Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна

Демократът с голям шанс да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания
Обновена: 4 ное 2020 19:17 | 4 ное 2020 19:00, Красимир Ангелов
203
Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна
Снимка: БГНЕС

Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ Джо Байдън обяви,  че бившият вицепрезидент е напът да спечели президентските избори срещу настоящия държавен глава Доналд Тръмп, като се очаква той да победи в колебаещите се щати Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания, предаде Ройтерс.

Ръководителката на щаба на Байдън - Дженифър О'Мали Дилън каза, че очаква по-късно днес Байдън да събере над 270 електорални гласа.

Още по темата
О'Мали Дилън заяви пред журналисти, че според нея Байдън вече е спечелил Уисконсин (10 електорални гласа) и се очаква да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания, предаде ТАСС.

Същевременно кандидатът на републиканците и настоящ президент Доналд Тръмп заяви, без да представи доказателства в подкрепа на твърденията си, че преднината, която е имал в няколко ключови щати, "магически" е изчезнала през нощта, предаде ДПА.

"Снощи (бел. ред. американско време) водех, често убедително, в много ключови щати, почти всички управлявани и контролирани от демократите. После, един по един, те започнаха магически да изчезват, когато бяха преброени внезапно появили се бюлетини. Много странно, а анкетьорите, които правеха екзит пол, представиха всичко напълно неправилно", написа Тръмп в Туитър, цитиран от БТА.

Това е първият туит на Тръмп, след изявлението му през нощта, когато каза, че е спечелил изборите и обяви, без да привежда доказателства, че е налице "огромна измама", като заплаши да прехвърли битката за спечелване на изборите в съда.

Почти по същото време, когато се появи туитът на Тръмп, кандидатът на демократите Джо Байдън призова за търпение и написа в Туитър "Няма да спрем докато всеки глас не бъде преброен".

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
11
 
! Отговори
До 138 До тъпаците преди 3 години
Не давай компетентни мнения при положение че не следиш какво става в САЩ.По пощата гласуваха 62 милиона в всички 52 щата.Как така 46 щати в които е имало и гласуване по пощата дадоха резултатите за няколко часа след края на изборите?Защо само в 6 щати при преброени от 74 до 90и един с 95 процента в края на изборната нощ на другия ден (днес) не могат да преброят 5,10 и един26 процента за цял един ден.В всички тези щати губернаторите са демократи и цял ден лъжат по CNN че всеки момент ще завършат
141
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очертава се Huawei да живнат. Ще има и 5G на разумни цени. Тръмп да бега да си изпразни бюрото.
140
2
 
2
 
! Отговори
споко преди 3 години
До Анонименако неговия слуга макдоналд трън спечели ще настане всеобщо веселие в русия
139
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно на американците не им пука изобщо, че Байдън ще предизвиква войни и конфликти. Не може ние в Европа и света постоянно да се надяваме на чудеса за да няма президент на САЩ, който да не води войни, а на чернокожите там в САЩ да не се интересуват от това и гласуват за оня, който им обещае повече папо без бачкане на цената на световни конфликти.Явно ще трябва да има няколко ядрени удара за да помъдрее човечеството. Русия този път няма да се предадат защото знаят съдбата на Ирак и Либия.
138
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпи, да си искаш обратно кебапчетата!
137
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сър Байдън мачка!
136
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмпи, ако ти се размине почерпката, прати ми шампанското и по-яките мезета, да не идат бадева и зян. Адреса ми е в peдакцията.
135
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както "магически" спечели палячото първия мандат така "магически" загуби втория. До сега всички клоуни в политиката са се проваляли. Очаквам по същия начин да се провали и българския клоун Слави Трифонов.
134
1
 
1
 
! Отговори
До 137 преди 3 години
А спомняш ли си ат къде можеше законно (официално) да си купиш долари? И по колко ги купувахме на черно, защото официално не можефме да си купим?
133
3
 
2
 
! Отговори
хаха преди 3 години
До Обективнощото другия все едно зная коя мелания му е в момента пратена
132
5
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
Бог да пази Америка, ако й стане президент тоя изкуфял Бидон, който не познава децата и внуците си и не знае кой от семейството му е жив и кой е починал :(
131
8
 
6
 
! Отговори
до тъпаците преди 3 години
на тези избори около 100 милиона бюлетини са пуснати по пощата заради пандемията, тези бюлетини са предимно с гласове за демократитедокато се преброят ще мине малко време може би седмицанищо магическо няматрябва да си *** деббилсги гъзз за да се опитваш от това да изкараш престъпление
130
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хе,хе !Спомням си преди демократичните промени в България - 1 $ беше = 0.80 лв(официално) !а при другаря Р.Гечев 1$ = 3000 лв. Хвала на таквизи економисти!!!
129
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а анкетьорите, които правеха екзит пол, представиха всичко напълно неправилно", написа Тръмптоя май рецитира изявленията на една *** в следизборната нощ :) Очакваме и сълзи и сополи!
128
2
 
4
 
! Отговори
рамбо босилек преди 3 години
страна на неограничени възможности,значи страна с неограничени престъпления,е това е сашко
127
1
 
10
 
! Отговори
Изкукуригус преди 3 години
Деменцикус прецедентикус
126
3
 
12
 
! Отговори
аман преди 3 години
Бай-дън,е американският,Бай-***
125
19
 
11
 
! Отговори
Давай, Джо! преди 3 години
Давай, Джо! Смачкай наглата, оранжева подметка!
124
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е като Калигула!Байдън е като Нерон!Горката Америка!
123
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Байдън няма да бъде президент дори с тези измами,които наблюдаваме цял ден . Тръмп и републиканците ще оспорят вота,и ще се разследва вота по пощата. Освен това Байдън трябва да бъде прегледан от независими лекари,които да се произнесат той може ли да изпълнява работата,за която претендира,защото всеки американец,а и чужденец видя,че не може. Това са брутални измами болен човек с фалшив вот да стане президент.