Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!

Има твърде много нарушения, смята Валентин Вацев
Обновена: 7 ное 2020 20:51 | 7 ное 2020 20:37, Анисия Иванова
172
Анализатор: Победата на Байдън не е чиста!
Снимка: БГНЕС

Победата на Байдън не е чиста, смята политическият анализатор Валентин Вацев.

Според него има твърде много нарушения на здравия разум и логиката.

"Намираха твърде много бюлетини по бунищата край градовете, твърде много съмнителни гласове - 138 000 гласа за Байдън, без нито един за Тръмп в Мичиган", даде за пример Вацев.

Още по темата

Не се очаква гражданска война след обявяването на победителя от изборната надпревара, но американското общество остава много разделено, смята той.

"Днес САЩ са постмодерна държава и няма да има въоръжени групи от хора, които на полето да се стрелят в бойни редове, но ще има през деня и през нощта въоръжени сблъсъци, ще се лее кръв и американското общество няма да може да се отпусне от великото напрежение около изборите. Не виждам на хоризонта дни, когато тези конфликти ще бъдат потушени", каза Вацев пред БНР.

Международният анализатор прогнозира силно влияние на американските промени върху българската вътрешната политика. Според него това влияние няма да се усети веднага, но до края на годината ще бъде очевидно. Вацев прогнозира, че особените бонуси от поврата в американската политика ще дойдат за българските сили, които са свързани с демократите в САЩ:

"Това е партията на Цветан Цветанов "Републиканци за България". Те получават огромен бонус в бъдещите избори в България, предполагам, че те са пили шампанско още вчера. Може би ще успеят, не е късно, за да информират Вашингтон, че те са техните хора в България".  

Глобалисткият проект на Америка отново набира сили, посочи още той.

"Новите отношения на САЩ с Европа ще напомнят удивително старите - преди Тръмп. Засилване на глобалистките импулси в общоевропейското ръководство, което е парекселанс глобалистко. ... В Европа има готовност да се приеме новата помощ на американската администрация", каза той.

По думите му Байдън ще гледа на НАТО като на инструмент за антируски натиск.

"Някои анализатори са склонни да очакват от руската силова групировка остри действия по границата между Русия и НАТО. ... Рязко увеличаване на скоростта на създаване на т.нар. проект Триморие. ... Смята се, че това е време за руска военна активност - има се предвид времето между провеждането на изборите в САЩ и датата на инаугурацията на новия американски президент (20 януари 2021 г.), което е около два месеца и половина. Това е светло време за военни действия".

Според анализатора ще се изострят качествено отношенията на САЩ с Русия. Той не изключи военно напрежение между Украйна и Русия. "Украйна е готова за война с Русия и там са възможни въоръжени сблъсъци", каза той.

Руският офшорен елит ще се засили и те вече пият шампанско за победата на Байдън, коментира още Вацев.

"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай", прогнозира той. По думите му екипът на Байдън ще окаже съществена подкрепа на Ли Къцян и китайските троцкисти: "Проблемите на официалното ръководства на Китай с китайските троцкисти ще се засилят и ще се задълбочат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мусли и българина са многоПростиПутки.
52
6
 
10
 
! Отговори
Pitko преди 3 години
Тоя откъде са го изпущили? Да си го прибират
51
7
 
8
 
! Отговори
вацеФ преди 3 години
забеляза фалшификации в американските избори от прозореца на пасольството.
50
1
 
6
 
! Отговори
Американ преди 3 години
"Първата работа на администрацията на Джо Байдън ще е да спре търговската война срещу Китай" <-???Тоя ***-лизатор да беше поне прочел какво заспалия Байдън каза по въпроса.
49
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е коментар изтрит вчера от днес.бг:Байден сам си признава, цитат: "Мисля, че сме създали най-голямата и инклузивна организация за фалшифициране на избори в историята на американската политика."Тук е видеото: https://youtu.be/WGRnhBmHYN0 До днес.бг: Защо изтрихте коментара??? Не искате хората да са информирани по въпроса ли??? Вие сайт за новини ли сте или за пропаганда и дезинформация???
48
1
 
7
 
! Отговори
Ври ракията в казана преди 3 години
От статията разбирам, че всички отварят шампанското и пият, за което браво! Наздрааавее!
47
8
 
9
 
! Отговори
българина преди 3 години
изборите са копие на герберските, евроатлантически нагли лицемерни безценности. няма такова нещо демокрация, празни думи и теоретични определения измислени от дървени философи. има едно правило, правото е на страната на силния, което е природен закон, демокрацията е за глупаците
46
7
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Победата си е много...чиста.Американската...демокрация е от...столетия и ако някой се...усъмнява в нейната...правота си е за негова сметка.
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой е тоя алкохолик Вацев бе?
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП не знам дали ще спечели или загуби, но виж БКП със сигурност ще спечели. Тя не е губила избори откакто е взела власта 44год.
43
6
 
10
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ЧЕРВЕНИЯТ ЕКСПЕРТ БРАНИ РУСИЯ...О ХО ХО!!! ВЪН РУСИЯ ОТ УКРАЙНА!!! НЕ Е НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ!!!!
42
3
 
7
 
! Отговори
Анализатор? преди 3 години
Вацев,нали се знае какво си...само в Тиквостан може да ти дадат трибуна. Господи,нямат ли край тези.."***...затори..."
41
3
 
6
 
! Отговори
shitkata преди 3 години
*** кой го боли фара , какво мисли Вацата ? .... :):)
40
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Вестник Днес - *** ** ******!
39
0
 
3
 
! Отговори
Ето преди 3 години
Четирима души са били ранени на няколко пресечки от Белия дом след атака с нож, съобщи полицията във Вашингтон, цитирана от FOX News. Около 2:30 вечерта трима мъже и една жена са били наръгани.
38
4
 
10
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Нущастници, като ви чета коментариите, пак ще ви напомня - единствените избори в които гласовете се брояли са 1933г. в Германия, победата на Хитлер. От тогава евреите внимават да не се разсейват.
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То нападения вече имаше, няколко бяха намушкани онзи ден и вчера, пред едни небостъргачи горяха даже гуми странна гледка все едно киев.
36
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо оранжевият Ид диОТ няма победа в НИТО ЕДИН по-голям град в САЩ! М
35
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаххаа.Поредния червен ексерт бълнува за нападения през "деня и нощта". Абе, червени каскети, престанете с фантазиите бе!
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем ясно се заявява вече че сме колония. Има едно решение ако това се окаже вярно. Всички американски соростутки цвъковци закусванти да бъдат избити от малкото останали истински българи.