Проф. Мермерски от САЩ: Нещата са на ръба, Тръмп ще бие

Демократите опитали да направят така, че изборите да са референдум
4 ное 2020 09:40, Анисия Иванова
42

Глобалното влияние на американските избори не е вестникарско клише. Дори първичните нагласи и еуфорията около вота раздвижиха световните икономически борси, накараха хората да залагат рекордни суми за победител в битката, а медии и държавни ръководители по цялото земно кълбо с трепет да очакват финалният резултат и името на 46-ия президент.

Сбъдват ли се солидните шансове за успех, които Тръмп сам прогнозира преди дни или пък фаворитът на социолозите - Джо Байдън, има преднина?

Нещата са на ръба. Започва да пристига отчетът за изборната колегии от щатите, които ще определят президента за следващия мандат. Прогнозирам, че ще е Доналд Тръмп. Това каза за "България сутрин" ученият, изобретател и официален преводач на срещата между Тръмп и Борисов - проф. Йонко Мермерски.

Още по темата

По думите му до момента единствената изненада е щатът Аризона, където все още имало около 800 000 непреброени гласове.

"В Джорджия и Северна Каролина Тръмп води убедително. За втори път прогнозиращите са далеч от резултатите. Всичките президентски избори се основават на уравнение, с което работя от много години. В него отнемам 3% от демократите и давам на републикаците", обясни той за Bulgaria ON AIR.

Според проф. Мермерски демократите опитали да направят така, че изборите да са референдум, но се пропускало че Тръмп имал много точки, в които е бил успешен.

"Направи така, че да има дефибрилатори не само за САЩ, но и за Европа в месеците, когато започна пандемията. Демократите нямат кауза, нито за мерките за сигурност, нито за миграцията и те се хванаха за историята с Ковид", допълни той.

Имало и възползване от ситуацията.

"Ако Тръмп спечели, ще има 1-2 дни протести и ще се потушат нещата, а ако е Байдън, ще ума бунтове и насилия, на които той казва "мирни протести". А след това те няма да могат да им се противопоставят", допълни той.

По думите на учения е вероятно Тръмп да спечели дори без гласовете на щата Филаделфия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е бялата раса..вие от кои сте? От джендърите,ромите или арабските хуни?
7
2
 
3
 
! Отговори
ми добре преди 3 години
До ДжонсънЩе ги махне!И после?После какво?
6
12
 
8
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
Нашия Мадуро не пуска властта. Във всяко едно отношение провал след провал. И той ограда тръгна да прави видяхме каква е.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щатът Филаделфия или щата Пенсилвания?
4
1
 
10
 
! Отговори
George преди 3 години
Щата Филаделфия, точно така. ***.
3
16
 
11
 
! Отговори
Джонсън преди 3 години
ЗА ТРЪМП СЪМ АКО ПРЕМАХНЕ ГЕРБ И БОРИСОВ
2
12
 
6
 
! Отговори
преводач преди 3 години
думите на преводача на Трамп са най-доброто доказателство, няма преброителни бюра, няма гласуване по пощата, няма съд... каквото кажат от щаба на Трамп това ще се случи
1
19
 
11
 
! Отговори
Ха преди 3 години
Ако макдоналд тръмпт бие америка се разделя на няколко безависими федерацио до 2023