Тръмп ще обжалва преброяването на гласовете в Джорджия

Преброяването в Мичиган и Пенсилвания също беше оспорено
5 ное 2020 07:30, Ния Христова
39
Тръмп ще обжалва преброяването на гласовете в Джорджия
Снимка: БГНЕС
Изборният щаб на президента Доналд Тръмп и Републиканската партия в Джорджия са подали жалба срещу преброяването на гласовете в щата по време на президентските избори, предаде Асошиейтед прес. Преброяването в Мичиган и Пенсилвания също беше оспорено по-рано през деня.
 
От екипа на Тръмп твърдят, че в окръг Чатъм, в Джорджия, наблюдател от Републиканската партия е видял как преброител смесва необработени дистанционно подадени бюлетини от задна стая с вече обработени, които чакат да се преброят. Бюлетините в Джорджия трябва да бъдат подадени най-късно до 19 ч. местно време в изборния ден, иначе няма да бъдат признати за валидни.
Още по темата
 
Десетки привърженици на Тръмп излязоха на демонстрация в преброителен център в Детройт с лозунги "Спрете вота!". Това стана, малко след като Асошиейтед прес обяви кандидата на демократите Джо Байдън за победител в Мичиган.
 
Щабът на Тръмп подаде съдебен иск в щата Мичигън за спиране на преброяването с твърдението, че на негови наблюдатели не е бил осигурен достъп. Главният прокурор на Мичиган Дейна Несъл, която е от демократите, категорично отхвърли обвиненията. Тя твърди, че на обществеността е бил осигурен достъп до преброителните центрове, като същевременно има строга система за контрол и проверка на процеса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е любимецът на селя нду рите и про ста ците в САЩ.Както и Тулупа е любимец на родните такива.Про стите винаги са не свиждали образованите.
27
4
 
5
 
! Отговори
V преди 3 години
Щом медиите казват че нещата са на кантар значи Бай Дан печели с поне 10 % разлика.Гледаш медиите и значи е обратното на това което казват :)
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Тръмп, ако бяхте цанили Цветан Цветанов, само срещу 2 апартамента в София щяхте да спечелите убедително във всички щати.
25
6
 
11
 
! Отговори
акъл преди 3 години
Байдън бил взел повече черен глас от Обама, а сега говорят за 100% гласували от 100% регистирани. Никакъв шанс. Никога не гласуват толкова много. Този селташки номер на американските леви ако мине, то край на демокрацията в америка.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То това е проблемът на щатите.От 30 г вотовете им не са про а анти.И пак задавам въпроса за демокрацията.Що за малоумие е тя след като издигаме и намразваме някакви клоуни.Вижте Англия.поне монархията все още ги държи на ниво.Само монархиите имат бъдеще в тоя свят.
23
7
 
9
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Гласуването по пощата ,според мен е един от "най-добрите" начини за изборни манипулации и фалшификации и не разбирам как може да се допусни такова нещо в САЩ!?И без значение кой ще спечели се вижда ,че тези избори в САЩ са пълен фарс!
22
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е клоун, *** и нагъл патологичен лъжец. Има най-слабия опонент насреща си и пак загуби. След 6 фалита записва в резюмето си поредната срамна загуба. Измислен бизнесмен, измислен президент, измислен човек. Масовият вот е анти-Тръмп, а не про-Байдън, също както 2016 г. беше анти-Хилари, а не про-Тръмп. Америка е известна с ниския интелект на жителите си, което е перфектна среда за подобен индивид да просперира, но той някакси успя да фалира и този бизнес. Роден късметлия, но накрая лузър.
21
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи и при братята хамериканци се ползват гербаджийски похвати а ла Костинброд?! Нищо ново под слънцето.
20
6
 
11
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Крайно време е всеки да си даде ясна сметка, че когато сащ станаха номер едно 1945 г беше заради рабитата от войни европа и бедния изток, юдеите използваха дезорганизацията и си направиха държава без война, взеха на абордаж сащ и за 70 чрез мултикулти и либерастия управляваха света. Но, светът стана 7 млрд души от които всички някакви бели са 1 млрд! Ето това е равносметката. Юдеите затриха бъдещвто на белите повсеместно, от сащ до Европа и Русия. 1945 светът е бил 3 млрд... Белите нямаме бъдеще
19
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Синдрома Костинброд!?
18
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак Тръмп ще е президент. Синдзиплюнката ще плаче
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледали са от нас
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не само САЩ,вижте другите...Франция е заклана,Англия е без компас,Гермсния е обезумяла и затъпяла.Демокрацията им нанесе непоправим удар.В САЩ нямат свестен президент от времето на Никсън(Тръмп донякъде се опита но той нвма аналитичността на Никсън)Караха я на китайската карта,а накрая оттам им дойде новата чума.Демокрацията ги съсипа тотално.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ядът им, подивелият им, бясен вид беше интересно да се види пак. От това, че изпускат световния "кокал"....Жалко
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко, ако (псевдо)демократите спечелят. Така ми се искаше да видя кой ще обвинят че се е изтропал в "гащите" им този път. Не върви някак си - да сложиш толкова стара кукла на конци, и да спечелиш с нея - има нещо гнило. Опонентът поне е колоритен, борбен, пълен с живот, макар и прехвърлил 70-те.......
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Военно-промишленият комплекс са разочаровани.Да да, Тръмп е президента продал най - много оръжия само ще спомена С. Арабия над 100 млрд. и Полша също толкова! И на нас ни продадоха играчки за 5 млрд. Плюс това вместо да забрани продажбата на оръжие в САЩ той напротив насърчава това!
12
3
 
11
 
! Отговори
Прозорлив+ преди 3 години
Всъщност, сегашните резултати показват недвусмислено, че през 2016 Тръмп е спечелил без някаква чужда намеса (в банановата република). Така или иначе около 50% от гласовете сега стоят зад него.
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще остане единственият президент в историята на САЩ, който не запали война по време на мандата си. Военно-промишленият комплекс са разочаровани.
10
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп трябва да гепи Невада и да им натрие носа на тия сатано-либерал-фа*шис*ти.
9
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Популиста като всеки социалист лъга лъга и накрая нищо не направи. Заслужен червен картон. Първият президент който няма да дублира мандата последните 30г . Слаб президент много слаб. А какво стана с великата му стена с Мексико :) бляя бляяяСветло бъдеще