Адвокатът на Тръмп: Съдът решава за изборите, не медиите!

Руди Джулиани категорично отхвърли победата на Байдън
7 ное 2020 22:25, Анисия Иванова
87
Адвокатът на Тръмп: Съдът решава за изборите, не медиите!
Снимка: БГНЕС

Изходът от избори в САЩ при разногласия между кандидатите се определя от съда, а не от телевизионни компании или други средства за масова информация, които водят неофициално броене на гласовете, заяви адвокатът на президента Доналд Тръмп - Руди Джулиани, цитиран от ТАСС.

На пресконференция във Филаделфия, щата Пенсилвания, Джулиани категорично отхвърли преброяванията и прогнозите на редица водещи американски медии, които съобщиха, че кандидатът на демократите Джо Байдън е получил необходимия брой гласове в Избирателната колегия за победа в президентските избори от 3 ноември.

"Изходът от изборите не се решава от средствата за масова информация. Кой е направил прогноза в полза на Джо Байдън? Всички те ли? О, Боже! Всички телевизионни компании! Трябва да забравим закона! Съдът няма значение!", каза саркастично Джулиани.

"Не ставайте смешни! Телевизионните компании не определят изхода от изборите. Това прави съдът", заяви адвокатът на Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
5
 
17
 
! Отговори
Тръмп Завинаги преди 3 години
какво казват медиите е без значение! Аз съм избрал своят Президент!! Не признавам властта на Байдън!!!
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите се наричат "третата власт". Медиите не трябва да имат никаква власт, те трябва да отразяват събитията, но от 30 тина години всичко е наопаки . И причината за това е нежеланието на "елита" да има прозрачност, както и мързела на хората. Решението е просто открито не тайно гласуване, вярно има опасност от последващи шантажи но при 40-50% от общия брой гласували това е невъзможно.
29
13
 
4
 
! Отговори
Рев и Саполи преди 3 години
Каквото и да вряска дърттака Джулиани резултата е налице . Китайските хакери победиха руските хакери . Всички знаем че Бидона беше избор на китаеца Си а Тръмп го подкрепяше Путин.п.с. Сега когато бай Дончо го няма на Путин шансовете да влезе отново в Г 7 рязко намаляха тъй като Русия Перчем бешпе единствения който настояваше Джуджето да бъде върнат при Големите 7 .И Кимчо шопара ша плаче , дето няма повече да се среща официално с кечиста Доналд Т.ВАОБЩЕ : ГУляма трагедия.
28
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пенсионерски клубНаистина обърнаха нещата на пенсионерски клуб!!!!!!!!!!!!!
27
8
 
13
 
! Отговори
истината боли преди 3 години
не само Изборите бяха Фалшифицирани, но и Камила Харис не може по закон да е вице- или президент. Баща и е от Ямайка, Майка от Индия - без Американско Гражданство - със студенстка виза в САЩ когато е родена. Съответно Камала не може да е вице- или президент, защото трябва поне 1 от родителите й да е с такова!! Медиите обявяват фалшиви резултати, мълчат за родителите на Камила и разбира се, мълчаха за 25 000 файла от Лаптопине на Байдънови. Света потъна в Комунистическа Диктатура! Дарк Уинтър!!
26
3
 
13
 
! Отговори
За преди 3 години
Едно си прав Джулиани е луд. В тези избори главна роля изиграха социалните мрежи ,а не медиите. А за да се стигне до върховният съд , първо трябва да главният прокурор на щата да реши да ли ще даде ход на делото, за сега трима щатски прокурори не направиха това в Аризона, Мичиган и Пенсилвания . В повечето щати избирателните комисии са категорични., че изборите са редовни. Жалки ходове на потъващия тръпидъмпи.
25
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото и да е луд Джулиани, в случая е абсолютно прав! Никакви медии не могат да решават кой да е президент. Това ще реши окончателната комисия, след като всичките 50 щати потвърдят официално резултатите. А както е тръгнало, ще се ходи и до Върховния съд. Така, че не четете глупостите на нашите преписвачи, които пишат по сигнал каквото им кажат от CNN!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Медиите се наричат "тртата власт".Те много влияят на немислещите.Така, че в този смисъл адвокатът не е съвсем прав.
23
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен да има късмет да докаже, но както всички много добре знаем далаверите се доказват много трудно да не кажа невъзможно, макар че са очевидни да не кажа очевадни.
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пенсионерски клуб така е но у нас там това е в разцвета на възрастта за републиканците говоря за демократите не знам те ми се виждат амортизирани освен че очевидно са деморализирани.
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау Какво е туй "Няма съдя" че не мога да разбера. Нещо не ти се разбира мисълта ако има такава, шегичка бе ...
20
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руди Джулиани не е ли бившия кмет на Ню Йорк. Ми той ще победи нямам съмнение в това. Тръмп Форевър в сърцата на хората, най добрия президент на всички времена който никога не е водил война президента Тръмп е това. Господ да го благослови и да победи.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау СЛЕД КАТО ИМАТЕ ПИРОВА ПОБЕДА ЗАЩО СКИМТИШ А НЕ СЕ РАДВАШ
18
20
 
9
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Няма съдя, който да не намира Тръмп за противен... Успех :D
17
6
 
21
 
! Отговори
Пенсионерски клуб преди 3 години
76 годишния адвокат Джулиани ,защитава 74 годишния си клиент Тръмп, който не е съгласен с резултатите от избора на 77 годишния Байдън за президент .
16
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съдията е Лозан Панов, спукана му е работата на Тръмп.
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джулиани е гей,а всички наричаха Тръмп хомофоб.
14
2
 
6
 
! Отговори
Какъв съд бре? преди 3 години
Бате Боеко вече поздрави Байдън!Ако турят Тръмп Боеко самолетоносач ли ще купува за да се подмаже?
13
6
 
7
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Я пак , " главна съдийка" ?! Абе ти си много си се объркал , назначена е във върховният съд там главни няма . А и всеки щатски прокурор решава сам дали да заведе дело или да го отхвърли. Образован се и тога пиши, жалък лузьр.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много дъртюги, много нещо.