира, че Тръмп ще спечели с малка преднина.

Още по темата
Чуков посочи, че чисто логически би трябвало да спечели Тръмп, защото идването на Байдън в Белия дом би означавало застой на Америка за няколко години, когато светът се променя страшно динамично.

"Тази пиеса я играхме 2016 г., когато всички бяха категорични, че ще спечели Хилари Клинтън. В момента везните бавно се накланят в полза на Тръмп. Резултатите от третото тримесечие за американската икономика са ръст с 33%. Точка. Всичко останало отива на заден план", подчерта той.

Експертът по сигурност изтъкна, че в момента има тектонични процеси в целия свят и независимо дали в САЩ ще изберат Тръмп или Байдън, тези процеси си вървят.

"От руска страна има ясна позиция - Русия трябва да се готви за война. Перспективите не са много розови. Тръмп казва: "Аз съм миротворец от позицията на силата". Байдън също започва да повишава своята антируска реторика", отбеляза Чуков пред Bulgaria ON AIR.

"Идването на Тръмп, който е носител на класическите християнски ценности,  е много по-добре за България като православна държава. Да не тръгнем по пътя на Истанбулската конвенция и джендър идеологията", заяви той.

"Светът ще бъде по-мирен, ако Тръмп бъде преизбран. Байдън е политик с огромен опит, той е в политиката от 1973 г. Но вече е страшно изхабен и не мисля, че ще води по-различна политика от Обама", каза на свой ред Огнян Дъскарев.

Според журналиста основното оръжие на американската левица е пандемията. Той цитира американската актриса и лява активистка Джейн Фонда, която казва, че "пандемията е Божи дар за левицата". И допълни, че Тръмп не е казвал, че не трябва да се носят маски. По думите му той се е концентрирал върху създаването на ваксина срещу коронавируса. Вероятно ще се появи до края на година, смята Дъскарев.

За Тръмп гласуват рекорден брой чернокожи. Сега се очаква да вземе около 18%. Благодарение на Тръмп има най-ниска безработица при чернокожите и испаноговорящите, стана ясно още от думите му.

"Байдън е кандидатът за президент на Европейския съюз, Китай, Иран и вероятно на Русия. Самата Източна Европа не е съгласна със Западна Европа дали Байдън да бъде президент. Ако Тръмп бъде преизбран, това е позната територия за България, ще бъде по-добре за България", убеден е Дъскарев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 23: Не заслужаваш да живееш в Америка ! Отивай в Русия или по добре за теб е Франция - там няма расизъм ... Рибата в морето ще свърши , глуууппаците и идддиииотите никога !
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32Вернит еподръжници и на двамата са все пълни ***. От Рехгън насам, не са имали свестни кандидати. Графа избират не по-това, кой ще направи повече добро, а по това кой ще направи по-малко пакости.
25
4
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Питър/14Щов така ги виждаш нещата...ПП. Тази зависимост я благодарим най-вече на атлантиците мадридския тарикат и сюлейман паси.Отделно, че атлантиците тиквата, плевнелиев, паси, ненков и митов виждаха ердо като партнер дето ще ни пази небето.Май нещо противоречие, туй ес-турция, а?
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той Тръмп водеше и срещи Хилъриту, ама..
23
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп печели изборите ! Никога не е имало такъв ентусиазъм !!! На митинг на Тръмп има по 20-25 хиляди души ( и още толкова желаещи ) !!! Заспалия Джо събира по 20 душевно болни *** .... Има ли още чудещи се дали Тръмп е най добрия президент? Има ли още такива неграмотни безгръбначни ???? Тръмп е президент на народа !
22
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според авторитетното проучване на Vox от 29.10(т.ест вчера) за Байдън биха гласували 56%,а за Тръмп 42%. Всеки може да провери това. В спорните щати Уисконсин и Мичиган Байдън също води макар и с по-малък процент.
21
2
 
3
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Това, че брюксел е за байдън, няма нищо общо с България.Баща ти безродника, така ли обслужваше ссср?
20
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ СЛАГАЙТЕ " МИНУСИ" А ЧЕТЕТЕ НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ, НЕ САМО РАСМУСЕН POLL ДАВА СЕРИОЗНА ПРЕДНИНА НА ТРЪМП, ДОРИ ПАР..ЦА...ЛА "ВАПО" ВЧЕРА НА ПЪРВА СТРАНИЦА СЕ ЗАПИТА...БИДЕН " ВОДИ", А ДАЛИ ДА ВЯРВАМЕ НА НАШИТЕ POLL- ОВЕ, КАКТО 2016Г???СТРАХ ТРЕСЕ КОМУНИСТИТЕ В САЩ, ЗАЩОТО НЕ САМО ТРЪМП ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ, АМИ И КОНГРЕСА ЩЕ Е РЕПУБЛИКАНСКИ! СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ " ДЕМОПЛЪХОВЕ"!
19
11
 
6
 
! Отговори
Че преди 3 години
Ха тъка много гласоподаватели на Костя Копейкин и ветеринара Пасков , и бодибилдърчето от Атака в се съвсеземете.бе шматки рижата жаба е пътник .... Байдън се връща само прости американски ред некоя е могат да гласуват за милиардера дето ги боцка 4 години , и вас така ви боцкат Шиши и останалите зддунавскаята рая роби на конспирациите останете си гладни останете си *** . Копейкин премиер
18
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Национално Тръмп води на престъпника БИДЕН с 2- 7% ТОВА ОТ РАННОТО ГЛАСУВАНЕ РАСМУСЕН POLL, И НА ВСЕКИ ИЗВЪН КОМУНОЛЪЖИТЕ НА " АСОЩЕЙТЕД ПРЕССССССС"На 03.10 ще има масови самоубийства на черни, ***...де...ра...си и ислямисти!Бог да пази Тръмп и Америка! ВЪРХОВНИЯТ СЪД ЩЕ РЕШИ В ПОЛЗА НА ИСТИНАТА!
17
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дончо е по-малкото зло за света от склеротизиралия дъртак,който вече и рождената си дата не помни.Бидона ще е една безгласна кукла на конци на либерастите и ще отвори серия войни по света.Тръмп какъвто и да е,стана първият американски президент от сигурно 60 години,който не направи нито една война.А колкото до България,просто трябва да дойдат на власт истински патриоти,които да не са поредните марионетки на американците,също така и на руснаците,разбира се и да гледат само нашия интерес.
16
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двама мошенници и сенилни старци, това е падението на САЩ. Незнам защо някой смята, че Тръмп е добре за България, Тръмп ни изви ръцете да купуваме самолети, но не ни е свалил визите, Тръмп иска мита срещу Европа, включително срещу България. Тръмп хвърля света в хаос. САЩ са на първо място по смъртност, а Тръмп се *** и не носи маска. Мюсюлманите обявиха война на Запада под лидерството на ислямофашиста Ердоган, Тръмп кога ще предприеме нещо срещу Турция? Защо англосаксите щадят злобните турци?
15
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От самолет се вижда, че тези са от "тръмп обществото". А чукофф не е никакъв експерт, а най-обикновен аналлизатор.(пък бил той и международен. Предимно руски). Тръмп - "носител на класическите християнски ценности"!?!
14
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
17 Мога да ти кажа поне пет причини:1 Тръмп повишава военните разходи и изобщо не е удобен за Русия!2 Тръмп залага на двустранните договори за сигурност!3 Тръмп е християнин и спира ислямския колониализъм към Сащ и Европа4 Тръмп е срещу комунистически Китай 5 Тръмп е за честни отношения с Русия, и привличането и към Запада!
13
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Дончо епътник, защото прави само мътилки и нищо съществено за света июесей. Бай Дончо епъник,защото е расист насаждаомраза наполов, етнически, религиозен и професионаленпризнак. Бай Дончо е аут от играта.
12
0
 
8
 
! Отговори
CM преди 3 години
Интересна работа...На нито един медицински експерт не се дава кредит за това което казват за пандемията... И явно абсолютно всички са корумпирани... Но тези политолози тук - са 100% достоврени...Човек трябва да се замисли от време на време, дали това което говори е негово лично мнение (базирано на това което той сам вижда/осъзнава) или просто повтаря мнението на някой друг - разпространявано с някаква цел или просто ей така за търсене на сензация...
11
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън води на Тръмп не със 6-7%, а с 13%. Този "експерт" работи за друг, но не и за България! Цяла Европа е против бай Дончо само видите ли за България щяло да бъде добре. Е да каже с какво! Лесно е да се "хвърли" опорка в медийното пространство..
10
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е що да е в Застой при Байдън, голям смех е това изказване. При Тръмп какво напредна Америка, в кое точно. Стана безлична държава.
9
4
 
14
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Христо ХристовТи нормален ли си? Подготовката за излизане от ЕС ще трябва да започне със сюнет и ритуално подмиване....
8
13
 
12
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Чуков - експерт!?! Днес да не е денят на вица?Личното ми мнение е, че Байдън (или Харис) няма да остави Рдоган да си разиграва коня и да се прави на султан.... Естествено, Чуков това няма да го кажа, защото той не се интересува от българска сигурност, а от РУСКА! И най-вероятно е на копанята при Путин