Бърза ли Доналд Тръмп да се изнесе от Белия дом?

Камион на компания, предлагаща хамалски услуги, бе забелязан пред парадния вход
5 ное 2020 17:15, Нели Христова
84
Бърза ли Доналд Тръмп да се изнесе от Белия дом?

Преди ден Доналд Тръмп обяви победа на президентските избори в САЩ още преди да са излезли всички резултати. И въпреки че Джо Байдън води, настоящият президент е твърдо убеден, че ще победи и дори предприе легални действия, за да бъдат преброени отново бюлетините в няколко щата, тъй като Републиканците обвиняват в измама Демократите.

Хората обаче се замислят, дали Тръмп наистина е толкова уверен или е далеч по-притеснен, отколкото показва пред избирателите си. А причина за тези съмнения бе, камион, който бе видян пред входа на Белия дом. Макар че надписите върху жълтото ремарке трудно могат да бъдат прочетени, потребителите в социалните мрежи са убедени, че той принадлежи на Pesnke - компания, която предлага хамалски услуги.

Подигравките по адрес на Доналд Тръмп, разбира се, не закъсняха.

"Знае ли Тръмп, че може да остане в Белия дом до януари?", пише един потребител в Twitter.

Друг е радостен от това, което вижда: "Ще приема този камион като добра поличба."

"Камион за преместване? Мелания работи БЪРЗО", отбеляза друг.

Разбира се, други потребители имаха по-реалистични версии за това, дали Доналд Тръмп бърза да се изнесе от Белия дом.

"Сигурно изнасят част от нещата за партито им след края на кампанията", отбелязва един от тях. А от сайта Snopes отбелязват, че той може да изпълнява много повече от това само да изнася вещите на Тръмп от Белия дон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз до колкото разбирам почти няма щат който да е обявил окончателни резултати но може и да греша, тя надеждата умирала последна или блажени са вярващите но както възрастните знаем чудеса няма. Пирова победа за либералите, сори.
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау И той като тебе, вчера за отрицателно време събра бая отрицателни лайкове, но днес пак си тук и ръсиш бисери без да ти е неудобно ни най малко.
57
6
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Тръмп ако загуби няма да си тръгне доста време. Така, че това с камиона е пълна глупост :D
56
2
 
0
 
! Отговори
Дедо Добри преди 3 години
Бе нъл ни ги аресваа тоз Тръмп бря тугиз за кой туи нящо стувя пред телевидението на униката и хортувам сам на себе си боже ,боже каква таз лудница тъдява..
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Па-точно казано - САЩ има 50 щата, а обявените досега резултати са от 45 от тях. Различните щати не са равни, а носят различен брой точки (електорални гласове). От непреброените 5 в 4 води Тръмп и те му носят още 54 електориални гласа, с които се качва на 268 срещу 264 на Байдън. Байдън води с 0,9% само в Невада (6 електориални гласа) и те му стигат да спечели изборите, на само при 76% преброени там. Нещата са на кантар, а и в някои щати вотът се обръща.
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп губи изборите! Аре събудете се вече! НормалноВероятно, но не 100% сигурно. Засега Тръмп взима големия Джорджия с 99% преброени (16 гласа) и води убедително в другите освен Невада. Вземе ли Байдън Невада, печели изборите с точно 270 гласа. Той води с 0,9 процента, но само при 76% преброени гласове. Ако нещата там се обърнат и Тръмп го вземе, най-вероятно печели изборите, защото Байдън трудно взема останалите 4 щата.
53
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстинатаМай няма да е така ...
52
11
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
какъв президент е този ш-у-т да кара гмо мозъците да пият белина да се махаи идва следващата мумия
51
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп губи изборите! Аре събудете се вече! Нормално!
50
2
 
6
 
! Отговори
Леле мале преди 3 години
"Легални действия" Хахахаха. Като преписвате поне се образовайте и мислете!!! Legal actions са съдебни действия
49
8
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 3 години
Тази сутрин в Белия дом чули Мелания да казва : - Скъпи, да пусна ли една прахосмукачка в Овалния кабинет или да оставя Джил Байдън да го свърши това ?
48
12
 
17
 
! Отговори
Истината преди 3 години
На предните избори се пишеха същите неща. "Тръмп бил посърнал", "Хилъри крачела уверено към победата", и т.н., и накрая Тръмп президент. Сега ще е същата работа. Тръмп е от стара коза яре и неведнъж показаа, че е с няколко хода напред пред противниците си. Сто на сто е замислил нещо.
47
3
 
1
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Broeneto e spriano - kuklovodite zad Trump i Biden umuvat...---*** обаче ги разобличи кукловодите... те от столетия стоят на сянка в своите тайни общества и дърпат конците на правителствата по света... но ето че в *** си намериха майстора!!!Who would've thunk???
46
2
 
10
 
! Отговори
Toi преди 3 години
Разбрали недоразбрали Днес.бг. Penske не е компания за местене на мебели, а е компания за камиони под наем т.е. ако ще и Тръмп може да си го е взел и сам да си мести багажа, ако иска(това на бъзик разбира се) или най-вероятно е компанията, която е организирала предполагаемото парти за след изборите си е взела камион под наем и си изнася нещата.
45
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надявам се сега Тръм да се ядоса и най накрая да подпука тези демократични джендърри, всички доказателства за мръсотиите които са правили, няма да е лошо да започнат да излизат вече.
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сравнение с президентския комплекс на Ердоган - за 1 Милиард Долара - с над 1300 - помещенияДа, те диктаторските режими върху не особено интелигентен народ са известни с това - палати, сараи.Развитите демократични страни - не особено. В Белгия ли беше, дето депутатите ходеха на работа с колела и градски транспорт...
43
2
 
5
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Какви "легални" действия е предприел?
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не виждам добре товарят или разтоварват камиона? :D
41
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали тръмп не им направи капан, говорят, че готвел масови арести за фалшифициране на изборите и престъпление против USA, ще разберем тези дни. Интересното е какво прави Русия сега, полярната мечка сякаш спи в дълбок зимен сън, или готви нещо много голямо заедно с тръмп.
40
10
 
10
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
На разочарованите тромпетисти съм подготвил друг духов инструмент - кожен, рунтав. Не тъжете!!!