Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!

Има твърде много нарушения, смята Валентин Вацев
Обновена: 7 ное 2020 20:51 | 7 ное 2020 20:37, Анисия Иванова
172
Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!
Снимка: БГНЕС

Победата на Байдън не е чиста, смята политическият анализатор Валентин Вацев.

Според него има твърде много нарушения на здравия разум и логиката.

"Намираха твърде много бюлетини по бунищата край градовете, твърде много съмнителни гласове - 138 000 гласа за Байдън, без нито един за Тръмп в Мичиган", даде за пример Вацев.

Още по темата

Не се очаква гражданска война след обявяването на победителя от изборната надпревара, но американското общество остава много разделено, смята той.

"Днес САЩ са постмодерна държава и няма да има въоръжени групи от хора, които на полето да се стрелят в бойни редове, но ще има през деня и през нощта въоръжени сблъсъци, ще се лее кръв и американското общество няма да може да се отпусне от великото напрежение около изборите. Не виждам на хоризонта дни, когато тези конфликти ще бъдат потушени", каза Вацев пред БНР.

Международният анализатор прогнозира силно влияние на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това влияние няма да се усети веднага, но до края на годината ще бъде очевидно. Вацев прогнозира, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в САЩ:

"Това е партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Те получават огромен бонус в бъдещите избори в България, предполагам, че те са пили шампанско още вчера. Може би ще успеят, не е късно, за да информират Вашингтон, че те са техните хора в България".  

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили, посочи още той.

"Новите отношения на САЩ с Европа ще напомнят удивително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското ръководство, което е парекселанс глобалистко. ... В Европа има готовност да се приеме новата помощ на американската администрация", каза той.

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски натиск.

"Някои анализатори са склонни да очакват от руската силова групировка остри действия по границата между Русия и НАТО. ... Рязко увеличаване на скоростта на създаване на т.нар. проект Триморие. ... Смята се, че това е време за руска военна активност - има се предвид времето между провеждането на изборите в САЩ и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е около два месеца и половина. Това е светло време за военни действия".

Според анализатора ще се изострят качествено отношенията на САЩ с Русия. Той не изключи военно напрежение между Украйна и Русия. "Украйна е готова за война с Русия и там са възможни въоръжени сблъсъци", каза той.

Руският офшорен елит ще се засили и те вече пият шампанско за победата на Байдън, коментира още Вацев.

"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай", прогнозира той. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти: "Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Започнаха измислиците, пък Вацев, направо е топ. Интересно, от къде знае всички тези неща, случайно и той ли се е ровил в ***? Нито единият, нито другият са ми симпатични, но така е в битката за власт- има и непозволени удари. Нима преди време, нямаше дело за непочтени действия на перчема? Който гроб копае други му, сам пада в него.
112
14
 
37
 
! Отговори
Додо преди 3 години
В няколко общини на Уисконсин има изборна активност от 94%, което е статистически невъзможно. Такъв висок процент гласуващи няма дори в комунистическите диктатури. В Мичиган са "гласували" хора, родени през 1829 и 1910 година. Във Филаделфия са открили секции с кашони празни, непопълнени бюлетини, като достъп до тях са имали наблюдатели- застъпници на Биден, които дори маски с името му носят повреме на "преброяването", като в същата секция с полиция изгонват застъпниците на Тръмп заради "Ковид".
111
5
 
11
 
! Отговори
до 132 преди 3 години
Къде четеш тия басни.
110
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Байдън се опита да скача срещу Русия,сблъсъкът ще е много кратък.Дано се вразуми тоя Байдън.Няколко часа и всичко ще приключи.Завинаги.
109
4
 
8
 
! Отговори
Вац ?? преди 3 години
Вацев го знам само от луди познати които му се квфят ... може и да е читав но съдейки по фвнпвте му ???? Тва за ЦЦ републиканците в странно
108
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това е партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България"хахахаха , републиканци
107
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев е велик. Радвам се че сте публикували интервюто му тук.
106
4
 
4
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Не може ли и ние да си гласуваме по пощата? Край на купуване на ромски гласове! Не е толерантно! - ще се възмути обществото. Но в този ден пощите ще бъдат само едни гишета за Пособия, и най важното, народа ще се увери че има броене, защото националисти мърморят че броене нямало.
105
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оранжевия *** от милиардер е свикнал да купува всичко, имоти, жени, политици, медии, президентство, съдии.. и сега ще се опита да си купи втори мандат чрез съдийте, но ако успее, американците ще го одерат жив.
104
13
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Време е предателят путин да пада и генерал ракетников с гьостерицата да го замести.
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То какво им е чисто на американската политика. Разровиха акитата на цял свят. Тръгнали да се чудят в честноста на изборите им.Тръмп не го ли бутнаха и него преди
102
2
 
6
 
! Отговори
Меси преди 3 години
Президент. За друг не се сещам.
101
6
 
5
 
! Отговори
Аре преди 3 години
Да спиме, че Джо много спи...
100
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че то анализ само за Русия бе, две думи за България и нищо повече.Освен това, няма факти за изборитев САЩ, това с бюлетините са непотвърдени думи само на Тръмп. А той по принцип само мръкна как го прецакват на всяка крачка
99
1
 
2
 
! Отговори
Памперс преди 3 години
Друго си е да си служител на високопоставена личност.
98
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вацев е най-голямата червена п---длога на Путин.Така че намерил се кой да дава акъл.Кф акъл може да даде един комунист и в червата.А че за Путин Тръмп е най-доброто решение няма съмнение.Да беше вдигнал мизата, а не сега да реват.
97
4
 
1
 
! Отговори
ДухътнаФидел Кастро преди 3 години
Е посочил верният избор
96
4
 
1
 
! Отговори
Можеше преди 3 години
Да изкара един мандат... хахаха
95
3
 
4
 
! Отговори
ХИ ХИ ХИ преди 3 години
ТРЪМП, 1946...
94
2
 
4
 
! Отговори
Червен или пембен преди 3 години
Все тая какъв е анализаторът. Пак ще се запролетява тук и там по света.