Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна

Демократът с голям шанс да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания
Обновена: 4 ное 2020 19:17 | 4 ное 2020 19:00, Красимир Ангелов
203
Байдън все по-близо до Белия дом, Тръмп: Преднината ми "магически" изчезна
Снимка: БГНЕС

Предизборният щаб на кандидата на демократите за президент на САЩ Джо Байдън обяви,  че бившият вицепрезидент е напът да спечели президентските избори срещу настоящия държавен глава Доналд Тръмп, като се очаква той да победи в колебаещите се щати Мичиган, Уисконсин и Пенсилвания, предаде Ройтерс.

Ръководителката на щаба на Байдън - Дженифър О'Мали Дилън каза, че очаква по-късно днес Байдън да събере над 270 електорални гласа.

Още по темата
О'Мали Дилън заяви пред журналисти, че според нея Байдън вече е спечелил Уисконсин (10 електорални гласа) и се очаква да спечели в Мичиган, Невада и Пенсилвания, предаде ТАСС.

Същевременно кандидатът на републиканците и настоящ президент Доналд Тръмп заяви, без да представи доказателства в подкрепа на твърденията си, че преднината, която е имал в няколко ключови щати, "магически" е изчезнала през нощта, предаде ДПА.

"Снощи (бел. ред. американско време) водех, често убедително, в много ключови щати, почти всички управлявани и контролирани от демократите. После, един по един, те започнаха магически да изчезват, когато бяха преброени внезапно появили се бюлетини. Много странно, а анкетьорите, които правеха екзит пол, представиха всичко напълно неправилно", написа Тръмп в Туитър, цитиран от БТА.

Това е първият туит на Тръмп, след изявлението му през нощта, когато каза, че е спечелил изборите и обяви, без да привежда доказателства, че е налице "огромна измама", като заплаши да прехвърли битката за спечелване на изборите в съда.

Почти по същото време, когато се появи туитът на Тръмп, кандидатът на демократите Джо Байдън призова за търпение и написа в Туитър "Няма да спрем докато всеки глас не бъде преброен".

Вижте още в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
9
 
11
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Сега казаха по ББС че Байдън раздавал ,чизбургери с кока кола и по 20 долара човек, във афроамериканските гета
101
12
 
6
 
! Отговори
BAIDON POBEDA преди 3 години
При война първо се избиват вътрешните врагове на Българиа.. Комунисти, Милиционери и ***.!!Вече си представям как пръскам кухи Булгаристански милиционерски черепи надянал превръзка на главата с арабски знаци и на ЦЕРЕу!!!
100
13
 
8
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Най голямата заблуда е че тръмп е добро а бай дън зло. Като е добър тръмп що има локдаун в цяла Европа?! Щял да изчезне вируса, ама ме изберете първо, абе льо. Льо, вируса измисления е при твоето управление, що не изчезна преди /до изборите, щеше да е получиш резултат като на ким ... Ахахахахаха
99
4
 
10
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Трябва се пратят наблюдатели от Куба, Венецуела, Иран, Северна Корея че тези отвъд атлантика фалшифицират яко
98
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 107В числа-от транзитна такса България може да очаква около 200 милиона лева годишно. А от Тръмп ще вземеш няколко самолетчета за много милиарди.
97
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп си е виновен сам, като призова поддръжниците си да не гласуват по пощата. Заради Корона мерките много от тях въобще не излезнаха да гласуват, а гласовете, които дойдоха през ноща за Байдън са точно пощенски. Така, че няма какво да мърмори Тръм, а да приеме и да търси оправдания,а да приеме, че сам се прецака
96
9
 
17
 
! Отговори
варненец преди 3 години
Тръмп загуби. Това е.
95
6
 
13
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Мамо, кой е този Тръмп? - Това, мамо, е третият президент на Америка по времето на Путин.
94
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво сбъркано поколение.сащ са злото ве мухъли.демократ.като ви спретнат войни в европа,та нали ще пламне и ядрена ве мухъли.часното цру,оня ***-о-т,какво казва в ютюб,а в Европа трябва даа има война е вижда се кво става с фран.,Австр. Герм.Слепи ли сте
93
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честито на Камала Харис, защото тя ще е президент, но на къса каишка държана от Нанси Пелоси.Байдън с тази деменция си отива след не повече от половин година.
92
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 103Обърнахте плочата, нали бай Тръмпи бил идеала за американски президент, унищожителя на евреите и т.н....хахаха :) Като сте верни, бъдете верни до край а не да си сменяте позицията когато се обърне кервана :))
91
3
 
6
 
! Отговори
Trump Tower Moscow преди 3 години
До Анонимен 106Тръмп доре е поканил Путин за първата копка на Тръмп Тауър в Москва. Още от 2016 уговорката е Путин да получи огромен мезонет от 500 квадрата на последния етаж.
90
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Турски поток от който ние имаме изгода"Каква е изгодата?В числа.
89
8
 
3
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Русия пак избира президент ба сащ
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както вървят нещата Байдън печели дори и без гласовете на Пенсилвания. Който и да спечели Америка е разделенаНа Байдън му трябват Уисконсин Невада и Мичигън и е Пенсилвания може да я даде гешенкт.
87
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва още на 20 януари да приберат паспорта на Тръмп защото ще избяга в Русия.
86
5
 
4
 
! Отговори
Русия=Психиатрия преди 3 години
Както вървят нещата Байдън печели дори и без гласовете на Пенсилвания. Който и да спечели Америка е разделена 50-50.
85
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп спечели с измама с помоща на Русия и трябваше да му траем идиотщините цели 4 години за да възтържествува правдата и да си получи възмездието. Логично е Тръмп да си плати с 10-15 години затвор за многобройните престъпления извършени от него през последните 5 години включително и държавна измяна.
84
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ключовият щат е Невада. При 86% преброени Байдън печели с 0.6%. По всяко време може да се обърне. Обърне ли се, чичо Дони ще царува. Но за момента Байдън печели. Добри новини! Самият аз съм живял години наред в Калифорния сред млади добре платени и образовани хора. Даже имам и жилище там, което давам под наем (В Сан Франциско). Работил съм в топ компания, имам много приятели с чудесни доходи. До един гласуваха за Байдън, въпреки че по статистиките богатите и образованите са 55-57% за Тръмп.
83
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само неразбиращи имат интерес да спечели Тръмп. От самото начало се опитва да разцепи ЕС. Непрекъснато подкрепяше Великобритания да се отдели. Като тръгнат българите натам и им потрябват визи ще видят разликата.Натиска Ес да спрат Турски поток от който ние имаме изгода. Натисна Борисов да им купува самолетите. Да не споменавам,че оттегли САЩ от Парижкото споразумение. Нямало климатични промени. Да бе да. То затова ноември месец е 20 градуса. Лично за България е зло.