Тръмп, Байдън... А какво се случи с Кание Уест, който също се кандидатира за президент?

Изглежда, че дори собствената му съпруга не гласува за него
4 ное 2020 18:00, Нели Христова
43
Тръмп, Байдън... А какво се случи с Кание Уест, който също се кандидатира за президент?
Снимка: Twitter

Битката между Доналд Тръмп и Джо Байдън за Белия дом остава много оспорвана. Но какво се случи с рапърът Кание Уест, който също се кандидатира за президент на САЩ? Е, изглежда музикантът се е отказал от надеждите за победа тази година, но това не означава, че няма да опита отново.

Рано сутринта той публикува кратко съобщение в Twitter:  "WELP. KANYE 2024."

Във вторник Кание Уест гласува за първи път в живота си. Разбира се, той пусна бюлетина за себе си и публикува няколко снимки от процеса. Той се появи в бюлетината в 12 щата, включително Върмонт, Айова и Арканзас. А според предварителните данни рапарът е получил поне 1000 гласа във всяко състезание. Оказа се, че най-голям брой привърженици има Уест има в Тенеси. Там той спечели 10 188 гласа. Общо 60 хил. души са гласували за него в 12-те щата.

Смята се, че рапърът, който преди да се кандидатира бе привърженик на Тръмп за президентския пост, е похарчил най-малко 12 милиона долара от собствените си средства за президентската си кампания. Въпреки това той не успя да влезе в бюлетината на всички 50 щата. Охайо и Илинойс, родния щат на музиканта, обявиха през октомври, че Уест няма да се появи в бюлетините им, тъй като не е получил достатъчно подписи, за да бъде независим кандидат.

Той също така пропусна няколко крайни срока за да бъде включен на бюлетините на някои ключови щати, след като не представи навреме документите, необходими за регистрация.

И макар Кание да събра една идея повече гласове, отколкото някой е предполагал, изглежда, че дори собствената му съпурга не гласува за него.

Ким Кардашиян публикува снимка в Instagram със стикера "Аз гласувах", която обаче предизвика множество дебати. Първият кадър, който риалити звездата публикува, бе цветен, а тя бе облечена в червена рокля. Феновете бързо решиха, че тя е гласувала за Доналд Тръмп, с който тя има добри отношения заради затворническата реформа, която се опитва да прокара.

Но по-късно тази снимка бе изтрита, а на нейно място се появи черно-бял кадър. След това Кардашиян хареса няколко коментара "Гласувайте за Байдън" и дори публикува в Twitter призива на Камала Харис всички да дадат своя вот. Феновете бързо промениха мнението си и решиха, че Ким е гласувала за Байдън.

Но някои останаха мнителни и се зачудиха, дали Ким просто не се опитва да ги заблуди и всъщност е дала вота си за Кание. "Кажи ни за кого гласува", настояха те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фалшивите гласове от пощата са толкова много, че преди малко Байдън статистически стана президента получил най- много гласове в историята на САЩ!!>??Педофил с деменция отвя Рейгън, Картър и всички други ...а мармота завива ли, завива шоколада в станиол.Най- голямата излагация в историята на САЩ.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в България кандидатите са шах и мат с пешката, обаче американците този път ни скриха шапката. Деменции, луди, психота, транс-***.....ако искаш да гласуваш и да ти е чиста съвестта, трябва на лотария да го караш....
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пипайте Кание, много луд в добрия смисъл, нищо че Кардашиян се видя в чудо...хахахаха :))
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Кание са гласували тези който не могат да решат дали да гласуват за Тръмп или за Джо
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работата отива към бой. Ако Байдън спечели Мичиган където води с 0,7% Тръмп губи а с това и тръмпистите по света в това число и най-лютите тръмписти на планетата българските. Тръмп който преди десетина часа се обяви за победител няма да признае загубата и ще започне невиждана вакханалия в САЩ.
6
0
 
6
 
! Отговори
Холивуд преди 3 години
*** тоя изперка бе! Не помните ли?Преди месец два такива ненормални тиради изпраска, че хората разбраха че е за психиатрия.Жена му с дебелата дупарка искаше да го праща насила в лудницата.Колкото и симпатизанти да имал,след тия ненормални изпълнения всичко свърши за него.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са отвратителни тези снимки на женските с джуките и празния поглед. За всяко нещо - едно и също изражение и джуките събрани като кокоши гз.
4
1
 
6
 
! Отговори
Чушка преди 3 години
$12 млн. похабени за глупости
3
1
 
3
 
! Отговори
рапатрак преди 3 години
"рапарат" хмм..
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ли пък се интересува от тая xлебарка?Само в гетата са гласували за него и то само в 12 от 51 щата, т.е. в 23,5% от административните области, по-малко от 1/4 от територията на страната.Аз ако се бях кандидатирал сигурно и за мен щяха да гласуват горе-долу толкова неориентираниoвце.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
TBH Ийзиту ще е по-добър и от двамата ...