Байдън представи внучката си като... починалия си син

Преди време той забрави името на Доналд Тръмп
Обновена: 4 ное 2020 15:00 | 4 ное 2020 14:55, Нели Христова
235
Байдън представи внучката си като... починалия си син
Снимка: БГНЕС

Точно на последната права на президентските избори в САЩ, по време на посещението си в Пенсилвания - последната му спирка от предизборната кампания, Джо Байдън направи колосална грешка. Той излезе да говори пред множество хора и представи една от своите внучки като... починалият си син Бо Байдън.

"Това е моят син, Бо Байдън, който много от вас помогнаха да влезе в сената на Делауер", заяви той, прегръщайки своята внучка. Усещайки какво е казал, кандидатът за президент на САЩ се поправи и заяви "Това е внучката ми, Натали." Но не, момичето до него далеч не беше Натали, а братовчедка й - Финеган.

16-годишната Натали е дъщеря на покойния Бо Байдън, но 20-годишната Финеган е дете на неговият брат - Хънтър. 

"Не, не, чакайте... Грешната внучка", поправи се най-накрая Джо Байдън и прегърна Натали. Но наблюдателни зрители посочиха и още една грешка - Бо Байдън никога не е бил избиран за част от сената на Делауер, а за главен прокурор.

Това не е първият път, в който Байдън прави подобни грешки. Преди няколко дни той забрави името на човека, срещу когото се изправя на президентските избори в САЩ.

 "Още четири години Джордж, ъ-ъ, Джордж, ъ-ъ, той - ние ще се окажем в положение, че ако Тръмп бъде избран, ние ще живеем в различен свят," каза Байдън в интервю. До него стоеше съпругата му Джил, а камерите я уловиха, как тихо прошепва името на Тръмп за да поправи съпруга й грешката си.

Много хора обаче се питат - дали грешките на Байдън са неволни или има нещо притеснително в здравословното му състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятай, да спечелиш за президент на САЩ и да не го асимилираш. Той си мисли , че е за сенатор надпреварата....дефакто кой печели няма значение, машината отзад си върви, администрацията и без президент може да изкара няколко мандата
128
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво толкова, другаря Брежнев последните 5 години не си помнеше името и на конгресите го подпираха по двама души докато го изкарат на трибуната за да се подпре на катедрата.
127
4
 
22
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
Преди 30 минути Тръмп печелеше но се обърнаха нещата. Ако един от двата щата Уинсконсин или Мичиган не обърне пак вота за Тръмп, тогава бавния Джо (така му викат) има 26 гласа а на Тръмп не му достигат 3 гласа. При 96% обработени май тези два щата Тръмп губи и това е край на играта за Тръмп.Аз мислех че Тръмп ще спечели и вече вкарах пари в сток маркета. Дори не искам да погледна какво е станало, утре като загуби офицялно Тръмп ще гледам колко пари потроших, щото сега искам да спя спокойно
126
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До kokoСтава напълно безопасно, защото няма да помни кодовете.
125
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да си президент на САЩ не се иска да си някакъв гений. Достатъчно е да слушаш десетината си съветници. Точно това не правеше Тръмп, той винаги се перчеше че е по-умен от тях и затова те един по един си подаваха оставката, докато накрая се обгради с хора като него с IQ под нулата, коите не му противоречаха.
124
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън е дядке с деменция, но нали всички много мразят Тръмп и затова си затварят очите и го хвалят.
123
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работата отива към бой. Ако Байдън спечели Мичиган където води с 0,7% Тръмп губи а с това и тръмпистите по света в това число и най-лютите тръмписти на планетата българските. Тръмп който преди десетина часа се обяви за победител няма да признае загубата и ще започне невиждана вакханалия в САЩ.
122
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Позор за АмерикаПо голям позор от Тръмп за Америка няма. По добре нормален човек с деменция отколкото *** с хлопащо дюшеме.
121
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еш па тоъ пустиняк!Млого а шашов бе!
120
2
 
38
 
! Отговори
Позор за Америка преди 3 години
Нищо чудно! Байдън е болен от деменция! Какъв срам за демократическата партия с подобен кандидат...Навремето се в САЩ се подиграваха с остарелите ръководители на СССР, а сега те самите станаха за майтап на света със своите кандидатпрезиденти. Но във всеки случай по-малкото зло е Тръмп...
119
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен е супер мистерия как може да има нормални хора, които да гласуват за този памперс!
118
1
 
47
 
! Отговори
Избирател преди 3 години
Стига с тия склеротици,бе ! Толкова ли няма един американец , на годините на Себастиян Курц, който да има стане президент ? Неееее, те не знаят какво ги очаква след само една година - негърите ще затрият САЩ - те сега се организират ! Загряха преди 3 месеца , на пролет ще си направят "Октомврийска революцийка" .
117
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те руснаците и сега си се разхождат из Европа. Като гастарбайтери. Явно Ванга не е посмяла да го каже това.
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лидерът на свободния свят, дами и господа!
115
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Светът трябва да се отърве от американското господство на ВСЯКА ЦЕНАНе ги харесвам, но доста ги предпочитам пред Китай и Русия и разни мечтаещи си за империи като Ердоган.
114
2
 
6
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
До Анонимен 123аз бях сигурен че Тръм ще спечели защото дори 1 щат да обърне вота пак Байдън нямаше да загуби. Но преди половин час не 1 а 2 щата обърнаха вота и това прибавя 26 гласа за Байдън и Тръмп губи. Май ще се окажеш прав. Аз май сгрешихпо3драви от Сидней, и лека нощ
113
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво де.Ако сега Китай и Русия заклеймят изборните манипулации с пощенския вот и със съвместна декларация обявят,че признават за легитимен президент Тръмп?На първо време -пълен блокаж на международните организации.Леле леле, в какъв филм влиза света ,не е истина!!!
112
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До cky2kbgГуби друг път.Трябва щателна проверка на вота по пощата,дали не са гласувли мъртви души,за кой са гласували живите души. Във вота по пощата е измамата на глобалистите.
111
0
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Тоя за веяния ако го изберат, после ще си бият главите !
110
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лъжа! Измама! Првавят мръсно на Тръмпри Дъмпи! Свободнят свят няма да с седи и да трае!